- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.801
amiiiiiiiiiiiiiin canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin... darısı başımıza inşallah :)oleyyyyyyyyyyyyy Cemre bebek geldiii zemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt
bugun aklımdaydı ierror hiç naptı acaba diyee
kuzucuyu gelmiş meğerse :sm_cool::sm_cool:
Allah analı babalı uzun ömürlü sağlıklı yaşam nasip etsin işalahhhhhhhhhhhhhhhh
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: alemsin yaablacım ikizler burcuyum dengesizlik diz boyu bende kaydirigubbakcemile3
yaaaaa sıra sana geliyoooor :1shok:anaaammmmm listede 4. sıradayım delikafadulden
dünürüm hoşgeldin bende iyyim sona yaklaştıkça heycan çoğalıo tabikide
üzülüyorum başka pc yok çünkü sıkılcam baya bi işleride gelen kız yapcak
biyandanda seviniyorum karşık bişi alışık değilim ya hep yanlız çalışmışım paylaşmayı bilmiyorum işlerimi :)))
KIZLAAAAAAAAAR IERROR DOĞUM YAPMIŞ :) CEMRE'MİZ GELDİ YANİİİİİ :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dün akşam saat 5.00'de sancılanıp hastaneye gitmişler :) 8'e kadar sancı beklemişler açılma 7 cm.e ulaşınca suni sancı vermişler ve akşam saat 10'da Cemre'miz doğmuş canlarım... Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, Allah uzun ömürler versin, şansını, bahtını açık etsin inşallah :)
güzelim benim, çok ayrı kaldık yaben iyiyim, bugün misafirlerim vardı, Cunda'daydım, o yüzden ancak şimdi gelebildim ve ierror'un haberini sizlerle paylaştım :) Ceren'im nasıl annesi? sen nasılsın?
daha dur ama yaaa... koskocamaaaaaaaaaaan bir ağustos ve de eylül var
aaaaaaaa Cereeeeeeeeen, Nuuuuuuuuuuuur... hoşgeldiniz kızlar :):):)
ayyy canımm karma karışık duygular vardır şimdi sende
doğsa bir türlü doğmasa dimi :):):)
ama emin ol kucağına aldığında bambaşka şeyler yaşayacaksın dünürüm :):)
yok yok dünür sen sopalıksın valla kaşınıyorsun bırak eleman yapsın işleri yaa sende uzat bacakları keyif sür kuşum sıkılıncada yolla bir yerlere elemanı koş topiğe :):):)
cerenin iyi teyzesi maşallah uyuyor şuan uyusunda büyüsün bir an önce bizde size gelelim el öptürmeye kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim çok şükür ceren ev eş iş derken günler geçiyor valla ablam yaa nasıl yetişiyorum bu akdar şeye şaşıyorum kendime :1shok: neyse nazar değmesin maşallah
ben geldimhihoyyythihoyyythihoyyyt
ierror da kavuşmuş kuzucuğuna darısı diğer bekleyenlerin başına hayırlısıyla inş
KIZLAAAAAAAAAR IERROR DOĞUM YAPMIŞ :) CEMRE'MİZ GELDİ YANİİİİİ :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Dün akşam saat 5.00'de sancılanıp hastaneye gitmişler :) 8'e kadar sancı beklemişler açılma 7 cm.e ulaşınca suni sancı vermişler ve akşam saat 10'da Cemre'miz doğmuş canlarım... Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, Allah uzun ömürler versin, şansını, bahtını açık etsin inşallah :)
kaydirigubbakcemile3 daha dur bakalım, eylüle gelelim o zaman tutuşacak paçalar sen de kaydirigubbakcemile3valla paçalar tutuşuyo üstlere çıktıkça listede
valla Burcu sopalık ha... ay eleman alınmadı, geldi gitti derken eleman alındı, bak keyfine sen :)ayyy canımm karma karışık duygular vardır şimdi sende
doğsa bir türlü doğmasa dimi :):):)
ama emin ol kucağına aldığında bambaşka şeyler yaşayacaksın dünürüm :):)
yok yok dünür sen sopalıksın valla kaşınıyorsun bırak eleman yapsın işleri yaa sende uzat bacakları keyif sür kuşum sıkılıncada yolla bir yerlere elemanı koş topiğe :):):)
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zemuszemus zemuszemus zemuszemus
demek oda kavuştu kızına allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah kucuğumu :)
kız filiz abla sende beni geçtin hee ben doğurdum kenarı çekildim görevi sen üstlendin herkeslerden haber getiriyorsun ne yaptın anacım herkeslerin telefonunumu aldın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hafiye gibi karısın he kaydirigubbakcemile3
evet ablam çok yrı kaldık hiç denk gelemiyoruz artık yaaaa
sen çok geziyoırsun :umursamaz:
cerenin iyi teyzesi maşallah uyuyor şuan uyusunda büyüsün bir an önce bizde size gelelim el öptürmeye kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim çok şükür ceren ev eş iş derken günler geçiyor valla ablam yaa nasıl yetişiyorum bu akdar şeye şaşıyorum kendime :1shok: neyse nazar değmesin maşallah
di mi ama?evet dimi koskoca iki ayy :1rolleyes:
amiiiiiiiiiiiin canım :)ben geldimhihoyyythihoyyythihoyyyt
ierror da kavuşmuş kuzucuğuna darısı diğer bekleyenlerin başına hayırlısıyla inş
oooohhhh ne güzel, kuzucuğun yanında keyfin yerinde, Allah bozmasın birtanem :)hoşbuldum ablacım bende ilaydayı emzirdim bide gaz ilacı verdim uyuttum şimdide sizleyim
filiz ablacım cok sevındım masallah analı bablı buyutsun masallah allah hepımıze saglıklı bır sekılde nasıp etsın .....hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:
yemek yapcaktımm amaanan sizi görmüşüm iki lak lak edelim yemek olur nede olsa dimi kaydirigubbakcemile3
boşveeeeeeeeeer uzun zamandan beri ilk kez böyle toplaşıyoruz, her zaman olmaz güzelim :)
amiiiiiiiiiiiin canım :)
oooohhhh ne güzel, kuzucuğun yanında keyfin yerinde, Allah bozmasın birtanem :)
amiiiiiiiiiiiiin canım
evet ablacım özledim valla muhabbeti opuyorumnanaktan
aaaaaaaa Cereeeeeeeeen, Nuuuuuuuuuuuur... hoşgeldiniz kızlar :):):)
haber çabuk yayılıyo :kedi:
doru diyosın kız dünür uzatam bacakları acık patronluk neymiş tadayım dimi kaydirigubbakcemile3
kız maşallah nazar değircen kendineee tü tü tüüüüü
valla Burcu sopalık ha... ay eleman alınmadı, geldi gitti derken eleman alındı, bak keyfine sen :)
kaydirigubbakcemile3 aldım valla telefonunu... meraktan çatlardım almasaydım, şimdi sıra entelliye'de, onun da telefonunu alacağım... kayra'nınkini de aldım... hehehe... senden bulaştı kız cadı, napiim? kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 napiim anacım, şimdi gezeceğim, sonra da bol bol evde oturacağım, acısını çıkarıyorum şimdiden laelaelaelaelae
oyyy maşallah güzelime benim... uyusun da büyüsün annesi... inşallah Ceren'le beraber bekliyorum... Nur ve ılayda'da gelecek inşallah :)
Allah nazardan saklasın valla, helal olsun sana... yerinde olsam çoktaaaaaaaan pes ederdim ben valla... çocuk, ev, iş derken, üstelik lohusasın henüz
yemek yapcaktımm amaanan sizi görmüşüm iki lak lak edelim yemek olur nede olsa dimi kaydirigubbakcemile3
Allaha şükür ablacım daha iyiyim düzeliyorum loğsalık psikolojisinden çıkıyorum yavaş yavaş en azından mama yedirirken ağlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?