- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.821
maşalllah zamanla daha çok alışcaksınAllaha şükür ablacım daha iyiyim düzeliyorum loğsalık psikolojisinden çıkıyorum yavaş yavaş en azından mama yedirirken ağlamıyorum
hi sorma yaaa... kendimi eksik hissediyorum sizlerle konuşamadığım zaman, nasıl bir alışkanlıksa bu
sayende dünür :):):)
evet evet accık patronluk yapıver gariii :):):)
hee ya dünür otur acık iki laf edek :):):)
hoşşş bulduuuuuuuummmmmmmmm ablaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
iyi ettin ablam entelliye doğurmadan alabilrsin numarasını geç kalmışsın birazcık :):)
demek cadılık benden bulaştı he :):) aman başka bir şeyler bulaşmasında :):):)
evet ablam bol bol gez sonra ararsın bu günleri
gerçi insanın meleği kucağında olunca gezmek felan görmüyor gözü :):)
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn allah korusun beni :):):) nazarlardan kem gözlerden :):):)
lohusalıkmı? O neki ?
ben o dediğini ilk üç gün yaşadım sonra geçti gitti bitti :):)
di mi yabende çok özlemişim sizi ya arada girip çıkıyorum topik boş çok üzülüyordum
ohooo Gülçin çoktan çıkardı 40'ını... baksana hatuna, sanki doğum üstelik sezeryanla doğum yapan o değil, fıldır fıldır hatunkız gülçin 40ın ne zaman çıkıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaa kızlar size bir haberim var... iki gün önce küçük görümcem nişanlısından ayrıldı, bohçalar iade edildi... hayırlısı olsun, nasıl mutlu olacaksan dedim ama olan bana ve eşime oldu... diğer görümcelerim kına yakıyorlardır herhalde
ablacım seni geçenlerde üzen hangi görümcendi
valla geç kaldım ama olsun...
evet yaaa... bulaşsın bulaşsın ben şikayet etmem :)
di mi? inşallah Allah o günleri de gösterir... hayırlısıyla şu amniyosentez sonucunu bu Cuma'ya kadar alacağım, bir alsam inşallah sonuç temiz çıkarsa derin bir ohhhhh çekeceğim :) ptesi de kontrole gideceğim... oğlumu çok özledim :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah korusun seni, Ceren'imi ve eşini :) Allaha emanet olun
hızlı kadınsım maşallah, ne diyeyim ki?
opuyorumnanaktanbende çok özlemişim sizi ya arada girip çıkıyorum topik boş çok üzülüyordum
aaaa kızlar size bir haberim var... iki gün önce küçük görümcem nişanlısından ayrıldı, bohçalar iade edildi... hayırlısı olsun, nasıl mutlu olacaksan dedim ama olan bana ve eşime oldu... diğer görümcelerim kına yakıyorlardır herhalde
Gülçin? sizin oralarda hava kötü mü? haberlerde şimdi alt yazı geçti, Sakarya'da kötü hava 3 cana mal oldu diye
büyük görümcem... ben de görümceden bol bir şey yok, tam 3 tane
işallahh ablacımm hayırlı güzel sonuçlar alıcaz p.tesi de rüzgar beyi gör bakalım ne kadr büüymüş neler yapıomuş haber alalımm
opuyorumnanaktan
aa hayırlısı olsun tabii
çocukmu istemedi görümceni
daha henüz vermedi haberi, sadece altyazı olarak geçti... bakalım şimdi söyler herhaldeayy selmi oldu ki :çok üzgünüm:
amaaaaaan senden uzak olsun da boşver... darısı başıma inşallah ben de uzaklaşırsam iyi olacak, bakalım ne zaman?hayırlısı olsun ablacım seni üzmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar...
bende bir tanevar burda beni üzdüydü memlekete tayini çıktı gitti şimdi pek iyi hergün arayıp yiğenini soruyor özledik ne zaman geleceksiniz diyor...
aaaaaaaa??? ciddi misin? ben KanalD'yi seyrediyorum... ya duymadım ya da bu kanalda vermedi haberiBursadaki habere bakın hele
askerin biri tepelerden çişini yaparken ulu orta ayağı kayyo ve düğün salonun ortasına düşüo öylece
sünnet düğünü olurken hastanelik oluyo
fisfisfis ne denirki
aa evet sel ve fırtına olmuş sakaryada:çok üzgünüm:
inşallah güzelim... evet görelim bakalım neler yapıyor :)
yok hayatım, görümcemin kayınvalidesi fazla dominant olup herşeye karışınca görümcem yüzüğü atmış... kadın ev açmayız demiş, hep birlikte oturacağız, düğün de yok demiş sadece nikah... kızın giydiğinden tut, saçına kadar karışıyordu... bıraksalardı çocukla mutlu olurdu ama anne problem bir kadın
inşallah güzelim... evet görelim bakalım neler yapıyor :)
yok hayatım, görümcemin kayınvalidesi fazla dominant olup herşeye karışınca görümcem yüzüğü atmış... kadın ev açmayız demiş, hep birlikte oturacağız, düğün de yok demiş sadece nikah... kızın giydiğinden tut, saçına kadar karışıyordu... bıraksalardı çocukla mutlu olurdu ama anne problem bir kadın
maşalllah zamanla daha çok alışcaksın
ben tecrübeliyim ya onuncuya gebeyim ondan böyle biliyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla yaa nasıl bi bağımlılıksa
kimsdele gelmese bile tüm gün topikteyim düşün yani sırnaşık şey
:kedi:
hööttttttt :mymeka:
alıştırma yapam kaydirigubbakcemile3
valla geç kaldım ama olsun...
evet yaaa... bulaşsın bulaşsın ben şikayet etmem :)
di mi? inşallah Allah o günleri de gösterir... hayırlısıyla şu amniyosentez sonucunu bu Cuma'ya kadar alacağım, bir alsam inşallah sonuç temiz çıkarsa derin bir ohhhhh çekeceğim :) ptesi de kontrole gideceğim... oğlumu çok özledim :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah korusun seni, Ceren'imi ve eşini :) Allaha emanet olun
hızlı kadınsım maşallah, ne diyeyim ki?
kız gülçin 40ın ne zaman çıkıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
di mi ya
ohooo Gülçin çoktan çıkardı 40'ını... baksana hatuna, sanki doğum üstelik sezeryanla doğum yapan o değil, fıldır fıldır hatun
Gülçin? sizin oralarda hava kötü mü? haberlerde şimdi alt yazı geçti, Sakarya'da kötü hava 3 cana mal oldu diye
hayırlısı olsun ablacım seni üzmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar...
bende bir tanevar burda beni üzdüydü memlekete tayini çıktı gitti şimdi pek iyi hergün arayıp yiğenini soruyor özledik ne zaman geleceksiniz diyor...
daha henüz vermedi haberi, sadece altyazı olarak geçti... bakalım şimdi söyler herhalde
aaaaaaaa??? ciddi misin? ben KanalD'yi seyrediyorum... ya duymadım ya da bu kanalda vermedi haberi
en büyük problemle karşılaşmış görümcen kayınna faktörüü
Allah kimsenin karşısına çıakrtmasın delikafadulden
benimkide yarın akşam bende kalcak eşimin kuzeninin bebeğine gidicez :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?