Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız dünür mevlüt istemiyonmu niye öle dedinki CADIARZU
sayi ne zaman mevlüt düşünüyonuz siz he deyin bakım anneciklerrr

aman ablacım bence en iyisini yapmış ilrde daha kötü olabilirdi
aynen öyle... evlendikten sonra huzuru muzuru kalmazdı
valla hazıcevaplığın bulaşsın isterdim gülüm :)

inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh birtanem :)

he valla hızlısın

ben de onu soracaktım, mevlüt ne zaman?

hayırlısı evet... eşim çok sinirlendi baştan ama neyse sakinleştirdim, şimdi o da hak vermeye başladı... kayınvalide problemini net olarak bilmiyordu, öğrenince iyi yapmış dedi

kız nazar boncuğu koyduk o kadar... maşallah tabii ki kaydirigubbakcemile3

hmmm... evet doluymuş

valla uzakta oldukları için gerçekten, yakın olsalar... aman aman aman diyeyim
yok Bursadaki haberi bugun gazetede okudum ben kaydirigubbakcemile3
şimdi kanal d yi izliyorum bende
valla komik bir haber yani, tövbe tövbe... adam düşerken toparlayamamıştır hiçbir şeyini de

ben beyazları makinaya atayım yıkansınn
kolay gelsin canım, eğilirken dikkat et
kız gülçin ben başka yönden demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben anlamıştım valla ama çaktırmamıştım... Gülçin gerçekten Ceren'e öyle bir odaklanmış ki bir çok şeyi saf dışı etmiş baksana... başka taraflara bile çekmiyor hatun kaydirigubbakcemile3

evet valla abla bende öyleyim kociş gün sayıyor ama benim aklıma bile gelmiyor

kız dünür mevlüt istemiyonmu niye öle dedinki CADIARZU
sayi ne zaman mevlüt düşünüyonuz siz he deyin bakım anneciklerrr

yok kııı dünür durum başka kaynana ile kavga ettim geçenlerde mevlüt konusunda da o bakımdan şu sıra açılmasını istemiyorum bu konunun bir ara anlatırım :)

hazır cevaplılığım tamam sürtüneyim accık sana bulaşsın ablacım başka beğendiğin bir yönüm varmı :):)

kız gülçin ben başka yönden demiştimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anladık güzelim herhaal
ama ben sana geçen msn den yazmıştım lohusalık 40 gün değil 2,5 aymış diye
heh işte ben o 2,5 ayın geçmesini bekliyorum cicim
birde korunma yöntemlerini araştırıp kendime bir şeyler yapmadan olmaaazzzzzzzz
yoksa gel gör ne hallerdeyim vakit geçmiyooooorrrr :):)

yukarıda nura yaptım açıklamayı ablacım
sana sadece şunu söylemeliyim
sezeryandan iki gün sonra çok değil sadece iki gün sonra öyle bir rüya gördümki aman yarabbim arzular şelale resmen ama tabii ancak rüyamda görürüüm :):)

evet valla abla bende öyleyim kociş gün sayıyor ama benim aklıma bile gelmiyor

hadi hadi nur açıl sende
bak ben neler yaşıyorum
akşamları yatarken öpüyorum eşimi ne olur yapma diye yalvarıyor adam
yaa ne oluyor diyorum
devamı gelmicek bu beni kahrediyor diyor
boynum bükük yatağa gidiyorum bende

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eee o işkenceyi çeksinler biraz daha... biz kadınlar neler çekiyoruz di mi ama?

ne çekiyoruz abla alllaasen yaa abartma sende
çektiğimiz kadarda adamlara çektiriyoruz zaten yeter biraz insaflı olun anacm yaaa
bak çektik geçti gitti bitti
doğumdan sonra sizde de öyle olucak geçecek hepsi unutulacak bu günler accık sabırlı oluverin yaaaa adamalra bu akdar yüklenmeyin yazıktır :):)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(30 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(tatile çıkacak, kafasını dinleyecek, sonra kaldığı yerden devam edecek) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Kayra_42..................................38. Haftamızdayız (E) (30 Temmuz) {ÖMÜR}

2. Entelliye ................................ 38. haftamız (E) (31 temmuz 2009){DORUK ALP}

3. Htc80......................................31. haftamızdayız (K) (17 Eylül) {YAREN}

4. Bulcuk....................................28. haftamızdayız (E) (10 Ekim ){MİRAÇ}

5. Gcan......................................28. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

6. Benssenb...............................25. Haftamızdayız (E & K) (1 Kasım) (İkizler geliyor)

7. Mavideniz...............................23. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

8. Sevvttaapp...............................23. Haftamızdayız (E) (17 Kasım) {ASİL MİRHAN}

9. Rüzgar Deniz..........................21. Haftamızdayız (E) (30 Kasım) {RÜZGAR}

10. Slvmsstr................................ 16. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

11. Jasminn_23............................13. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP}
5. Ceren54................................. 20 Haziran 2009 {CEREN}
6. Nur_84.................................... 27 Haziran 2009 {İLAYDA}
7. İerror........................................ 12 Temmuz 2009 {CEMRE}(En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yine kaşıntısı tuttu galiba senin kaynananın... amaaaan yerinde olmak istemezdim valla kaydirigubbakcemile3

valla o kadar çok ki hangi birini anlatayım anacım... iş aşkın, koca aşkın, ev aşkın... herbir şeyin yaniii

hehehe istersen yap gülüm, Ceren'e hemen kardeş ya da kardeşler gelebilir... desene evliliklerin 1 senesi hiçbi poh yemeden geçip gidiveriyor.... amaniiiin zavallı adamlar kaydirigubbakcemile3

bir müddet daha rüyalarda göreceksin anlaşılan :kedi:

amaaaaaaaaan yazık adamcağıza be... çin işkencesi gibi kaydirigubbakcemile3

kızzz sevtap sen neeeyen yazmıyon burda görünüyonda
aloooooooooooo

kızlar valla sızı dınlıyorum bı yandan da guluyorum haberlerı ızlıyorum cok hossunuz valla ben esımle sımdıden basladm valla ayda 1 veya 2 kez cıldırıyor ama ne yapım ya canım hıc ıstemıyo:kedi:

kızzzz dünür ne o beyazları eldemi yıkıyorsun yohhsaam :):)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne yazıktır beee... geçiyor ksrşıma birasını içiyor, sigarasını içiyor, ben de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum sadece... ben de karşısına geçip bira yerine süt içiyorum, sigara yerine sakız çiğniyorum... neyse gelecek sene bu zamanlarda inşallah acısını çıkaracağım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

al benden de o kadar... hiiiiiiiiiç canım istemiyor, neyse allahtan eşim bir şey talep etmiyor bu arada

benim kaynanada kaşıntı hep mevcut abla kökten ilaçlıcam bir gün onu kaşıntı felan hak getire sonra :):):)
kimin yerinde olmak istemezdin ablacım benimmi kaynanamınmı :):):)

canım benimmm demek her bir yönümü beğeniyorsun beni şımartıyorsun ablacım :)

valla ben yapıcamda işte lohusalık denen bişr dönem varmış onu bekliyoruz ablacım :)
yazık adamlara vallaha billaha ne pokuma evleniyorlarki :):):)

evet ablacım kısa bir süre daha eşimle rüyalarda buluşacağız
sonra gecelere akacağız beraber inşallah :):):)

heh şöyleee biraz da adamların gözüyle bakın durumlara yaawww bencil olmayın :):)

neeee canın istemiyormu
anam sende can yok o zaman ne biçim karısın
insanın canı kocasını istemezmi yaawwwww :)

benimkide sürekli dayanacak hal klmadı diyip duruyor benim kız geceleri dalarken çok zolanıyor o yüzden öpmeye vakit kalmıyor sadece dün srıldım uyudum sabah kalktığımda diyor ne hale getirdin beni akşam diye ama ben bişey yapmadım ki...
bide haftaya memlekete gidiyoruz eylül başına kadar ordayız

heeee seninkide kaşınancinslerden o halde onuda ilaçlamak lazım kökten :):)
ayıp ayıp insan hamile karısının yanında yaparmı öyle şeyle yaaa ne ayıp
biz tanışıyor olacaktıkki gör bak o zaman nasıl bir koca oluyordu :):):)

neyse az daha bekle sende elbet çıkarırsın acısını bu günlerin ablam :):)

tabii ki kaynananın yerinde olmak istemezdim kız cadııııııııı kaydirigubbakcemile3

beğenmem miiiiiiiiii kız... şımar sen... şımarmak da yakışıyor sana :)

hehehe valla bilmem niye evleniyorlar

inşallah canikom... tabii Ceren izin verirse akarsınız kaydirigubbakcemile3

valla benim de istemiyor... bazı kadınlarda tam tersini yaparmış hamilelik... şimdilik ben de isteğin i'si yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…