- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #37.861
neeee canın istemiyormu
anam sende can yok o zaman ne biçim karısın
insanın canı kocasını istemezmi yaawwwww :)
benimkide sürekli dayanacak hal klmadı diyip duruyor benim kız geceleri dalarken çok zolanıyor o yüzden öpmeye vakit kalmıyor sadece dün srıldım uyudum sabah kalktığımda diyor ne hale getirdin beni akşam diye ama ben bişey yapmadım ki...
bide haftaya memlekete gidiyoruz eylül başına kadar ordayız
ooo sizin işiniz daha da uzun desene... yanmış senin kociş kaydirigubbakcemile3benimkide sürekli dayanacak hal klmadı diyip duruyor benim kız geceleri dalarken çok zolanıyor o yüzden öpmeye vakit kalmıyor sadece dün srıldım uyudum sabah kalktığımda diyor ne hale getirdin beni akşam diye ama ben bişey yapmadım ki...
bide haftaya memlekete gidiyoruz eylül başına kadar ordayız
aynen öyle... kesin kaşınması gereken cinslerden... inşallah hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım, süt olayım bitsin bak nasıl çıkartıyorum acısını, ona içirmeyeceğim geçip karşısına ben içeceğim, bu arada bu gece çocuğa sen bakıyorsun diyeceğim kaydirigubbakcemile3heeee seninkide kaşınancinslerden o halde onuda ilaçlamak lazım kökten :):)
ayıp ayıp insan hamile karısının yanında yaparmı öyle şeyle yaaa ne ayıp
biz tanışıyor olacaktıkki gör bak o zaman nasıl bir koca oluyordu :):):)
neyse az daha bekle sende elbet çıkarırsın acısını bu günlerin ablam :):)
ayy kıyamam ikinize de yaaaaa... neyse napalım idare artık :)vah kuzum vaahh
en iyi yaşayan bilir valla
sizi çok iyi anlıyorum
biz eşimle yataklarımızı ayırdık siz yine iyisiniz
bizim cadı ceren benimle yatıyor koca yatakta ikimiz eşim ise koltukta uyuyor doğumdan beri sadece iki gece beraber yattık o zamanda annem burdaydı cerene bakıyordu :) o iki gecede zaten benim sezeryan ağrılarımla geçti valla önce cereni uyutup yatağa yatırıyorum sonra kocişimi yatırırken masum bir öpücük konduruyorum bu durumda ne kadar masum olursa :):):)
yazık adama kıızz eylüle kadar hasretlik çekecek gerçi bizimkide öyle olcak eylül gibi tam anlamıyla normale döeriz sanırım nasipse
offff ya hiç sorma... evde tek başıma otururken valla kokusu burnuma geliyor, sanırım sigaraya aşeriyorum bir tek kaydirigubbakcemile3ay blacım doğumdan sonra canımın tek istediği şey sigaraydı ya
tabii ki kaynananın yerinde olmak istemezdim kız cadııııııııı kaydirigubbakcemile3
beğenmem miiiiiiiiii kız... şımar sen... şımarmak da yakışıyor sana :)
hehehe valla bilmem niye evleniyorlar
inşallah canikom... tabii Ceren izin verirse akarsınız kaydirigubbakcemile3
valla benim de istemiyor... bazı kadınlarda tam tersini yaparmış hamilelik... şimdilik ben de isteğin i'si yok
valla gülcin cim hamile kaldıgım günden beri hiç istemiyorum...hatta normal bır sekılde yanagımdan operken bıle hemen sıkılıyorum bulanıyorum ....nıye boyle oldu bılmıyorum valla ...eşimbile bazen diyor artık sevmıyormusun benı dıye ama alakası yok...yapmacıkta olamıyorum valla ıstemıyorum :1no2:
vah kuzum vaahh
en iyi yaşayan bilir valla
sizi çok iyi anlıyorum
biz eşimle yataklarımızı ayırdık siz yine iyisiniz
bizim cadı ceren benimle yatıyor koca yatakta ikimiz eşim ise koltukta uyuyor doğumdan beri sadece iki gece beraber yattık o zamanda annem burdaydı cerene bakıyordu :) o iki gecede zaten benim sezeryan ağrılarımla geçti valla önce cereni uyutup yatağa yatırıyorum sonra kocişimi yatırırken masum bir öpücük konduruyorum bu durumda ne kadar masum olursa :):):)
yazık adama kıızz eylüle kadar hasretlik çekecek gerçi bizimkide öyle olcak eylül gibi tam anlamıyla normale döeriz sanırım nasipse
yok kııı dünür durum başka kaynana ile kavga ettim geçenlerde mevlüt konusunda da o bakımdan şu sıra açılmasını istemiyorum bu konunun bir ara anlatırım :)
hadi hadi nur açıl sende
bak ben neler yaşıyorum
akşamları yatarken öpüyorum eşimi ne olur yapma diye yalvarıyor adam
yaa ne oluyor diyorum
devamı gelmicek bu beni kahrediyor diyor
boynum bükük yatağa gidiyorum bende
kızzzz dünür ne o beyazları eldemi yıkıyorsun yohhsaam :):)
kızlar valla sızı dınlıyorum bı yandan da guluyorum haberlerı ızlıyorum cok hossunuz valla ben esımle sımdıden basladm valla ayda 1 veya 2 kez cıldırıyor ama ne yapım ya canım hıc ıstemıyo:kedi:
ay blacım doğumdan sonra canımın tek istediği şey sigaraydı ya
vvıışşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamilelikten önce nasıldın peki güzelim?
ooo sizin işiniz daha da uzun desene... yanmış senin kociş kaydirigubbakcemile3
aynen öyle... kesin kaşınması gereken cinslerden... inşallah hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım, süt olayım bitsin bak nasıl çıkartıyorum acısını, ona içirmeyeceğim geçip karşısına ben içeceğim, bu arada bu gece çocuğa sen bakıyorsun diyeceğim kaydirigubbakcemile3
ay blacım doğumdan sonra canımın tek istediği şey sigaraydı ya
ayy kıyamam ikinize de yaaaaa... neyse napalım idare artık :)
offff ya hiç sorma... evde tek başıma otururken valla kokusu burnuma geliyor, sanırım sigaraya aşeriyorum bir tek kaydirigubbakcemile3
canımgeçen arkadaş anlatıyor ilk gece gibi oldu sonrası diye bide benim dikişler altta olunca baya bi tırsarım herhalde...
bizde ilk hafta ayrı yattık ben salonda annemle yattım eşim odada yattı daha sonra annem gece ilaç alınca uyanamıyordu gidin odanıza diye kovdu bizi
hee derin mevzuu anladım şimcik a.s
:roflol::roflol: kız çatlak dünür
he dere boyuna indim geldim :roflol:
bi anda semizler aklıma geldi onalrı ayıkladım suda bekletiyorum kumu askın diye şimdi
bende ayda 2 defa falan yapıyorum ama korkuyorumda artık son aylarda bişey olcak diyee
neaaaa duymamış olayım :mymeka:
kızlar arda yok oluyorum yemekte yapıom bi yandan
:roflol::roflolnu hiç sorma önceden ben saldırıyodum sabah aksam şimdi tııııkkk yokkk:kedi:
valla korusun kaydirigubbakcemile3 aman! o da yapmasın böyle şeyler aaaao halde allah kaynanamı benim azabımdan korusun ne diyim :):)
tamam şımarıyom ama azcıkın :):)
niye evleneceklerki birileri çamaşırını bulaşığını yıkasın yemeğini ütüsünü yapsın diye birde cinsellik için dışardaki hatunları kandırmakla uğraşmasın diye dermişiimmmmmm :):)
ceren izin verir vermek zorunda yoksa onun yanında kasırgalar kopacak :):)
ayy valla bende isteksizlik hiç olmadı anam zaten istek hep vardı hamilelikte dahada arttı hele şimdi engelde kalmadı yaa de-li-ri-yo-rummmmm...... :):):)
vvıışşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamilelikten önce nasıldın peki güzelim?
bende ayda 2 defa falan yapıyorum ama korkuyorumda artık son aylarda bişey olcak diyee
kızlar arda yok oluyorum yemekte yapıom bi yandan
valla korusun kaydirigubbakcemile3 aman! o da yapmasın böyle şeyler aaaa
şımar tatlişkom şımar :) güzeller güzeli bir kız doğurunca (maşşşşaaaalllllaaaahhhh) hakettin :)
ama doğru diyooon opuyorumnanaktan
eyvah eyvah, ikizler gelecek galiba bu sefer kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sana ben, canım benim
al benden de o kadar... gerçi rahat aylardayım ben ama korkuyorum ve kasılıp kalıyorum, nerdeyse 1 ay olacak hiçbi poh yemedik
hamarat hatun seniiiiiiiiiiii zemuszemus
gülçinim tekrar başlamayı hiç istemiyorum...
inş başlamayacağım
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflolnu hiç sorma önceden ben saldırıyodum sabah aksam şimdi tııııkkk yokkk:kedi:
yok artık abla daha neler
amin ol bakar çocuğa ama sen dayanamaz vermezsin zaten oğlanı emin ol
o arada ne bira gelir aklına nede sigara :):)
şişşttt nur duymamış olayım sakınnnnnnnn
tekrar başlamayı düşünmüyorsunuz değilmi güzelim?
yaa yazık bize :):):)
bu kaçıncı kazık bize :):)
neeeeeeeee sende mi ablaaa
sigarayı hayatınızdan çıkarmalısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa
aayyy evet işin en heyecanlı kısmıda o zaten ilk gece gibi :asigim:
sabırsızlıkla o geceyi bekliyorum satenlerimi hazırladım o gece için saklıyorum :asigim:
kızzz seninki tam ilk gibi olur hee tırsma leen zevkini yaşa ama korunarak kaydirigubbakcemile3
aaa Hatice mi gelmiş?kız hatice burlarda görünüyon niye yazmıyon?
yok yok ne ikiz ne tekiz rabbim cerenime ömür versin ikinci çocuk düşünmüyoruz allahım isteyene nasip etsin bunlaraa ömür versin inşallah....
benim kaç ay oldu ki hatırlamıyorum ne zaman yapmıştık
sanırım evlendiğimizde yaptık ceren geldi bir dahada yapamadık kaydirigubbakcemile3
kız hatice burlarda görünüyon niye yazmıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?