Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neeee canın istemiyormu
anam sende can yok o zaman ne biçim karısın
insanın canı kocasını istemezmi yaawwwww :)

valla gülcin cim hamile kaldıgım günden beri hiç istemiyorum...hatta normal bır sekılde yanagımdan operken bıle hemen sıkılıyorum bulanıyorum ....nıye boyle oldu bılmıyorum valla ...eşimbile bazen diyor artık sevmıyormusun benı dıye ama alakası yok...yapmacıkta olamıyorum valla ıstemıyorum :1no2:

vah kuzum vaahh
en iyi yaşayan bilir valla
sizi çok iyi anlıyorum
biz eşimle yataklarımızı ayırdık siz yine iyisiniz
bizim cadı ceren benimle yatıyor koca yatakta ikimiz eşim ise koltukta uyuyor doğumdan beri sadece iki gece beraber yattık o zamanda annem burdaydı cerene bakıyordu :) o iki gecede zaten benim sezeryan ağrılarımla geçti valla önce cereni uyutup yatağa yatırıyorum sonra kocişimi yatırırken masum bir öpücük konduruyorum bu durumda ne kadar masum olursa :):):)
yazık adama kıızz eylüle kadar hasretlik çekecek gerçi bizimkide öyle olcak eylül gibi tam anlamıyla normale döeriz sanırım nasipse

ooo sizin işiniz daha da uzun desene... yanmış senin kociş kaydirigubbakcemile3
aynen öyle... kesin kaşınması gereken cinslerden... inşallah hayırlısıyla sağlıkla bir doğurayım, süt olayım bitsin bak nasıl çıkartıyorum acısını, ona içirmeyeceğim geçip karşısına ben içeceğim, bu arada bu gece çocuğa sen bakıyorsun diyeceğim kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam ikinize de yaaaaa... neyse napalım idare artık :)
ay blacım doğumdan sonra canımın tek istediği şey sigaraydı ya
offff ya hiç sorma... evde tek başıma otururken valla kokusu burnuma geliyor, sanırım sigaraya aşeriyorum bir tek kaydirigubbakcemile3

o halde allah kaynanamı benim azabımdan korusun ne diyim :):)

tamam şımarıyom ama azcıkın :):)

niye evleneceklerki birileri çamaşırını bulaşığını yıkasın yemeğini ütüsünü yapsın diye birde cinsellik için dışardaki hatunları kandırmakla uğraşmasın diye dermişiimmmmmm :):)

ceren izin verir vermek zorunda yoksa onun yanında kasırgalar kopacak :):)

ayy valla bende isteksizlik hiç olmadı anam zaten istek hep vardı hamilelikte dahada arttı hele şimdi engelde kalmadı yaa de-li-ri-yo-rummmmm...... :):):)

vvıışşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamilelikten önce nasıldın peki güzelim?

canımgeçen arkadaş anlatıyor ilk gece gibi oldu sonrası diye bide benim dikişler altta olunca baya bi tırsarım herhalde...
bizde ilk hafta ayrı yattık ben salonda annemle yattım eşim odada yattı daha sonra annem gece ilaç alınca uyanamıyordu gidin odanıza diye kovdu bizi

yok kııı dünür durum başka kaynana ile kavga ettim geçenlerde mevlüt konusunda da o bakımdan şu sıra açılmasını istemiyorum bu konunun bir ara anlatırım :)

hee derin mevzuu anladım şimcik a.s

:roflol::roflol: kız çatlak dünür

kızzzz dünür ne o beyazları eldemi yıkıyorsun yohhsaam :):)

he dere boyuna indim geldim :roflol:
bi anda semizler aklıma geldi onalrı ayıkladım suda bekletiyorum kumu askın diye şimdi

bende ayda 2 defa falan yapıyorum ama korkuyorumda artık son aylarda bişey olcak diyee

neaaaa duymamış olayım :mymeka:

kızlar arda yok oluyorum yemekte yapıom bi yandan

yok artık abla daha neler
amin ol bakar çocuğa ama sen dayanamaz vermezsin zaten oğlanı emin ol
o arada ne bira gelir aklına nede sigara :):)

şişşttt nur duymamış olayım sakınnnnnnnn
tekrar başlamayı düşünmüyorsunuz değilmi güzelim?

ayy kıyamam ikinize de yaaaaa... neyse napalım idare artık :)

offff ya hiç sorma... evde tek başıma otururken valla kokusu burnuma geliyor, sanırım sigaraya aşeriyorum bir tek kaydirigubbakcemile3

yaa yazık bize :):):)
bu kaçıncı kazık bize :):)

neeeeeeeee sende mi ablaaa
sigarayı hayatınızdan çıkarmalısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa

aayyy evet işin en heyecanlı kısmıda o zaten ilk gece gibi :asigim:
sabırsızlıkla o geceyi bekliyorum satenlerimi hazırladım o gece için saklıyorum :asigim:
kızzz seninki tam ilk gibi olur hee tırsma leen zevkini yaşa ama korunarak kaydirigubbakcemile3

heee dünür derin mevzuular :):)

kız delü çamaşır dedin yemeğemi giriştin :):):)

valla korusun kaydirigubbakcemile3 aman! o da yapmasın böyle şeyler aaaa

şımar tatlişkom şımar :) güzeller güzeli bir kız doğurunca (maşşşşaaaalllllaaaahhhh) hakettin :)

ama doğru diyooon opuyorumnanaktan

eyvah eyvah, ikizler gelecek galiba bu sefer kaydirigubbakcemile3

ay kıyamam sana ben, canım benim
bende ayda 2 defa falan yapıyorum ama korkuyorumda artık son aylarda bişey olcak diyee

kızlar arda yok oluyorum yemekte yapıom bi yandan

al benden de o kadar... gerçi rahat aylardayım ben ama korkuyorum ve kasılıp kalıyorum, nerdeyse 1 ay olacak hiçbi poh yemedik

hamarat hatun seniiiiiiiiiiii zemuszemus

öyle valla abla ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlar madem benlen uğraşıyon o halde benden geleceklerede hazırlıklı olmalısın kaynanalık faktörü bana işlemez :):):)

heee ne yani kızım çirkin olsaydı şımarmaya hakkım yokmuydu kaydirigubbakcemile3

yok yok ne ikiz ne tekiz rabbim cerenime ömür versin ikinci çocuk düşünmüyoruz allahım isteyene nasip etsin bunlaraa ömür versin inşallah....

benim kaç ay oldu ki hatırlamıyorum ne zaman yapmıştık
sanırım evlendiğimizde yaptık ceren geldi bir dahada yapamadık kaydirigubbakcemile3

gülçinim tekrar başlamayı hiç istemiyorum...
inş başlamayacağım

yok gülüm yaa sakın yapmayın bak ne güzel 9 aydır içmiyorsunuz bişi olmadı tertemiz hayat sakın başlamayın ne olur hiç bir faydası yokki
bak ben 9 sene içtim sigarayı hemde tiryakisiydim günde bir paket bitiyordu ama birde kestim hiç azaltmadan ve 2 yılı geçti içmiyorum hiçte aramıyorum hatta tiksiniyorum şuan

:roflol::roflolnu hiç sorma önceden ben saldırıyodum sabah aksam şimdi tııııkkk yokkk:kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:

he valla... kesin dediğin gibi olur... kucağıma almak için öyle sabırsızlanıyorum ki, bazen saatlerce hayalini kuruyorum opuyorumnanaktan

valla ben düşünüyorum anacım :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: valla çok kazık

valla ben de... doğum artı emzirmeden sonra başlayacağım düşüncesiyle sabrediyorum.. napiim tek lüksüm bu, başka da yok... kızma bana :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: satenler ha??? sen kilo vermeye başladın mı bakiim?

kız hatice burlarda görünüyon niye yazmıyon?
aaa Hatice mi gelmiş?

amiiiiin güzelim amiiiiiiiiiin

ayyy yazık size, kıyamam, gerçekten hiç yaşamamış gibi birşey sizin ki

kız hatice burlarda görünüyon niye yazmıyon?

Canım merhaba. Nasılsın? Accık geçmişi okuyayım dedim. İrreor doğurmuş. Listeden görebildim ancak. Umarım bebişin de İrreorun da sağlığı yerindedir.

Güzelim, Ceren' e bayıldım valla. Bu ne güzellik maaşallah. Allah bağışlasın.

Nurcum İlaydamız da pek güzel, pek tatlı. Allah bağışlasın maaşallah.

Biz de kardeşimin nişanını yaptık. annemler hala bizde o yüzden pek giremiyorum telaştan. Kusura bakmayın.

Bulcuk beşik harika, c,c,şler de öyle. aLLAH SAĞLIK VE SIHHATLE KULLANMAYI NASİP ETSİN.

Filiz abla, aminyo sonucu belli oldu mu? Kusura bakma okuyamadım pek fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…