Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın denizlerin sultanı nasılsın yok be ablacım miğren değil sinüzit ama migreni aratmıyor kahrolasıca
canım ya... çok kötü, beyaz için de söylemiştim insanın neresi acırsa canı orada valla... sen bir an önce tedavi ettir bunu çünkü inşallah yarın öbür gün hamile kaldığında dayanamazsın bu baş ağrılarına... ilaç da alamayacaksın çünkü o zaman, tekrar geçmiş olsun gülüm :)
güzelim, çok şükür hallolmuş, ne güzel kayınvaliden de idare edecek... kafaya takacak hiçbir şey kalmadıııııı, bu arada doktorun transferden sonra ne yapmanı söyledi anlat bakiim

Günaydın ablacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın hihoyyyt
Hani sen bensiz yoktun kandırdın beniiiiiiii :dilcikar:
Haftaya görürsünüz sizzzz kötükedihüso

Her ikisi de harika :) formundasın yine :sm_cool: keyfinin yerinde olmasına sevindim

Eh işte iyi olmaya çalışıyoruz her ne kadar ağırlaşsakta :CüvCüv: :roflol:

Canım evet stres yok her zaman yanındayız yalnız değilsin unutmaaa!!!!
Bu arada annende sana hak verdi demek boşver hiç nezaketen bile davet etme emin ol pişman olmazsın canım böyle yaptığın için.... :sm_cool:

Cadı seniiii... eveeet öyle dedim ama irem hanım maraz çıkarmış ben de müdahele ettim kötükedihüso gördün herhalde :roflol:

Kızlar bu arada eşimle biz bu ay tüp bebekten önce son bir kez denemeye karar verdik... çok heyecan yaptım... soğan kürü, incir suyu kürü, keçiboynuzu kürü, e vitamini, polen+arı sütü+bal, tarçın+bal+çörek otu tam gaz devam ediyorum... belki bu sefer herşey yolunda gider, ne dersiniz?

ablacım aşılamadan sonra 2gün irliktelik dedi zaten normaldede çatlatma ignesinden sonrada 3 gün birliktelik diyorlar..şeker ilacı kullanıyorum bir süre sonra onuda bırakacam progestana başlayacam 2 hafta kullanıcam..5 martta kontrole çagırdı zaten regl olursan daha erken gelirsin dedi ama inş regl olmazsın da 5 martta görüşürüz dedi. coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye .

daha öncesinde kan testi yaptırmanı istemedi mi canım?

valla birşey söylemedi normalde ben aşılamadna özellikle 10 sonra belli olur diye biliyorum ama beni kontrole çagırdı ya acaba ne için bakacak işte onu sormayı unuttum ..ben kan testi yaptırayımmı bilmiyorum işte..

ABLACIM İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR BU SEFER HERŞEY YOLUNDA GİDERDE SENDE BEBİŞNİ KOLLARINA ALIRSIN AMİNNNNNNN:Saruboceq:

ya kızlar sürekli beni gerideki haftamdan alıp güncelliyosunuz bende düzeltiyim dedimmmmmm

kızlar ya şu sinizüt belası bende de var allahtan ara ara tutuyoda çok çektirmedi şu an için yoksa hamilelikte dayanamam gibi geliyo.normalde olsa ilacı var kullanıyodum. ama şimdi durum farklı ben ağrı kesici bile almamaya çalışıyorum

ablacım hadfi hayırlısı bakalım hakkınızda çok fazlada yüklenmeyin ama hepsi birbirinede karışıp sapıtmasın..hakkınızda hayırlısı olsun..

arifecim mavi denizcim sizler nasılsınız mavicim gönülden dua ettiğime emin ol herşeyin en güzeli olsun inşallah burcu gibi sanada bir sevinelim şuracıkta.. arifecim geçmiş olsun sende de sinüzit varmış yanlış hatırlamıyosam ne kötü ağrıdır çok iyi bilirim geceleri bir tutardı kaşlar elmacık kemiklerin oraları şişer iltihaptan ve ağrı kafamın arkasına vururdu ben habire buz koyardım 10 dk ara ile öyle uykuya dalardım...

Merhaba İrreor, iyiyim çok şükür. Biz dokuz haftalık olduk. Sen de 18 haftalık olmuşsun ne güzel bayağa ilerlemişsiniz. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…