- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.601
canım ya... çok kötü, beyaz için de söylemiştim insanın neresi acırsa canı orada valla... sen bir an önce tedavi ettir bunu çünkü inşallah yarın öbür gün hamile kaldığında dayanamazsın bu baş ağrılarına... ilaç da alamayacaksın çünkü o zaman, tekrar geçmiş olsun gülüm :)günaydın denizlerin sultanı nasılsın yok be ablacım miğren değil sinüzit ama migreni aratmıyor kahrolasıca
güzelim, çok şükür hallolmuş, ne güzel kayınvaliden de idare edecek... kafaya takacak hiçbir şey kalmadıııııı, bu arada doktorun transferden sonra ne yapmanı söyledi anlat bakiimKumsal ceren rüzgar deniz sagolun inş hayırlısı ile güzel haber almak nasip eder..stres yok cerencim bende mümkün oldugunca takmamya çalışıyorum zira dün kendi annemlede konuştum size dünkü anlattıgım mesele ile ilgili oda bana hakl verdi kayınvalidemlede konuşacam beni idare edin diye ..gerçi eşim konuşmuş ma ben yine söyleyecem..
Günaydııııııııııııııııııın canlarııııım hihoyyyt nasılsınız bakalım? Hepinize aydınlık ve güzel bir gün diliyorum hihoyyyt
Arifecim geçmiş olsun güzelim :çok üzgünüm: migren mi var?
Cerenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, canııııııııııııııııııııııım nasılsın? Akşam eşim yattıktan sonra şöyle bir bakiim dedim topiğe takılıp kaldım sırnaşık şey nasılsın canımcım?
Mavi deniiiiiiiiiiiiz hayırlı uğurlu olsun canımcım, inşallah güzel haberlerini alacağız bu sefer :teytey: Çok dikkat etmelisin artık :sm_cool:
Beyazcım Zeynep'in uykuya ihityacı var demek ki, biraz uyu hayatım, iyi uykular, bu arada ağrının geçmesine sevindim canım, insanın neresi ağrısa canı orada valla
Burcucum nasılsın tatlım?
Her ikisi de harika :) formundasın yine :sm_cool: keyfinin yerinde olmasına sevindim
Kumsal ceren rüzgar deniz sagolun inş hayırlısı ile güzel haber almak nasip eder..stres yok cerencim bende mümkün oldugunca takmamya çalışıyorum zira dün kendi annemlede konuştum size dünkü anlattıgım mesele ile ilgili oda bana hakl verdi kayınvalidemlede konuşacam beni idare edin diye ..gerçi eşim konuşmuş ma ben yine söyleyecem..
Günaydın ablacım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın hihoyyyt
Hani sen bensiz yoktun kandırdın beniiiiiiii :dilcikar:
Haftaya görürsünüz sizzzz kötükedihüso
Eh işte iyi olmaya çalışıyoruz her ne kadar ağırlaşsakta :CüvCüv: :roflol:
Canım evet stres yok her zaman yanındayız yalnız değilsin unutmaaa!!!!
Bu arada annende sana hak verdi demek boşver hiç nezaketen bile davet etme emin ol pişman olmazsın canım böyle yaptığın için.... :sm_cool:
ablacım aşılamadan sonra 2gün irliktelik dedi zaten normaldede çatlatma ignesinden sonrada 3 gün birliktelik diyorlar..şeker ilacı kullanıyorum bir süre sonra onuda bırakacam progestana başlayacam 2 hafta kullanıcam..5 martta kontrole çagırdı zaten regl olursan daha erken gelirsin dedi ama inş regl olmazsın da 5 martta görüşürüz dedi. coraspin kullanıyorum kanı sulandırsın diye .
Kızlar bu arada eşimle biz bu ay tüp bebekten önce son bir kez denemeye karar verdik... çok heyecan yaptım... soğan kürü, incir suyu kürü, keçiboynuzu kürü, e vitamini, polen+arı sütü+bal, tarçın+bal+çörek otu tam gaz devam ediyorum... belki bu sefer herşey yolunda gider, ne dersiniz?
[sıze="3"]bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1. Aum......................................38. Ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. Ayımdayım
4. Benssenb..............................18.ayımdayım
5. Rahel.....................................18. Ayımdayım
6. Kumsal..................................7. Ayımdayım( 28 şubat )
7. Mavideniz...............................7. Ayımdayım (7 mart)
8. Rüzgar deniz...........................2. Ayımdayım (28 şubat)
9. Prenses_irem........................ 1. Ayımdayım (19 mart)
allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava: :cüvcüv:
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1.karabiberim.............................38. Haftamızdayız (k) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (k) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. Haftamızdayız (k)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (e) (7 haziran insallah)
5.lotuss75.................................23. Haftamızdayız (k) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (k) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. Haftamızdayız(k) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (haziran sonu)
9. Ierror......................................18. Haftamızdayız (k) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. Haftamizdayız
12. Lotus79................................15. Haftamızdayız(e - ?) [ikizlerimiz] (28 temmuz)
13. Kayra42................................15. Haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. Haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. Haftamızdayız (17 eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 ekim )
rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr :saruboceq: [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?