- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.621
Cadı seniiii... eveeet öyle dedim ama irem hanım maraz çıkarmış ben de müdahele ettim kötükedihüso gördün herhalde :roflol:
Kızlar bu arada eşimle biz bu ay tüp bebekten önce son bir kez denemeye karar verdik... çok heyecan yaptım... soğan kürü, incir suyu kürü, keçiboynuzu kürü, e vitamini, polen+arı sütü+bal, tarçın+bal+çörek otu tam gaz devam ediyorum... belki bu sefer herşey yolunda gider, ne dersiniz?
arifecim mavi denizcim sizler nasılsınız mavicim gönülden dua ettiğime emin ol herşeyin en güzeli olsun inşallah burcu gibi sanada bir sevinelim şuracıkta.. arifecim geçmiş olsun sende de sinüzit varmış yanlış hatırlamıyosam ne kötü ağrıdır çok iyi bilirim geceleri bir tutardı kaşlar elmacık kemiklerin oraları şişer iltihaptan ve ağrı kafamın arkasına vururdu ben habire buz koyardım 10 dk ara ile öyle uykuya dalardım...
evet abla irem bu ne beklersinki başka yapmış yine yapacağını cadı karı
ben bu gün onunla denk gelemedim hiç bir geelyim görecek gününü oklava:
Ablacım hakkında hayırlısı inşallah bu kez bebeğin sana tutunur ve bütün bu yaşadığın olumsuzlukarı unuturuz ablammm.... Dualarımız seninle herşey gönlünce olsun inşallah.... :Saruboceq:
Arifeciğim geçmiş olsun canım. Ben de bir dönem sinüzit olmuştum. Deniz suyu çekerek iyileştim canım ben.
nurcum sen hariç konuşuyorum . htc hariç kime selam verdiysem cevap veren olmadı .alınmamaya çalışsamda olmuyo .kızıyorum amaaaklava: bnemi kötü düşünüyorum yada karşımdakiler istedikleri insana göremi konuşuyolar anlamadım ben ne kadar samimiyet kurmak istesemde aynı karşılığı göremiyorum.
nurcum sen hariç konuşuyorum . htc hariç kime selam verdiysem cevap veren olmadı .alınmamaya çalışsamda olmuyo .kızıyorum amaaaklava: bnemi kötü düşünüyorum yada karşımdakiler istedikleri insana göremi konuşuyolar anlamadım ben ne kadar samimiyet kurmak istesemde aynı karşılığı göremiyorum.
Slm kızlar nasılsınız?burcu nerdesin kız diger topikte kkda herkes merakla bekliyor yazmışın burada merak eden yokta sen nere kaçtın bakayım?hemen anlatayım dün aşılamam yapıldı uzun sürmedi kısa sürdü acım falanda olmadı şükür aşılamadan sonra 15 dk falan yattım akşamda fazla ayakta durmamaya gayret ettim..doktorum hayırlı olsun diyerek aşılamayı yaptı inş tutar bu sefer..sperm sonuçlarıda iyi çıktı şükür..inş rabbim nasip eder bize..bu ara hamiş haberleri aldım hep inş bendede duymak nasip eder..çok sevindim bu haberlere ilk burcu idi sonra burdan bir arkadaş bir de yakın arkadaşımın şimdi haberini aldım..
Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koru beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:
O da beni yanlış anlamışş anlatırmısın doğruuuusunuuuuuuuuusenağlamasenağlama
zaten içimden birşeyler sökülüyor birde üstüme geliyor abla yaaaasenağlamasenağlama
arifecim yanlışın var ben genelde buralardayım tatlım sürekli kalamasamda her gün açıp sizlerin yazdıklarını okuyup hep bişiler yazıyorum tatlım
crencim sanada merhaba güzelim sen ben yazmaya çalışırken geldiğinden online görmedim ondan yoksa ben hiç kimseyi ayırmadan selamlarımı sohbetlerimi sunuyorum .birde listeyi nasıl alıntı yapmam gerek anlatırsan iyi olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?