Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cadı seniiii... eveeet öyle dedim ama irem hanım maraz çıkarmış ben de müdahele ettim kötükedihüso gördün herhalde :roflol:

evet abla irem bu ne beklersinki başka yapmış yine yapacağını cadı karı
ben bu gün onunla denk gelemedim hiç bir geelyim görecek gününü o klava:

Ablacım hakkında hayırlısı inşallah bu kez bebeğin sana tutunur ve bütün bu yaşadığın olumsuzlukarı unuturuz ablammm.... Dualarımız seninle herşey gönlünce olsun inşallah.... :Saruboceq:

htc merak etme zaman su gibi akıyooo .daha dün bende 5 yada 6 haftalıktan bahsederken bi bakmışım 18 .haftadayım inan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo insan yeterki sağlığımız sıhhatimiz yerinde olsun bebişler iyi olsun zaman çabuk geçiyo.onun telaşı testler felan derken sonuçlarını beklerken geçiyooo.senin nası geçiyo bulantın felan yoktur inşallah. bende çok nadir mide dönmeleri oldu o kadar sen nasıl geçiriyosun hamişliği

merhaba canım benim valla sende htc80 de özletiyosunuz kendinizi arayı bu kadar açmayalım bayanlar .iiiyim çok şükür jerorcum çok sağol sen nasılsın bebişimiz nasıl maşallah baya büyümüşsünüz evet canım bende de sinüzit var bu aralar çok sık ağrı çekiyorum ama şu 2 gündür dayanılıcak gibi değil akşam yatıyorum başım ağrıyor sabah gözümü açıyorum başımı yastıktan alamıyorum yani senin anlıcaz bu sefer fena tuttu
hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı sende kendine dikkat et sakın üşütme:1hug:

nurcum sen hariç konuşuyorum . htc hariç kime selam verdiysem cevap veren olmadı .alınmamaya çalışsamda olmuyo .kızıyorum amaaa klava: bnemi kötü düşünüyorum yada karşımdakiler istedikleri insana göremi konuşuyolar anlamadım ben ne kadar samimiyet kurmak istesemde aynı karşılığı göremiyorum.

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Aum......................................38. ayımdayım
2. Nesemese.............................20.ayımdayım
3. Mavi45...................................19. ayımdayım
4. Benssenb..............................18.ayımdayım
5. Rahel.....................................18. ayımdayım
6. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
7. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
8. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
9. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava: :CüvCüv:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................30. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................6.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koru beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:

O da beni yanlış anlamışş anlatırmısın doğruuuusunuuuuuuuuusenağlamasenağlama
zaten içimden birşeyler sökülüyor birde üstüme geliyor abla yaaaasenağlamasenağlama

arifecim yanlışın var ben genelde buralardayım tatlım sürekli kalamasamda her gün açıp sizlerin yazdıklarını okuyup hep bişiler yazıyorum tatlım

bak mesela sen bana laf atmadın canım halbuki bende burdayım :dilcikar:
Hoşgeldin nasılsın???
Bu arada listeyi alıntı yapıyorsun güzelim ama batakileri silmediğin sürece senden alıntı yapıp düzeltemiyoruz ve bu sebeple arada kaynıyor seninki canım neyse son halini ekledim ben listenin bir sorun yoktur inşallah...

ama ben yazdım cicim lütfen

canım benim hayırlı olsun
inş güzel haberlerinide alırız cnm
:Saruboceq:

slm slm slm kzıalr
ben geldimmhihoyyyt

beyazcım nasılsın bel ağrın geçtimi tatlım nasıl oldun. birde otobüste sana yer vermemelerine. çok sinirlendim insan hamile birine saygı duyar

İreeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm ben senin içinden bir şeyleri bir koparıcam görücen içinde bişeycik kalmıcak cadı karı
ben neyi yanlış anlamışım söyle bakiiimm
şu liste olayını diyorsan eğer ben o konuya değinmedim bile
benim niye kızdığımı biliyor olman gerek :jeyyar: klava:

crencim sanada merhaba güzelim sen ben yazmaya çalışırken geldiğinden online görmedim ondan yoksa ben hiç kimseyi ayırmadan selamlarımı sohbetlerimi sunuyorum .birde listeyi nasıl alıntı yapmam gerek anlatırsan iyi olur tatlım

canımm boşver sen listeyle uğraşma her geldiğinde eğer değişiklik varsa hafatnı söylersin yeter...... Bu arada nasılsın iyimisin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…