- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #14.881
dualarınıza amin diyorum öncelik hamişler bizim için şu mubarek cuma günün de dua edebilirmisiniz?bu arada cumanız mübarek olsun..kumsalcım afiyet olsun yarım saate kadar bende gidecem..
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarrr allah dualarımızı kabul etsin inşallaahhhh...
Yemeğe gidenlere ve gidecek olanlarada afiyet olsun şekerler yaraasınnnn cokacimcoook
cerencim seni çok öpüyorum hayırlı cumalar ben ekranımı kapatmayı unutmuşum o yüzden yazamadım malıum cuma işler yoğun tatlım ben yine gelmeye çalışıcam bıcırığımı okşa benim için
sağol cerencim sanada afiyet olsun
evet arife bende bayıldım o resimeeeee
inşallah bizimde öyle resimlerimiz olurrrr
Canım benim sağolasın :) ben de hamile olan ve anne olmak için uğraşan tüm arkadaşlarımı dualarıma dahil ediyorum.. Allah kabul etsin inşallah :)Hmmm unutmadan dualarimda ozellikle mavi deniz, filiz abla ve bu forumdan birkac kisiyi daha aniyorum hep.. Ama ne yalan soliyim benssenb ile nesemesenin yeri bir baska.. Ilk gecen sene basladik bizim topige nesemese acmisti ve taa o zamandan bu zamana birbirimize destek olduk, o yuzden onlarin yeri bir baska benim icin, alinma olmasin diye yazdim:)))
Güzelim geçmiş olsun, çok şükür atlattı, acil şifalar inşallah canımcım :)slm kızlar ve günaydın...iyiyim ben umarım sizlerde iyisinizdir.eşim kendine gelmiş şükür sabah tlfla konuşmuşlar bakalım bugün görecekler gidip...dualarınız için sagolun tekrar..ceren hanımın maaşallahı var demek taklalar attıgına göre..neşe cim şeker hapını gebelik şüphesi oldugunda kullanılmıyor diye biliyorum propektüsündede yazıyor sanırım ..ama ben açık açık neden bırakıyorum demedim..coraspinide bırakmıyorum ki ona 4 gün falan oldu başlayalı devam ediyorum zaten gebe kalırsamda duruma göre içmeye deavm ederim sanıyorum..ablamdan da biliyorum doktor vermişti ona bebe aspirini içerdi..progestana başladım dün akşam ..kontrole kadar durum böyle şeker hapınıda mart başı bırakacam zaten ondan 5 gün sonra yani 5 martta kontrolüm olacak o zaman doktorum ne yapmam gerektigini söyler tekrar...
Oooooo güzelim benim boşver yaaaa, artık günümüzde herşey çok kolaylaştı, ikinizi de sağlığı iyi olsunda göbek halledilir nasılsa :)Tatlışlarımmmm nasıllarmış??
Ya ben bu mide ilacını içiyorum gene azcık midem yanıyo içmesem nolurdu acaba yaa:uhm: bide iğreeeeeeeeeençkibenneyaptımki
Kızım artık gece uyuyo teyzeleri gündüz kafasını şişiriyorum gece uyuyo yalnız 6da benden önce kalkıp beni tekmeliyohihoyyyt uyan anneeee hadiii eşimde bence bana yeter baba uyucam seslenip durmaa dediğini düşünüyor.
Canlarım benim sınavlarım da yaklaşıyo dualarına ihtiyacım var sıkı ders çalışmam lazım Sınavlarım bitiyo kısmetse sonra doğum var sonra diyeeet bu göbek gidermiiiSude çıktıktan sonra büzük büzük olcak ödüm kopuyor:çok üzgünüm:
Hehehehe... pasaklı olmak iyidir arada sırada :)Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..
Arifecim hem kartların hem de fıkraların harika canım, çooooooook teşekkürler :)
bişi değil ablacım hoşgeldin nasılsına.s.
sağol hayatım iyiyim :) kimse konuşmuyor galiba bugün, haftasonu rehaveti mi dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?