Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar ben dua etmeye gidiyorum. hepimiz içimizden güzel dualar geçirelim bugün inşallah hepimiz hamiş listesinde sağlıkla hayırlısıyla hamiş oluruz.

nesecim canım benim için burkulmasın sakın öyle şeyler düşünme inşallah hepimiz en kısa zamanda o listeden adımızı sildiricez l.

dualarınıza amin diyorum öncelik hamişler bizim için şu mubarek cuma günün de dua edebilirmisiniz?bu arada cumanız mübarek olsun..kumsalcım afiyet olsun yarım saate kadar bende gidecem..

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarrr allah dualarımızı kabul etsin inşallaahhhh...

Yemeğe gidenlere ve gidecek olanlarada afiyet olsun şekerler yaraasınnnn cokacimcoook

cerencim seni çok öpüyorum hayırlı cumalar ben ekranımı kapatmayı unutmuşum o yüzden yazamadım malıum cuma işler yoğun tatlım ben yine gelmeye çalışıcam bıcırığımı okşa benim için

Sana kolay gelsin balım fazla yorma kendini emiiii
Sende mini prensesi okşa annesi bizim içinnn :CüvCüv:

sağol cerencim sanada afiyet olsun

Sağolasın canımmmmm cokacimcoook

Merhaba kızlaaaar, nasılsınız?
Ben bu sabah erken kalkıp biraz temizlik yaptım, sonra duşumu alıp kuran okuyup dua ettim, allah kabul etsin inşallah. Ancak gelebildim buraya... Bayağı kaynatmışsınız düneden beri... Haaa dün ben yemek yaptıktan sonra elektrikler bir gitti taaa akşama kadar gelmedi, onun için tekrar gelemedim kızlar... Dün burada korkunç bir yağmur vardı, gök gürültüsü, şimşek derken trafolar patladı... Neyse tekrar gelebildim...

Canım benim sağolasın :) ben de hamile olan ve anne olmak için uğraşan tüm arkadaşlarımı dualarıma dahil ediyorum.. Allah kabul etsin inşallah :)
Güzelim geçmiş olsun, çok şükür atlattı, acil şifalar inşallah canımcım :)
Oooooo güzelim benim boşver yaaaa, artık günümüzde herşey çok kolaylaştı, ikinizi de sağlığı iyi olsunda göbek halledilir nasılsa :)
Kumsalcım valla dükkat ediyorum fazla iş yapmamaya agır birşey kaldırmamaya ama bu gidişle pasaklıydım dahada pasaklı olacam gibi..
Hehehehe... pasaklı olmak iyidir arada sırada :)

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1. Nesemese.............................20.ayımdayım
2. Mavi45...................................19. ayımdayım
3. Rahel.....................................18. ayımdayım
4. Kumsal..................................7. ayımdayım( 28 şubat )
5. Mavideniz...............................7. ayımdayım (7 Mart)
6. Rüzgar Deniz...........................2. ayımdayım (28 şubat)
7. prenses_irem........................ 1. ayımdayım (19 Mart)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1.Karabiberim.............................38. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................31. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................28. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................24. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Lotuss75.................................23. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................23 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................20. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. Bayan merak...........................18.haftamızdayız (Haziran sonu)
9. İerror......................................18. haftamızdayız (K) kızçem benim
10. Entelliye ...............................16.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11. Kibele..................................16. haftamizdayız
12. Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
13. Kayra42................................15. haftamızdayız(29 temmuz)
14.petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
15.htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
16. Bulcuk...................................7.haftamı zdayız (9 Ekim )
17. Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
18.Benssenb............................... en yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…