Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım eşim cuma günü gellecek 10 gn sonra tekrar yurt dışına gidecek o yüzden

hımmm anladım canım iyi bari bu kez evinde olucaksın üstelik annenle birlikte bu sefer daha çabuk geçer eşinle ayrı olan zaman heralde dimi tatlım :):):)

Gunaydin Ceren ve Nur...

Umarim herkesin keyfi yerindedir...

Birazdan geri yaticam, burda henuz saat sabah 6..

Herkesi opuyorum...

Günaydın menzil gülü sana iyi uykular tatlım uyanınca yine gel buralarda olursak grş.

Ayy bu arada 99 gun kaldi insallah bebisimizin dogmasina.. Ikili sayilara gectik, ne guzel:ecrin_bebek:

oooooo ne güzel ya hihoyyyt hihoyyyt
iki haneye düştün demek darısı başımıza hayırlısı ile canımcımmmm :Saruboceq:

cerencim saol listede yazımı geri koymuşun . nur hoşgeldin diyorum anneciğine iyi olmuş geldiği sana can şenliği olur bide eğer tahmin ettiğim gibi ise yemekten kaytardın güzel mamalar hazırlar sana

hoş geldin ierror valla öyle bir yazmışsınki canım ceren hanım silmiş diye kendimi suçlu hissettim ve hemen ekledim yazını :çok üzgünüm:

bütün gün beni yalnız bıraktınız ya burda hepinizin alacağı olsun elbet gün gelecek benimde cumartesileri çalışmadığım zaman oalcak görürsünüz o zaman siz :dilcikar:
Neyse bend ekaçıyorum hepinize iyi tatilllerrrr pazartesi grş. artık byeeee

kzlar iki gündür giremiyorum işlerim çok yoğundu geçmişide pek okumadım kimsecikler gelmiyor galiba artık toiğimize
herker iyidir umarım kumsal ve rüzgar deniz yola devam hayırlısıyla gelicek bebiş

Kizlar kizim olacakkkkk:)
tebrikler canım hayırlı olsun
ne güzel bir arkadaş daha geliyor.

Bakın paranın gücüne
Önce mausu 1 dakika hiç hareket ettirmeyin sonra resim icinde oynatin Cok güzel cookk.....
LEADER OF THE FREE WORLD? __________________________________
:roflol::roflol::roflol:

ah be güzelim
okuldan gelince öyle yorgun oluyorum ki
yemek yapmaya bile üşeniyorum
atıştırıyoruz işte eşimle bişeyler
yoksa sizleri çok özledim

merhaba kızalar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesefsenağlamaallahın izniyle bidaki aya inşallah bugün soğan kürüne başlıcam artık bakalım hayırlısı
olsun cnm sakın üzülme
hayırlısı olsun inş:1hug:

kızlar ha bu arada
bugün dr.a gittik
ağrılarım normalmiş
çok ayakta kaldığım yorulduğum için olduğunu söyledi
kramplarım için mg verdi
bakalım inş geçer
Zeynebim de tammmm 1 kg 390 gr olmuş
gelişimi 1 hafta öndeymişhihoyyyt
herşey yolunda dedi dr.um
sizelerde haber vereyim dedim
dün de tetanoz aşımın 2.dozunu oldum
kolum çok ağrıyor:1no2:
ilkinde de böyle olmuştu
kıpırdatamıyorum bile
hepiniz kendinize iyi bakın
hepinzii ayrı ayrı öpüyorumŞeniz

Ayy bu arada 99 gun kaldi insallah bebisimizin dogmasina.. Ikili sayilara gectik, ne guzel:ecrin_bebek:

Canım maşallah ne zaman o kadar büyüdü o miniş? Allah nazardan saklasın hepimizi.
Kızlar ben biraz rahatsızım çok sık giremiyorum. Bu arada listenin altına koymuşsunuz beni çok teşekkürler:)) en tepede durmak sinirlerimi bozuyordu. Hepinizi kocaman öpüyorum...

Ya teyzesi buyuyor Yusufcuk.. Canim sen keyfine gore takil, girmek istemiyorsanda girme kk ya.. Arada bir gelir haberdar edersin kendinle ilgili...

bunlar çok güzel şeyler, çok çok şirin :)
yaaaaaaaaaaa offfffffffffff amma uykusu çıktınız heeee insan bir gelir bir selam verir hepiniz biliyorsunuz ben cumartesi günleir burdayım ne diye yalnız bırakıyorunuz bize yazık değilmi yaaaaaa senağlama
valla bütün gün gezdim, bugün de yarım günden biraz daha fazla gezdim onun için gelemedim gülüm laelaelaelaelae
merhaba kızalar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesefsenağlamaallahın izniyle bidaki aya inşallah bugün soğan kürüne başlıcam artık bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun birtanem, sakın canını sıkma inşallah gelecek aya
cerennnn geldim canım
annem geldide onunl ilgileniyordum
gözün aydın hayatım, ne güzel... ohhh şimdi bir güzel hasret gider bakalım :)
canım ya... Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :)
intikam mı alacaksın kız? naniknanik
kzlar iki gündür giremiyorum işlerim çok yoğundu geçmişide pek okumadım kimsecikler gelmiyor galiba artık toiğimize
herker iyidir umarım kumsal ve rüzgar deniz yola devam hayırlısıyla gelicek bebiş
iiiiiinnnnşşşaaallllaaaaahhhhhhhhh canım :ecrin_bebek:
kendine dikkat etmen ve yormaman gerekiyor demek ki canım... herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim... bundan sonrası da inşallah iyi gidecek ve zeynep'inin kokusunu içine çekeceksin canımcım :) ben de seni çok öpüyorum tatlım :)

geçmiş olsun cnm ya,dikkat et kendine biraz havalar soğuk sanırım ondan oluyor
bol bol dinlen cnm sen

kzılar yaaaaaaaaaaa
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
okula anca 1 ay kadar giderim herhalde
8.ayda rapor felan alırım artık
o zaman bol bol görürşürz

canım yazık sen yalnızmı kaldın bilsem dün dörde kadar evdeydim sabahta 10 da kalktım gelirdim ama unuttum çalıştığını kimse yoktur hafta sonu die açmadım
bide dün sabah kahvaltıda kocişle atıştık biraz annesi ve arkadaşı vardı pek cvp veremedim sinirden kudurdum moralim hala bozuk ona kalsa espri yapıor ama çok kırdı beni ondan sonra hadi şuraya gidelim buraya gidelim dedi suratım asıldı tabi gelmiycem iş yapıcam dedim dışarı çıktılaryüz kere aradı gelip alayım die istemedim şimdide hala soğuğum yani anlayacağın kafam fena bozuktu dün bilsem gelir iki kafa dağıtırdım neyse önümüzdeki haftaya kısmet
cicişlerinize baktım hepsi süper bende internette dolaşıp bebek için gerekli şeyleri beğendiklerimi ve fiyatlarını not ediyorum inşallah nisan ayında annemde istanbulda olacak anneanneme gidio bende gidip eminönünden alıcam hepsini bi kerede bu arada oda yapmaktan vazgeçtim bebek en azından 1 yaşına kadra bizim odada yatacak oda şimdilik gereksiz geldi boşa masraf olacak kalmıyacağı bi oda yapmak kendine ceren iii bak cnm

mavi deniz canm nasılsın heyecan yok dimi inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ay pek geçmişi okuyamadım bi gelişme varmıydı
burcu nasılsın kalp atışınıda duydun rahatladın dimi iyi bak minişimize kendinede tabii
kumsal cnm üzülmüyorsun değilmi bebiş maalesef bizim istediğimiz zaman değil rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman geliyor bende çok üzülüyordum olmadığı her ay ama boşuna yıpratmışım kendimi bak bebişim benimle ssende en kısa zamanda yaşayacaksın inşallah bu duyguyu
filzicim sen daha sık buralarda olurdun hayırdır ne zamn gelsem yoksun yaa

kzılar yaaaaaaaaaaa
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
okula anca 1 ay kadar giderim herhalde
8.ayda rapor felan alırım artık
o zaman bol bol görürşürz
canım ne güzel sende bayağı ilerlemişsin bende artık çok hevesleniyorum artık doğum için artık doğum izinlerinde olduğumuzda bebişleri uyutur daha rahat görüşürüz dimi inşallah

sanada ii geceler entelliyecim öptüm seni
ne güzel sohbet edecektik ama kısmet olmadı dimi cnm senle ben aşağı yukarı aynıyız benim doğum 2 ağustıs çıkıyor nette ama temmuz sı-onu olma ihtimali yüksek seninde öle galiba ikimiz temmuz annesi olabilirz galiba seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…