- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #15.981
neşecim yoğunsun sende galiba benim gibi hafta içi nerdeyse hiç giremiyorum eve akşam 8 den önce giremiyorumki ama olsun kalbimiz burdaki arkadaşlarla beraber dimiCanım maşallah ne zaman o kadar büyüdü o miniş? Allah nazardan saklasın hepimizi.
Kızlar ben biraz rahatsızım çok sık giremiyorum. Bu arada listenin altına koymuşsunuz beni çok teşekkürler:)) en tepede durmak sinirlerimi bozuyordu. Hepinizi kocaman öpüyorum...
günaydın burcum nasılsın bebiş nasıl
cerencim günaydın nasılsın küçük cerenimiz nasıl yeni cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
günaydın iremcim nasılsın nerelerdesin sen ya özlettin valla kendini
günaydın burcum nasılsın bebiş nasıl
cerencim günaydın nasılsın küçük cerenimiz nasıl yeni cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
günaydın iremcim nasılsın nerelerdesin sen ya özlettin valla kendini
Günaydınn herkesee:sm_cool:
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle giremedim birkaç gündür nasılsınız kızlara.s.
canım yazık sen yalnızmı kaldın bilsem dün dörde kadar evdeydim sabahta 10 da kalktım gelirdim ama unuttum çalıştığını kimse yoktur hafta sonu die açmadım
bide dün sabah kahvaltıda kocişle atıştık biraz annesi ve arkadaşı vardı pek cvp veremedim sinirden kudurdum moralim hala bozuk ona kalsa espri yapıor ama çok kırdı beni ondan sonra hadi şuraya gidelim buraya gidelim dedi suratım asıldı tabi gelmiycem iş yapıcam dedim dışarı çıktılaryüz kere aradı gelip alayım die istemedim şimdide hala soğuğum yani anlayacağın kafam fena bozuktu dün bilsem gelir iki kafa dağıtırdım neyse önümüzdeki haftaya kısmet
cicişlerinize baktım hepsi süper bende internette dolaşıp bebek için gerekli şeyleri beğendiklerimi ve fiyatlarını not ediyorum inşallah nisan ayında annemde istanbulda olacak anneanneme gidio bende gidip eminönünden alıcam hepsini bi kerede bu arada oda yapmaktan vazgeçtim bebek en azından 1 yaşına kadra bizim odada yatacak oda şimdilik gereksiz geldi boşa masraf olacak kalmıyacağı bi oda yapmak kendine ceren iii bak cnm
iyyim şekerim bebişde iyi orası burası oluşuyo büyyo kaydirigubbakcemile3
sende iyisin dimi
Günaydın arifecim biz iyiyiz tatlım sen nasılsın nasıl geçti haftasonun keyifler yerindemi?
minik cerenimizde iyi maşşallah teyzesi annesini tekmeleyip duruyor sürekli :):):)
Cicilerimizi beğendin demek valla dayanamıyorum her gördüğümü beğendiğimi alıyorum ama artık yeter korkuyorum çocuk onların hepsini giyemeden büyücek :):):)
yerim sizi ben maşallah canım allah hepinizi nazarlardan saklasın evet cicilerinizi çok beyendim hepsi çok güzel cıvıl cıvıl bende iyiyim işte çok şükür hafta sonu hep uzandım çünkü çok belim ağrıyodu gerçi hala ağrıyo ama neyse
slm kızlar nasılsınız?nasıl geçti hafta sonu...cerencim benden sonra kimse ugramamış anlaşılan c.tesi günü..menzil gülü demek 2 haneli sayıya düştünüz...daha dün gibiydi gebeleigini ögrendigin..gerçi ben yazseminide sanki dün ögrenmişim gibi geliyor...kaldı ki dogrumak üzere dimi yasemin..kızlar acaba karabiberim dogurdumu..belkide dogmuştur bebişi..kumsal kırmızılar gelmiş..hayırlısı olsun bakalım demkki hayırlısı degilmiş..rabbim saglıklı gebelik nasip etsin kısa zmanda hepimize..
slm kızlar nasılsınız?nasıl geçti hafta sonu...cerencim benden sonra kimse ugramamış anlaşılan c.tesi günü..menzil gülü demek 2 haneli sayıya düştünüz...daha dün gibiydi gebeleigini ögrendigin..gerçi ben yazseminide sanki dün ögrenmişim gibi geliyor...kaldı ki dogrumak üzere dimi yasemin..kızlar acaba karabiberim dogurdumu..belkide dogmuştur bebişi..kumsal kırmızılar gelmiş..hayırlısı olsun bakalım demkki hayırlısı degilmiş..rabbim saglıklı gebelik nasip etsin kısa zmanda hepimize..
inşallah canım inşallah...
belin hala ağrıyormu nedenki?
adetlisin de o yüzdenmi yoksa ters bir hareket felanmı yaptın???
günaydın mavişşşş nasılsın????
evet ya cumartesi günü beni terkettiler herkes gezdi tozd yattı zıbardı beni unuttu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?