Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neşecim yoğunsun sende galiba benim gibi hafta içi nerdeyse hiç giremiyorum eve akşam 8 den önce giremiyorumki ama olsun kalbimiz burdaki arkadaşlarla beraber dimi
bensenb gelip tekrar haber verdimi kızlar nasılmış ben göremedim

kız ceren ben bi kerede herkesden alıntı yapıp cvp yazamıyorum ansıl yapcam böle seksen kere girip çıkıyorum kalabalık oluo boşuna :)))

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ve bol neşeli bi hafta diliyorum
ceren burcu beyaz filizabla entelliye hepinize çok teşekkür ederim sağolun

günaydınnnn kızlarrrrrrra.s.
güzel bir hafta muhteşem bir mart ayı diliyorum hepinizeehihoyyyt

Günaydın kızlarrrrrrr beni haftasonu yapayalnız bırakan hayırıslar nsaılsınız :dilcikar:
hepinize güzel bir hafta mutluluklarla dolu yepyeni bir ay diliyorum arkadaşlar....
eeee anlatın bakalım nasıl geçti haftasonunuz kızlarrrrr

günaydın burcum nasılsın bebiş nasıl
cerencim günaydın nasılsın küçük cerenimiz nasıl yeni cicileriniz çok güzel güle güle kullanın
günaydın iremcim nasılsın nerelerdesin sen ya özlettin valla kendini

iyyim şekerim bebişde iyi orası burası oluşuyo büyyo kaydirigubbakcemile3
sende iyisin dimi

Günaydın arifecim biz iyiyiz tatlım sen nasılsın nasıl geçti haftasonun keyifler yerindemi?
minik cerenimizde iyi maşşallah teyzesi annesini tekmeleyip duruyor sürekli :):):)
Cicilerimizi beğendin demek valla dayanamıyorum her gördüğümü beğendiğimi alıyorum ama artık yeter korkuyorum çocuk onların hepsini giyemeden büyücek :):):)

canımmmm ne oldu neden tartıştın eşinleee ooyyy ooyy kıyamam ben sana üzme kendini bitanem boşver ciddiye alma eşini çok önemli mevzular değilse salla gitsin gülüm bebişimizide kendinide üzme tamammı balım..... kaydirigubbakcemile5

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................32. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................29. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Ceren.....................................25 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................21. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
10.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
13.Htc80......................................9. haftamızdayız (17 Eylül)
14.Bulcuk...................................7.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
17.katar38038..............................8 .haftamızdayız(28 eylül)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

yerim sizi ben maşallah canım allah hepinizi nazarlardan saklasın evet cicilerinizi çok beyendim hepsi çok güzel cıvıl cıvıl bende iyiyim işte çok şükür hafta sonu hep uzandım çünkü çok belim ağrıyodu gerçi hala ağrıyo ama neyse

slm kızlar nasılsınız?nasıl geçti hafta sonu...cerencim benden sonra kimse ugramamış anlaşılan c.tesi günü..menzil gülü demek 2 haneli sayıya düştünüz...daha dün gibiydi gebeleigini ögrendigin..gerçi ben yazseminide sanki dün ögrenmişim gibi geliyor...kaldı ki dogrumak üzere dimi yasemin..kızlar acaba karabiberim dogurdumu..belkide dogmuştur bebişi..kumsal kırmızılar gelmiş..hayırlısı olsun bakalım demkki hayırlısı degilmiş..rabbim saglıklı gebelik nasip etsin kısa zmanda hepimize..

inşallah canım inşallah...
belin hala ağrıyormu nedenki?
adetlisin de o yüzdenmi yoksa ters bir hareket felanmı yaptın???

günaydın mavişşşş nasılsın????
evet ya cumartesi günü beni terkettiler herkes gezdi tozd yattı zıbardı beni unuttu senağlama

günaydın canım nasılsın evet geldiler malesef dediğin gibi hayırlısı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum allahın izniyle bebişimin geliceği zamanı amin canım bunada şükür hiç değilse düzenli oluyorum

yok cerencim ters bi haraket yapmadım adetliyim ya ondan ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…