Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gcan hoş geldin canım nasılsın? hayırdır güzelim yordunmu kendini ne olduda böylesin

kumsal sende olmasan günlük haberleri öğrenemicez heee gülben ergen ne zaman doğurduda ikinciyi yaptı vayy bee işte en korktuğum şey kızlarrrr hemen kapmış ikinciyi yollar açıldı yaaa amanın bizdemi öyle olucaz

maviiiiiiii sende inceden bir sitem seziyorum bak sinirlenmeye başlıyorum amaaa klava:

yaaa kızlar ben bu gün yasemini görmedim hiç yaaa ne buraya geldi ne msn e merak ettim sancısıda vardı inşallah iyidirrrr

haklısın ya... ben de merak ettim şimdi, umarım sadece yoğunluktan girmemiştir buraya

kzılar bu bir denemeydi resmi yükleyip yükeyemeyeceğimi deniyordum veeee görüyorumki başardddımmmm bu arada patik nasıl güzel dimi :):)

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

slm kızlar nasılsınız?
geldim geçmişe bakayım dedim ama baya yazmışssınız sıkıldım
birazda sohbet edelim dedim
okuldan yeni geldim yorgunum
dinlenicem
güzel haberler varsa özet geçin banayerimseniben

burdayım beyazzz yeni bir topik keşfettimde bebişlerin cicileri ile ilgili bir yer süpperrr oraya takıldım kaldımmmm birde tecrübeli annelerden diye bir bölüm varrrr orayıda okuyorum çok faydalı bilgiler varrr sizde bir göz atın benceeee
bu arada sen nasılsın balım iyimisin herşey yolundamı?

merhaba beyazcım nasılsın neler yaptın bugün yine yormuşsun kendini dinlen bakalım biraz öpüyorum
filiz abla mesleğe geridöndü haftaya işe başlıyor mavideniz pembe bi akıntı gelmişti doktorunu arıcaktı ne oldu bende bilmiyorum

cancağızlarımmm bana müsaade güzeller doktor randevum olduğu için bu akşam erken çıkıyorum yırrtım yani zaten akşamı zor etmiştim artık yarın grş. kendinize iyi bakınn kuzucuklarrrrr öpüyorum hepinizi canlarıııııııımmmmmmm mucccccxxxxxxx beni özleyin anacım byeeeeee........

kızlaaaaaaaaar ben geldim... ne yaptınız bakiim ben yokken?

Arife ne güzel özet geçmişsin gülüm, harikasın valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…