Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar size birşey sorucam. Acayp canım sıkıldı az önce.

Şimdi ben sat a göre 11+5 günlük hamileyim. Ama ultrasonda 2 gün ileri gözüküyor. Yani şu anda tam 12 haftalığım ultrasona göre.

Bu cumartesi kontrole gitmem gerekiyor. Önceki gidişimizde doktor bir ay sonra gel dedi. Bu cumartesi tam bir ay doluyor. Aradım randevu için randevular doluymuş. Mümkün değil veremezlermiş. Randevusuz gidip sıra beklemeliymişim. En erken çarşamba gününe randevu veriyorlar. O zamanda sata göre 12+6, ultrasona göre 13+1 oluyorum.

Kafama takılan şey şu çarşamba gitsem ikili test için geç kalır mıyım? Zaten hastanemi de bir an önce değiştireceğim. Bu ne ya Devlet hastanesinden daha yoğun mübaretk?

cereniiiiim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah... ufaklığa bizden öpücük yolla annesi :) güle güle canım, yarın görüşürüz yerimseniben

bu konuda sana yardımcı olmak isterdim canımcım ama benim bir bilgim yok maalesef... bu arada canını sıkma lütfen... hangi haftalar arası yapılması gerekiyormuş peki bu testin bilmiyor musun hayatım? biraz araştıralım istersen.. doktorundan memnun değilsen ve ilgili değilse değiştir canım bence de

tamam cerencim iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel haberlerle gel

kızlaaaaaaaaar ben geldim... Ne yaptınız bakiim ben yokken?

Arife ne güzel özet geçmişsin gülüm, harikasın valla kaydirigubbakcemile3

mersi ablacım sağol

bu konuda tam bilgim yok ama yanılmıyosam geç kalmıyosun doktorundan memnun değilsen yolun başındayken değiştir derim ben güven çok önemli çünkü hangi hastahaneye gidiyodun

Filiz, Kumsal sağolun.

11-14 hafta arası yapılabiliyorsa 13+1 geç olmuyor di mi? Yani 1 gün alınca 14 haftanın içerisinde oluyorum ya? Ay akşam doktoru arayıp sorayım bari?

Kumsalcım, Pendik Şifa hastanesine gidiyorum ben. İki kere gittim İkisinde de acayip bir yoğunluk var. doktor istese de ilgilenemez zaten.

canım ya işin var sandım biraz mızıkçılık yapıp çıktım ben
cevap yazdığını görmedim
bakıcam cnm o topiklere bakalım neler yazmışlar
iyiiym cnm ya ne olsun aynı işte herşey
hala ağrılarım var dr.um mg verdi bakalım bir faydası olacak mı?sen naıslısn?
ceren hanımı görecektin de mi sen bu akşam
hadi anlatırsın yarın
evdeym bende yarın takılırım size

yok be güzelim bişey yapmasam bile yoruluyorum arık
dr.dinlen ayakta çok kalma diyor ama benim dinlenecek çok vaktim yok ki
otobüste bile ayakta gidiyorum
kimseler yer vermiyor:mymeka:
sen naıslsın cnm?
özet için teşekkürlerŞeniz

hadi git git bakalım gör ceren hanımı

slm ablacım bi sen bide ben varım galiba..bende bi bakıp çıkayım dedim..
canım yaaaa... kusura bakma, başka topikleri de dolaşıyordum farketmemişim seni :çok üzgünüm: ne olur kusura bakma hayatım, burada olduğunu bilsem hemen gelirdim :1hug:
bu topiğin ilk sayfalarını okumaya başladım bu arada kaydirigubbakcemile3

aman beyazım dikkat et canım, mümkün olduğunca yorma kendini ama bizim insanlarımız duyarsız maalesef... hamile, çocuklu bayan ve yaşlılara karşı çok duyarsız oldu :çok üzgünüm: inan çok üzülüyorum buna ya, üzülmenin ötesinde çok kızmaya başladım klava:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt

Günüzün bol neşeli bol tekmeli geçmesini dilerimkaydirigubbakcemile3

Rüzgar Denizcim akşam buraya gelmişsin bilsem bende gelirdim:sm_confused:

Mavi deniz Ceren güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahh:Saruboceq:

Ceren bebişin dil çıkardı mı sana? hadi anlat hemen gelince :sm_cool:sositososito

günaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
çok sık giremiyorum iş yerinde artık :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…