- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.221
irem burcu nasılsınız kızlar
günaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
çok sık giremiyorum iş yerinde artık :çok üzgünüm:
iyyim canım kahvaltımı yapıyorumirem burcu nasılsınız kızlar
günaydın burcucum naber? çok mu yoğunsun? yoksa patron uyuzluk mu yapıyorklava:
bende iyiyim canım sağola.s.ay valla bende uykusuzum iki haftadır var nedir anlamadım :1no2:günaydın canım iyiyim ok şükür sadece deli gibi uykusuzummirmirmirmir sen nasılsın?
iyyim canım kahvaltımı yapıyorum
iyilik canım yok be aynı yoğunuk ama tepemden gitmiyolar uyuzluğu devam bende o burda olduğu zaman giremiyorum
cereniiiiim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah... ufaklığa bizden öpücük yolla annesi :) güle güle canım, yarın görüşürüz yerimseniben
tamam cerencim iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel haberlerle gel
canım ya işin var sandım biraz mızıkçılık yapıp çıktım ben
cevap yazdığını görmedim
bakıcam cnm o topiklere bakalım neler yazmışlar
iyiiym cnm ya ne olsun aynı işte herşey
hala ağrılarım var dr.um mg verdi bakalım bir faydası olacak mı?sen naıslısn?
ceren hanımı görecektin de mi sen bu akşam
hadi anlatırsın yarın
evdeym bende yarın takılırım size
yok be güzelim bişey yapmasam bile yoruluyorum arık
dr.dinlen ayakta çok kalma diyor ama benim dinlenecek çok vaktim yok ki
otobüste bile ayakta gidiyorum
kimseler yer vermiyor:mymeka:
sen naıslsın cnm?
özet için teşekkürlerŞeniz
hadi git git bakalım gör ceren hanımı
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
Günüzün bol neşeli bol tekmeli geçmesini dilerimkaydirigubbakcemile3
Rüzgar Denizcim akşam buraya gelmişsin bilsem bende gelirdim:sm_confused:
Mavi deniz Ceren güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahh:Saruboceq:
Ceren bebişin dil çıkardı mı sana? hadi anlat hemen gelince :sm_cool:sositososito
günaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
valla kızlar bu bahara geçiş havası yaramıyo kimseye benide yatırsalar akşama kadar uyurum
kızlarrrr ayrıca benim verdiğim patik siparişlerim geldiiiiiiiiiiiii hani şu içine şeker koyupta bebek mevlüdünde dağıtacaklarım varya onlar işte hihoyyyt
akşam eve gidince resimleri çekip eklicem hemen sizde bakar yorumlarınızı yaparsınız bayanlarrr......
kıııızzzzzzzlllllllllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnn
gününüz aydıııııııııııınnnnnnnn geçsin inşallaaaaaaahhhhhhhhh canlarııııııımmmmmm.....
geldim ablam geldim sizdende bol bol öpücük yolladım ceren hanıma mucx mucx diye oda size gönderdi mucxxxxxxxxx......
güzel haberlerle geldim arifecim herşeyimiz yolunda çok şükür ters giden hiç birşey yok :Saruboceq: tam bir saat durduk doktorumuzun yanında ve aklımıza gelen herşeyi sorduk oda ayrıntılı detaylı ve örnekli bir şekilde anlattı açıklamalar yaptı hihoyyyt çok doğru bir doktor seçmişim süüüpppeerrrr yaaaaa doktor gerçekten çok önemli hihoyyyt
hadi gel beyaz bu gün bekliyoruz seni buralarda fazlada yorma kendini bak sürekli ağrıların var dayak yicen yoksa heeeklava:
Günaydın şekeeeeeeeeeeerrrrrrrrr nabeeeeeeeeerrrrrrrrr
minik ceren sana kokulu öpücük yolladı canımcım :ecrin_bebek:
birde sürekli kıpır kıpırdı ekranda bile bariz belliydi yani hihoyyyt hihoyyyt
hatta doktor bir ara bak ayakları burda diye cihazı göbeğimde gezdirirken senmisin ayağımı gösteren der gibi bir tekme geldiki sorma hopladım resmen :1shok: amanın dedim anasının kızı herbirşeye tepki veriyor kaydirigubbakcemile3
günaydın burcum nasılsın canım. çok ayrı kaldık bu ara seninle ne zaman rayına oturacak bu işler yaa kendinide fazla yorma balım iş hiç bitmez biliyorsun bu günlerinin kıymetini bil....
evet evet haklısın ama ben enerji doluyum bana ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
kızlarrrr ayrıca benim verdiğim patik siparişlerim geldiiiiiiiiiiiii hani şu içine şeker koyupta bebek mevlüdünde dağıtacaklarım varya onlar işte hihoyyyt
akşam eve gidince resimleri çekip eklicem hemen sizde bakar yorumlarınızı yaparsınız bayanlarrr......
sana da günaydın tatlişkom... e bi baksaydın ya :dilcikar:Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
Günüzün bol neşeli bol tekmeli geçmesini dilerimkaydirigubbakcemile3
Rüzgar Denizcim akşam buraya gelmişsin bilsem bende gelirdim:sm_confused:
Mavi deniz Ceren güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahh:Saruboceq:
Ceren bebişin dil çıkardı mı sana? hadi anlat hemen gelince :sm_cool:sositososito
hay allah yaaa... var ya o patronlarını bengünaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
ne oldu kız? niye uykusuzsun bakiim?günaydın canım iyiyim ok şükür sadece deli gibi uykusuzummirmirmirmir sen nasılsın?
kıııızzzzzzzlllllllllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnn
gününüz aydıııııııııııınnnnnnnn geçsin inşallaaaaaaahhhhhhhhh canlarııııııımmmmmm.....
geldim ablam geldim sizdende bol bol öpücük yolladım ceren hanıma mucx mucx diye oda size gönderdi mucxxxxxxxxx......
güzel haberlerle geldim arifecim herşeyimiz yolunda çok şükür ters giden hiç birşey yok :Saruboceq: tam bir saat durduk doktorumuzun yanında ve aklımıza gelen herşeyi sorduk oda ayrıntılı detaylı ve örnekli bir şekilde anlattı açıklamalar yaptı hihoyyyt çok doğru bir doktor seçmişim süüüpppeerrrr yaaaaa doktor gerçekten çok önemli hihoyyyt
hadi gel beyaz bu gün bekliyoruz seni buralarda fazlada yorma kendini bak sürekli ağrıların var dayak yicen yoksa heeeklava:
Günaydın şekeeeeeeeeeeerrrrrrrrr nabeeeeeeeeerrrrrrrrr
minik ceren sana kokulu öpücük yolladı canımcım :ecrin_bebek:
birde sürekli kıpır kıpırdı ekranda bile bariz belliydi yani hihoyyyt hihoyyyt
hatta doktor bir ara bak ayakları burda diye cihazı göbeğimde gezdirirken senmisin ayağımı gösteren der gibi bir tekme geldiki sorma hopladım resmen :1shok: amanın dedim anasının kızı herbirşeye tepki veriyor kaydirigubbakcemile3
günaydın burcum nasılsın canım. çok ayrı kaldık bu ara seninle ne zaman rayına oturacak bu işler yaa kendinide fazla yorma balım iş hiç bitmez biliyorsun bu günlerinin kıymetini bil....
evet evet haklısın ama ben enerji doluyum bana ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: Nasılsınız bakalım? Akşam geldim ama kimse yoktu, ben başka topiklerde gezerken mavi denizim gelmiş ama görmemişim :çok üzgünüm:
sana da günaydın tatlişkom... e bi baksaydın ya :dilcikar:
hay allah yaaa... var ya o patronlarını benklava: kötükedihüso
ne oldu kız? niye uykusuzsun bakiim?
ayyyy çok sevindim hayatım herşeyin yolunda gitmesine... inşallah doktora sorman gereken tüm sorularını sormuşsundur... ne dedi mide ekşimelerin için?
Filiz ablaaa naberr?Erkencisin bugünkaydirigubbakcemile3
iyidir güzelim sağol... evet bu sabah erken geldim çünkü gözümü açtığım gibi buraya geldim, ne pijamalarımı çıkardım daha ne de yatağımı topladım valla kaydirigubbakcemile3
Sen uğramıyorsun artık akşamları yine yoksundur sandım senağlama Uykusuzluk perşembeden beri var hala toplanamadım yaamirmirmirmir alışık değilim ya uykusuzluğa bünyemin feleği şaştıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?