Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım iyiyim ok şükür sadece deli gibi uykusuzummirmirmirmir sen nasılsın?
bende iyiyim canım sağola.s.ay valla bende uykusuzum iki haftadır var nedir anlamadım :1no2:

iyyim canım kahvaltımı yapıyorum

iyilik canım yok be aynı yoğunuk ama tepemden gitmiyolar uyuzluğu devam bende o burda olduğu zaman giremiyorum

afiyet olsun canım .

kıııızzzzzzzlllllllllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeeee günaydııııııııııınnnnnnnnnn
gününüz aydıııııııııııınnnnnnnn geçsin inşallaaaaaaahhhhhhhhh canlarııııııımmmmmm.....

cereniiiiim hayırlı güzel haberlerle gel inşallah... ufaklığa bizden öpücük yolla annesi :) güle güle canım, yarın görüşürüz yerimseniben

geldim ablam geldim sizdende bol bol öpücük yolladım ceren hanıma mucx mucx diye oda size gönderdi mucxxxxxxxxx......

tamam cerencim iyi akşamlar yarın görüşürüz güzel haberlerle gel

güzel haberlerle geldim arifecim herşeyimiz yolunda çok şükür ters giden hiç birşey yok :Saruboceq: tam bir saat durduk doktorumuzun yanında ve aklımıza gelen herşeyi sorduk oda ayrıntılı detaylı ve örnekli bir şekilde anlattı açıklamalar yaptı hihoyyyt çok doğru bir doktor seçmişim süüüpppeerrrr yaaaaa doktor gerçekten çok önemli hihoyyyt

hadi gel beyaz bu gün bekliyoruz seni buralarda fazlada yorma kendini bak sürekli ağrıların var dayak yicen yoksa heee klava:

Günaydın şekeeeeeeeeeeerrrrrrrrr nabeeeeeeeeerrrrrrrrr
minik ceren sana kokulu öpücük yolladı canımcım :ecrin_bebek:
birde sürekli kıpır kıpırdı ekranda bile bariz belliydi yani hihoyyyt hihoyyyt
hatta doktor bir ara bak ayakları burda diye cihazı göbeğimde gezdirirken senmisin ayağımı gösteren der gibi bir tekme geldiki sorma hopladım resmen :1shok: amanın dedim anasının kızı herbirşeye tepki veriyor kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
çok sık giremiyorum iş yerinde artık :çok üzgünüm:

günaydın burcum nasılsın canım. çok ayrı kaldık bu ara seninle ne zaman rayına oturacak bu işler yaa kendinide fazla yorma balım iş hiç bitmez biliyorsun bu günlerinin kıymetini bil....

valla kızlar bu bahara geçiş havası yaramıyo kimseye benide yatırsalar akşama kadar uyurum

evet evet haklısın ama ben enerji doluyum bana ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt hihoyyyt

kızlarrrr ayrıca benim verdiğim patik siparişlerim geldiiiiiiiiiiiii hani şu içine şeker koyupta bebek mevlüdünde dağıtacaklarım varya onlar işte hihoyyyt
akşam eve gidince resimleri çekip eklicem hemen sizde bakar yorumlarınızı yaparsınız bayanlarrr......

günaydın cerencim nasılsın çok sevindim maşallah kızımıza allah nazarlardan saklasın evet doktor çok önemli istediğin zaman istediğin bilgiyi sana varebilmeli

Günaydın kızlarrrrrrrr...Ceren kız o patiklerden bir tane bana ayırıyorsun unutma bak sonra çok kızarım:))

bende örgü bebek kıyafetlerine ve battaniyelerine bakıyodum ne kadar cici şeyler yaa dibim düştü vala

Canım sanada günaydınnnnŞeniz

Ay canımm nasıl sevindim anlatamam ya müthiş bir duygu olmalı :CüvCüv:
Biz sana diyoruz zaten cicim bu kız senin kopyan olacak.Ayağını ne güzel sıkıştırmış bir yere ısınıyor kız doktor amcası buz gibi cihazı sürüyor ben olsam bende atardım tekmekaydirigubbakcemile3

aaa süperrr bak ceren hakikatten bunu düşündüğümüz çok iyi oldu kaydirigubbakcemile5
Bir şey daha çıktı aklından en güzelini yapıyorsun valla fırsatın varken hevesli hevesli yapıyorsun son dk koştura koştura olmasından bin kat daha iyikaydirigubbakcemile5

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: Nasılsınız bakalım? Akşam geldim ama kimse yoktu, ben başka topiklerde gezerken mavi denizim gelmiş ama görmemişim :çok üzgünüm:

sana da günaydın tatlişkom... e bi baksaydın ya :dilcikar:
günaydın kızlaar nasılsınızzz bugun
çok sık giremiyorum iş yerinde artık :çok üzgünüm:
hay allah yaaa... var ya o patronlarını ben klava: kötükedihüso
günaydın canım iyiyim ok şükür sadece deli gibi uykusuzummirmirmirmir sen nasılsın?
ne oldu kız? niye uykusuzsun bakiim?

ayyyy çok sevindim hayatım herşeyin yolunda gitmesine... inşallah doktora sorman gereken tüm sorularını sormuşsundur... ne dedi mide ekşimelerin için?

Sen uğramıyorsun artık akşamları yine yoksundur sandım senağlama Uykusuzluk perşembeden beri var hala toplanamadım yaamirmirmirmir alışık değilim ya uykusuzluğa bünyemin feleği şaştıkaydirigubbakcemile3

iyidir güzelim sağol... evet bu sabah erken geldim çünkü gözümü açtığım gibi buraya geldim, ne pijamalarımı çıkardım daha ne de yatağımı topladım valla kaydirigubbakcemile3

sen bence okula gidincede öğretmenler odası yerine okulun bahçesinden laptopla aramıza katılacaksınnn herkeste seni çalışıyor maillerini okuyor sanıcakkk:roflol::roflol::roflol:

akşam eşim tv seyrederken koltukta uyuyakaldı, ben de fırsat o fırsat dedim ve geldim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…