Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydınlarrrr
ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım?bende amma uyudum ha bugün
ohhhhhh
sabah eşimi işe yolladım kahvaltımı da yapmıştım yattım yine
yeni kalktım

3 tane yabancı varrrrr kızlarrrrrkötükedihüsoklava:
kapayı kapatın kızlaaaaaaaaaaar cereyan yaptı sırnaşık şey

günaydınlarrrr
ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım?bende amma uyudum ha bugün
ohhhhhh
sabah eşimi işe yolladım kahvaltımı da yapmıştım yattım yine
yeni kalktım

ohhh iyi yapmışsın güzelim... vücudun dinlenmiştir

neşeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin ya? geçmişte bir yerlere mi takıldın? gel hadi kırk yılda bir yakalamışım seni şurda aaaaa

Günaydın kızlarrrrrrrr...Ceren kız o patiklerden bir tane bana ayırıyorsun unutma bak sonra çok kızarım:))

Canımmm ben hepinize ayırıcam patikleden içinede bol şeker koyucam size torpil geçicem yani sen hiç tasalanma tatlım kaydirigubbakcemile3

bende örgü bebek kıyafetlerine ve battaniyelerine bakıyodum ne kadar cici şeyler yaa dibim düştü vala

evet yaaa bende baktım onlara ve bayıldıımmm herşeyi almak istiyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle bana benzicek cadının teki olucak -tatlicadiarzu-
ama kendisinide çok sevdiricek teyzesi kaydirigubbakcemile3

kesinlikle hayatım ya şimdiden herşeyi içime sine sine hazırlıyorum allahım o günleride göstersin inşallah iki ayağım bir pabuca girmektense şimdiden yapıp hazırd tutmak en iyisi hihoyyyt hihoyyyt zaten bebek doğunca sürekli ilgi alaka onda olucak ve başka bir şeyle uğraşmaya vakit kalmayacak böylelikle bende aklımı kullandığım için mutlu olucam hihoyyyt hihoyyyt
herkesede tavsiye ederim kızlar hiçç boşuna kocakarı laflarına kulak asmayın yok iyi değilde yok erkende valla boş evhamlar bunlar şimdiden yapın hazırlığını eğer olacağı varsa zaten allah korusun 9. ayda da olur rabbim yazmasın yeterki.... :Saruboceq:

günaydın ablacım nasılsın evet aklıma gelen herbirşeyi sordum doktora eşim sıkıldı doktor sıkılmadı sorulardan kaydirigubbakcemile3 mide yanmalarım biraz daha sürücek ablacım ama net bir tarih yok fisfisfis sadece susamlı yağlı hamur işi türlerden uzak durmam gerekecek onlar dahada tetikliyor. ama iyiyim.... herşey süppperrr..... hihoyyyt

günaydın kızlar...rüzgar deniz önemli degil bende tekrar ismini göremeyince çıktım zaten bir göz atayım dedim dün 15 ten sonra giremedim topige malum işlerim çok fazla idi hatta bir kısmı bu güne sarktı sabah onları yaptım da öyle geldim..dün dışarıya çıktım işim vardı çünkü...kumsal bana soru soracaksın galiba nedir sorun?

Maviş git test yaptır be güzelim bu stresine değer mi? Güzel haberlerini umutla bekliyorum..

hem mide hem bağırsak sorunum var bu günlerde..Şimdi daha iyiyim ama her an değişebiliyor. Zaten habire leblebi yiyorum canım. Saolasın...

Canım benim dr birkaç ay ara verdi, şimdi dinlenmedeyiz...

Saoalsın canım ben de haşlanmış patates yedim epeyce artı göresi gözüm yok...

Canım sabah doktoru gördüm selam verip kaçtım, doktorlardan bıktım artık ya..Nane limon epeyce 1 hafta falan içtim ama reglime yakın bir dönemdeyim sanırım o yüzden bıraktım..

kızlar gülben ergen hamileymişşş

Yuh ve maşallah dedim ben de bu haberi görünce. Ben de 1.yi hakedeyim hiç korunmayacağım doğrusu yol açıkkken gelsin diğeri/diğerlri. Yeter yaw aaaaa...

Ay ne güzel olmuş bu maşallah. Ay ben de bir hamiş kalayım hemen kendi ellerimel örücem bundan. Canım bu resmi sakın kaybetme..

kızlarrr şuna bakarmısınız yaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaa

Kıyafetler kalsın ben içindekinden alayım:))

neşeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin ya? geçmişte bir yerlere mi takıldın? gel hadi kırk yılda bir yakalamışım seni şurda aaaaa

Sorma merak ettim kaç gündür maviş ne oldu diye aradım tek tek.

mavidenizim kumsaldan önce ben sorayım bari soruyu
çatlarım yoksa
lekelenmen olduğunu yazmışssın cnm ya
kırmızlar geldi mi diye merak ettim
umarım hala yoktur

neşecim daha iyisin değil mi?

İyiyim rüzgar güzelim, az sonra şöyle bir gezmeye çıkıcam inşallah çok bunaldım işlerden. Kimseler yok biraz da ben kaytarayım bakalım inşallah. Hava da çok güzel, gözüm gönlüm açılsın biraz. Canım sana sorular sormuştum geçmişte kaldı göremedin galiba şakkıdı...

görmedim valla güzelim, bir bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…