- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.241
sen bence okula gidincede öğretmenler odası yerine okulun bahçesinden laptopla aramıza katılacaksınnn herkeste seni çalışıyor maillerini okuyor sanıcakkk:roflol::roflol::roflol:
akşam eşim tv seyrederken koltukta uyuyakaldı, ben de fırsat o fırsat dedim ve geldim sositososito
kapayı kapatın kızlaaaaaaaaaaar cereyan yaptı sırnaşık şey3 tane yabancı varrrrr kızlarrrrrkötükedihüsoklava:
günaydınlarrrr
ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım?bende amma uyudum ha bugün
ohhhhhh
sabah eşimi işe yolladım kahvaltımı da yapmıştım yattım yine
yeni kalktım
günaydınlarrrr
ben geldimmmmmm
nasılsınız bakalım?bende amma uyudum ha bugün
ohhhhhh
sabah eşimi işe yolladım kahvaltımı da yapmıştım yattım yine
yeni kalktım
kapayı kapatın kızlaaaaaaaaaaar cereyan yaptı sırnaşık şey
ohhh iyi yapmışsın güzelim... vücudun dinlenmiştir
eğer çağrı yapsaydın arka cebime gelirdim :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cadı seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:asigim:a.s. ay abla bana fazla şefkat gösterme senin baş cadı kıskanır şimdi kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrrrrrrr...Ceren kız o patiklerden bir tane bana ayırıyorsun unutma bak sonra çok kızarım:))
bende örgü bebek kıyafetlerine ve battaniyelerine bakıyodum ne kadar cici şeyler yaa dibim düştü vala
Canım sanada günaydınnnnŞeniz
Ay canımm nasıl sevindim anlatamam ya müthiş bir duygu olmalı :CüvCüv:
Biz sana diyoruz zaten cicim bu kız senin kopyan olacak.Ayağını ne güzel sıkıştırmış bir yere ısınıyor kız doktor amcası buz gibi cihazı sürüyor ben olsam bende atardım tekmekaydirigubbakcemile3
aaa süperrr bak ceren hakikatten bunu düşündüğümüz çok iyi oldu kaydirigubbakcemile5
Bir şey daha çıktı aklından en güzelini yapıyorsun valla fırsatın varken hevesli hevesli yapıyorsun son dk koştura koştura olmasından bin kat daha iyikaydirigubbakcemile5
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool: Nasılsınız bakalım? Akşam geldim ama kimse yoktu, ben başka topiklerde gezerken mavi denizim gelmiş ama görmemişim :çok üzgünüm:
sana da günaydın tatlişkom... e bi baksaydın ya :dilcikar:
hay allah yaaa... var ya o patronlarını benklava: kötükedihüso
ne oldu kız? niye uykusuzsun bakiim?
ayyyy çok sevindim hayatım herşeyin yolunda gitmesine... inşallah doktora sorman gereken tüm sorularını sormuşsundur... ne dedi mide ekşimelerin için?
Günaydın kızlar hepinizin iyi olmasına sevindim..benim dün akşam akıntım geldi pembe renkte sabahsa henüz birşey yoktu ama bekliyorum gelmesini..doktorumu arayıp aramamakta kararsızım..daha dogrusu bu ay hiç bir tedavi almak istemiyorum aramamamın neden beni ikna etmeye çalışması off bilmiyorum..nasip degil demekki ama ben bundan sonraki ki olursa tabii aşılamanın tutacagını sanmıyorum...
canımm ya ishal sorunundamı var ay kıyamam ya birde onun karın ağrısı oooyy ooyy geçmiş olsun balım katı kuru birşeyler yemeye çalış tatlım. bir süre sulu yemek yeme daha çok ishal olursun birde midendeki sorun ne tatlım anlayamadım. mideme dokunmayacak bir şey demişsin???
valla nesecim bebekle ilgili iseşuan ne durumdayım nasıl bir yola giricem beni neler bekliyo bilmiyorum kafam karma karışık çok şükür adetlerim düzeltide kafam rahat biraz bu cumartesi doktora gidicez gelin konuşalım dedi artık sırada ne var bilmiyorum ama ben herşeye razıyım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda bebişlerimizi bize nasip etsin inşallah sende boşlama sen neler düşünüyosun varmı planların
Selam kızlar. Hoşbulduk Ceren. Biz iyiyiz çok şükür ama işler çok yoğun. Bugün sabah kalkamadaım yataktan. Öğlen gideceğim işe. Pilim bitti resmen.
Sen nasılsın Ceren, bol bol cicişler almışsın kızımıza. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım. Bu arada biz 11+5 oldu. Bir ara Arife sağolsun düzeltmişti 10. hafta diye ama eskisine dönmüş tekrar.
Neşemeşe, ben ishal olduğumda haşlanmış patates yiyorum iyi geliyor. Geçmiş olsun canım.
Mavi Deniz, hayırlısı olsun. Kafaya takma diyeceğim ama seni anlıyorum.Takılıyor insan. Sürekli hamilelikten konuşunca da stres olunuyor. Dikkat edersen burada hamiş kalanlar son zamanlarında ya siteye çok az uğramışlardı ya da artık geyik yapıyorlardı. Ben de KK da daha çok dekorasyon, yemek bölümüne falan giriyordum.
Filiz abla sen de iyisindir umarım. Görüşemiyoruz uzun zamandır. Benim yoğunluğumdan.
Arife sen nasılsın canım. İnan bugün ben de yataktan kalkamadım. Ayy nasıl doyacağız bu uykuya. Akşam da 10 gibi yatıyorum.
Şimdi işe gitmek için hazırlanmaya başlayacağım kızlar. Şimdilik hoşçakalın.
günaydın canlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakalım? dün akşam nette bir tuhaflık vardı... ben bir tek kendimi görüyordum ama nur görünmüyordu lakin bana cevap yazabiliyordu... neyse hayalet topik olmaya başladık galiba... bu kadar yalnız bırakılmaya gelmiyor topik delikafadulden
cereniiiiiiiiiiiim bu akşam gidiyorsunuz demek minnoşu görmeyeoyyy canım benim, yerim ben onu :dance:
iremciiiiiiiiiiim prensesim nasılsın? akşam konuşamadık seninle ya :çok üzgünüm: neyse bu aralar hem gündüzleri hem de akşamları zaman zaman yoğunlaşabiliyorum ama pazartesiden itibaren daha yoğun olacağım çünkü eski okulumdan geri çağırıyorlar ve ben de çalışmaya karar verdim... yaniiiii artık gündüzleri pek burada olamayacağım, gerçi o pek belli olmaz ders programım nasıl olacak bakalım, pazartesi anlaşılacak :sm_confused:
mavi denizcim herşeyin hayırlısı canım... hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun, yüce Rabbim zamanını biliyor ve o zamanda gönderecek bize yumurcaklarımızı :1hug:
neşecim hala mı kötüsün sen ya? allah allah ne oldu böyle sana? miden için nane limon kaynatıp içtğin mi hiç? bende işe yarar güzelim ama denemen lazım sana yarayıp yaramayacağını anlamak için, bu arada yağlı şeyler yeme sakın barsakların için ve bol su içmen lazım hayatım... doktora gitmedin mi sen ya? bu kadar uzun sürdüğüne göre bir doktora görün canımcım, sonra da nasıl olduğunu haber ver bize Şeniz
kumsalım, nurum ve diğer canlarım nasılsınız bakiiiiiiiim?
kızlar gülben ergen hamileymişşş
kızlarrr şuna bakarmısınız yaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaa
neşeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin ya? geçmişte bir yerlere mi takıldın? gel hadi kırk yılda bir yakalamışım seni şurda aaaaa
neşecim daha iyisin değil mi?
İyiyim rüzgar güzelim, az sonra şöyle bir gezmeye çıkıcam inşallah çok bunaldım işlerden. Kimseler yok biraz da ben kaytarayım bakalım inşallah. Hava da çok güzel, gözüm gönlüm açılsın biraz. Canım sana sorular sormuştum geçmişte kaldı göremedin galiba şakkıdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?