Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sanırım herkesi kaçırmışım...kızlar dün gündüz lekelenme falan yoktu her seferinde ha geldi diye wc ye koşuyordum ama tık yoktu..dün gece birazdaha geldi leke aslında leke demekten biraz çıkmıştı çünkü açık renkte kırmızılık vardı ve sonrasında yine gelen giden birşey yok sabah uyandıgımda pedim iyice kirlenir diyordum hala bembeyaz siliyorum bişe yok biraz açık oldu kusura bakmayın..ama benim kafam çok karışık...neyse dün yogunlugumun arasında doktora da ulaşmaya çalıştım neyseki sonunda akşam 6 gibi ulaştım normalde yarın gidecektim doktora bugün için beni çagırdı gel göreyim diye..progestanı devam ediyorsunuz degildi bırakmayın dedi..işte böyle bu akşam doktor yolu gözüktü ..ne yalan söyleyeyim dün akşam bir süre uyuyamadım bugün için gün kötü başladı benim için...nedenmi her ne kadar kendimi ianndırmış şartlandırmışta olsam regle yinede üzüldüm bol keseden de konuşuyorum..olmadı uzunca ara veririm aşılama beni hem maddi hem manevi etkiliyor diye..beklesemmi 3 yılı dedim olmadı tüp bebge geçerim diye onada nerden baksan 6 ay sonrasında rapor du bazı prosedürlerdi falan filan 7 8 ayı bulur diye içimde burkuldu çok karışıgım bu günlerde ne yapsam bende bilmiyorum...hepten uzunca bir süre bebek fikrinden vazgeçmek gerekiyor sanırım ..

mavidenizicim git bakalım dr. a daha ne olduğu belli değil ki
bakalım dr.un ne diyecek
akşam anlat bizlere olur mu
umarım herşey yolundadır
dualrımız seninle cnm ya

Kuzumcum hemen pes etme dur bakalım dr bi git, test yaptırmazsa çıkınca sen yaptır,sonrasını sonra düşünürüz, bu güzel gününü mahvetme. Olmadı benim gibi dinlenmeye çekilirsiniz. Bişey olmuyor merak etme, zorladıkça gelmiyor bu veletler...

neşecim ya, net çok yavaş, geri geri gideyim dedim gidemiyorum, o yüzden sorularını tekrar sorsana balım :)

Canım öğretmen misin? Preseedi kullanmayı düşündün mü hiç? Başka da sorduysam hatırlamıyorum inan ki..

günaydın canım benim hoşgeldin nasılsınız evet güzelim şu aşılama hakkında sorucaktım naıl pluyo hangi aşamalar var adetin kaçıncı günü yapılıyo fiyatını falan işte

canım benim hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır ama pes etmek umudunu yitirmek yok hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz valla bende bebişime hayırlısıyla bi kavuşuyum bende korunmayı düşünmüyorum

mavidenizim kumsaldan önce ben sorayım bari soruyu
çatlarım yoksa
lekelenmen olduğunu yazmışssın cnm ya
kırmızlar geldi mi diye merak ettim
umarım hala yoktur

beyazcım nasılsın canım bugün kolunun ağrısı geçtimi evet benden önce davrandın çok yaşa emi

mavişim hakkında hayırlısı olsun ama ben senden çok ümitliyim bence güzel haberler vericen bize

Son düzenleme:
güzelim beniiiiiiim :teselli: böyle hissetmekte ve karışmakta çok haklısın... dur bakalım doktor bu akşam ne diyecek... tam olarak adetin de başlamamış hem, bu adet olacaksın anlamına gelmiyor... bazen diyorum bir kamera yerleştirebilsek içimize de ne oluyor ne bitiyor görebilsek... akşam dedim ya topiğin ilk sayfalarını okudum diye.. orada senin arkadaşlara yazdığın moral dolu yazıları okudum... terzi kendi söküğünü dikemiyor değil mi tatlım, ben de aynıyım aslında... çok güzel moraller veririm ama kendime işlemez işte... bak ne diyeceğim.... biliyorum bir an önce bebeğine kavuşmak istiyorsun ve sabırsızlanıyorsun, ama bu bizim elimizde değil işte bunu hepimiz görüyoruz ve yaşıyoruz... menzil gülümün hikayesi beni çok etkiledi... tamamen ümidini kestiği bir ayda bebişi gelmiş... benssenb'nin de aynı... ve buna benzer çok örnekler var... demek ki tamamen akışına bırakmak gerekiyor bazı şeyleri... işte bunu yapmak asıl mesele, bu da nasıl yapılır bilmiyorum... keşke elimden bir şey gelse hayatım... ama bu ay için lütfen daha umudunu kesme, bak daha gelmemiş kırmızılar, gelmediği sürece de şansımız var demektir... bu akşam doktordan dönünce lütfen buraya not bırak neler dediği ile ilgili canımcım... ben sık sık kontrol edeceğim tatlım, dualarım seninle :1hug:

heeeeeee... evet hayatım öbür topikte sormuşsun onları, orada cevapladım birtanem... evet öğretmenim :) preseed için bu ay geç kaldım çünkü gıdaklamaya başladım bile... :dance:

sagolun kızlar keşke sizlerin düşündügü gibi olsa..kumsalcım aslında şuan hiç havamda degildim şu aşaılama evresini anlatmak için ama sordun anlatayım..şimdi güzelim doktorun ilaç veriyor yumurta gelişimi için genelde reglin 3 günü verirler bana öyle yaptı sonrasında (ama ben göbekten bazende kalçadan igne vuruldum yetmedigi zmanlarda) sonra yumurta takibi yapıyor uygun büyüklüge gelince çatlatma ignesi yapıyor igneden 36 saat sonra aşılama yapılıyor..aşılama ise perm sırınga gibi birşeyde enjekte ediliyor rahmine..tabii sperm yıkama işlemi yapılıyor sana verilmeden önce laboratuarda..aşılamadan sonra 2 gün üst üste ilişki öneriyor..sonrada gün aşırı...

neşecim testi mesti geçtimde doktorun ne diyecegini merak ediyorum şimdi zaten o beni yönlendirir eger süphelendigi birşey olursa..

umut dolu yazılar sanırım kendime işlemiyor..bakalım dedim zaten doktorun ne diyecegini merak ediyorum..ama ben reglin gelecegini düşünüyorum ...akşam doktora gidecem eve direk gelirsek yazarım bi tanem..yoksa ben senin cebe msj atayım ne dersin..

aaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaar... bugün 4. Maaaarttttttttt.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt eşimle nişan yıldönümümüz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... 3 yıl doldu kızlaaaaaaaaaaar hehehe hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

at at ama arka cebe at kaydirigubbakcemile3

beyazcım tatlım evet henüz belli degil valla ne hissettigimi bende bilmiyorum bir olumlu bir olumsuzum..bakalım artık akşam ne olmuş ögrenecez...kimse bu duruma anlam veremiyor yorum yapamıyor...

cerencim sende bebişini görmüşsün ne güzel bende kendi derdime düştüm unuttum sizleri kusura bakmayın kızlar bazen aklımdakini gerçege aktaramıyorum....sen neredesin bakalım..

çok teşekkür ederim canım sağol

allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar :içelim:

aaa bende unutmuşum hatırlattın bizimde nişan yıldönümüm ve bizede sanrırım 3 yıl oldu ...
aaaaaa ne güzeeel :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: desene aynı gün? 4.3.2006 mı mavişim?
tamam arka cebine atayım bariiii..
hehehe tamam :dance:
allah bi yastıkta kocatsın ömür boyu mutluluklar :içelim:
teşekkürler hayatım amiiiiiiiiin... cümlemizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…