- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.281
evet üstüne bastın ....
evet üstüne bastın ....
sagol cnm sana da demkki aynı zmanlarda nişanlanmişiz dügün tarihin ne zamandı? kumsalcım tşkler..
beyazcım tatlım evet henüz belli degil valla ne hissettigimi bende bilmiyorum bir olumlu bir olumsuzum..bakalım artık akşam ne olmuş ögrenecez...kimse bu duruma anlam veremiyor yorum yapamıyor...
cerencim sende bebişini görmüşsün ne güzel bende kendi derdime düştüm unuttum sizleri kusura bakmayın kızlar bazen aklımdakini gerçege aktaramıyorum....sen neredesin bakalım..
kızzzz mavişşşş sen yine bunalım takılyırosun bakıyorumda aaaa ama ben sana bir takıcam görücen gününü heee yeter ya bu kadar valla açtırma bak ağzımı gerçekten fena olucak heeee bi düzel bi kendine gel yaaa bu ne böyleklava:
bu arada biz iyiyiz canım şuan asıl konu sensin bak cerende kızıyor sana haberin olsun ona göreee madem bizi dinlemiyorsun minikleri dinle
beyazımın zeynebini
nurun ilaydasını
yaseminin sude melisini
menzil gülünün yusufunu
kibelenin edasını
ierror un cemresini
benim cerenimi
bu minik sesleri dinle bari ve at şu karamsarlığı üzerindeeennnnnklava: klava:
bu arada filiz abalcım mavi denizcim sizleride tebrik ediyorum arkadaşlar nice senelere eşlerinizle mutlu sağlıklı girin inşallah ama yok söz yıldönümü yok nişan yıl dönümü bilmem tanışma yıl dönümü yaa bırakın bu işleri yaaa ahh şu karı milleti aaahhhh ellerinden gelse her günü özel gün ilan ediceklerrrrrr aaaahhhhhh
ben sanırım kadın değilim :uhm: kaydirigubbakcemile3
sağol birtaneeeem... valla ben bu konuda hiiiiç kasmıyorum kendimi, bütçeme göre ihtiyacı ne ise gidip onu alıyorum, şımartılması gereken hatunlardır anacım, erkekleri şımartmaya gelmez tepene biniverirler valla :mymeka: ben de şımartılmaya çok açığım ve kocişimi de söylüyorum açık açık yerimsenibenablacım bebeklerinle çok yaşa emi sen......valla bende hep öyle diyordum ee bekledigimiz gibi yapmakta lazım ben mide krampları yaşayınca ne alacam diye koyverdim gitti yapmıyorum ben öyle özel gün mözel gün..ama hatırlanmak isterim o gün hakkın da kelime etmesin evde cengame çıkarırım..
hmmm.... gelmesinler bakiim... kışt kıştkızlar tekrar söyledimmi bilmiyorum ama beninkide borsa gibi oldu heran takip ediyoruz ailecek ne oldu ne bitti diye..hafiften kahverengi leke geldi..dedim benim regl başladı ve geri bitti...
ayy yerim ben o minikleri bir arada görünce çok hoşuma gitti..ister karamsarlık de ister umutsuzluk..bak cnm kırmızıları görüyorum diye zil takıp oynayamam degil mi?henüz yeni başlamadım ki tedaviyede daha dur diyeyim yazdan beri ugraşıyorum dile kolay ve ben umutsuz vaka oldugumdan doktorum ilaçlara da beklemek için geçiktirmedi sürekli bu hormon ilaçları içipte hem fiziksel hem psikolojik birden iyi olmam mümkün degil..bazen işi delilige vuruyorum..atel düştügü yeri yakar...uzun süre bebk özelemi çeken daha iyi anlar..minik cerenimiz annesine sürpriz yapıp gelmiş hesapta varmıydı..o yüzden sen daha sanslısın bu bebegi istiyormusun evet o halde suan da senden daha mutlusu yoktur zaten.. benim yaşladıgım karamsarlıklar umutsuzlukları yaşamadın...iyikide yaşamamışın senin gibi sürekli şen şakrak birisinin bu neşesini bozmaya içimizde el vermezdi..ama emin ol direniyorum kendimi fazla bırakmamak için.. cnm işin maddi kısmı da engel olmasa bana inan bu kadar üzülmem..ki eger yoksa şuanda bebk uzunca bir süre olmaması bu işi fazlaca mecburen ertelemek beni üzüyor anladınmı? böyle bir sıkıntım olmasa zaten hiç düşünmeden tüp bebege yönelirdim..
kzı ceren ben onu zaten sana sevgililer günüde demiştim hatırlıyormusun..ben her yıldönümünü kutlayamam diye..dogum günü ve evlilik yıldönümü..dedim de sen bana sende erkek hormonları var galiba demiştin....:roflol:
teşekkürler hayatıııııııııııııım... amiiiiiiiiiiiiiin cümlemize inşallah :sm_cool:
valla benim elimde olsa her gün özel ve her gün özel şeyler isterim ama ne mümkün amma velakin elimdeki fırsatları da kaçırmaaaaaaaaaaamklava: hele bir unutsun bakiim bak neler oluyor kötükedihüso bizim söz nişan bir arada olduğu için söz yıldönümünden yırttı, ammaaaaaa tanışma, nişan, evlilik, yılbaşı, 14 Şubat, doğum günleri aslaaaaaaaa unutamaaaaaaaaaaaz... unutturmam zaten :jeyyar: hele bir unutsun var yaaaaaaa 1 hafta yanıma yaklaştırmam... işte en büyük ceza ona :sm_cool: çok mu kötüyüm kızlar? ama napiim, başka lisandan anlamıyor benim kocam, bir hafta sonra kafamçokkarıştı <---- bu şeklide gelip kendini affettirmek için elinden geleni yapıyor ve çok zevkli oluyor valla... hmmm ben kötüyüm valla kötükedihüso
kızlar tekrar söyledimmi bilmiyorum ama beninkide borsa gibi oldu heran takip ediyoruz ailecek ne oldu ne bitti diye..hafiften kahverengi leke geldi..dedim benim regl başladı ve geri bitti...
Neden ablamın nesi varmış:dilcikar:örnek oluyor işte ilişkimiz monotonlaşmasın diye uğraşıyor kadıncağız:teselli:
ah siz gençler ahhhhh siz yok musunuz siz... adamlar isteseler de romantik olamazlar len sizin yüzünüzdendeli kız sevgililer günü ulusal o yüzden normal ama diğerleri bana biraz abartı geliyor kız ben kocamla tanıştığım tarihide sevgili olduğum tarihide hatırlamıyorum hatırladığım tek şey arada 8 ayvardı 8 ay zavallıkm sürünmüştü ama hangi aylar arasıydı :uhm: kaydirigubbakcemile3
zaten iyikide hatırlamıyorum :roflol:
ahhh abla ahhh sen varya sennnn ne demeli sana bilmemkineklava: :asigim:
birde en büyüğümüz sensin heee bize örnek olucan :roflol:
sağol hayatım desteğin için :1hug:Neden ablamın nesi varmış:dilcikar:örnek oluyor işte ilişkimiz monotonlaşmasın diye uğraşıyor kadıncağız:teselli:
kız ne çatıyon irem'e cadıııııııııı :mymeka:sana ne oluyor beee manyak akrı sen onun avukatımısın?
şuna bak ya yırtık dondan çıkar gibi çıkıp geliyor birde çen çen konuşuyor çok bilmiş :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?