- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.301
sana ne oluyor beee manyak akrı sen onun avukatımısın?
şuna bak ya yırtık dondan çıkar gibi çıkıp geliyor birde çen çen konuşuyor çok bilmiş :dilcikar:
ah siz gençler ahhhhh siz yok musunuz siz... adamlar isteseler de romantik olamazlar len sizin yüzünüzdenörnek alacaksınız tabii ki beni yoksa başka türlü nasıl başa çıkarsınız adamlarla... bir kaç sene sonra ne evlilik yıldönümü ne doğumgünü hatırlamaz bunlar siz böyle yaparsanız... heyecanı ayakta tutacaksınız her daim... hatırlatacaksınız... laf aramızda ben böyle çan çan çan çan konuşuyorum ama ya benim kociş unuttuysa :uhm: gerçi sabah ona güzel bir mesaj attım o da beni aradı... sanki hatırlyor gibi sinyaller verdi ammmaaaa ya hatırlamadıysa? :uhm:
sağol hayatım desteğin için :1hug:
kız ne çatıyon irem'e cadıııııııııı :mymeka:
ah siz gençler ahhhhh siz yok musunuz siz... adamlar isteseler de romantik olamazlar len sizin yüzünüzdenörnek alacaksınız tabii ki beni yoksa başka türlü nasıl başa çıkarsınız adamlarla... bir kaç sene sonra ne evlilik yıldönümü ne doğumgünü hatırlamaz bunlar siz böyle yaparsanız... heyecanı ayakta tutacaksınız her daim... hatırlatacaksınız... laf aramızda ben böyle çan çan çan çan konuşuyorum ama ya benim kociş unuttuysa :uhm: gerçi sabah ona güzel bir mesaj attım o da beni aradı... sanki hatırlyor gibi sinyaller verdi ammmaaaa ya hatırlamadıysa? :uhm:
sağol hayatım desteğin için :1hug:
kız ne çatıyon irem'e cadıııııııııı :mymeka:
ablama laf ettirmemmmmm:mymeka:avukatıyım ne var hadi gelsene gelsenekaydirigubbakcemile
Yok be pedim hala koydugum gibi temiz damla leke yok..ama peçete ile silince oluyor leke..cnm zaten bundan avantajım yaşımın henüz fazla olmaması ama pko oldugu sürece bu yaştada belam gördügün gibi o yüzden ilerisini hiççç bilemeyecem..
ikinizede küstüm gidiyorum :a015: :a015:
senağlama senağlama senağlama
Yaww cern bak ne diyo filiz ablam..ya bir kaç yıl sonra bunlar hepten unutuverirlerse hahh işte o zman yanarız halimize..yav ben 5 adım ilerideki kocişime msj mı atam yıldönümü için...
Yaww cern bak ne diyo filiz ablam..ya bir kaç yıl sonra bunlar hepten unutuverirlerse hahh işte o zman yanarız halimize..yav ben 5 adım ilerideki kocişime msj mı atam yıldönümü için...
nereye kız, gel buraya... ablalara küsülür mü hiç hııııklava:
gel bakiim... oy oy oy kıyamam ben cerenimeeee :1hug:
Ceren nere gittin be kuzum...
at gülüm at... güzel bir mesaj at şimdi, hatırlat bugünü... o günkü mutluluğunuzu yaaaa... taktik güzelim bunlar... sonra bir kaç sene sonra babayı alırsınız valla, şimdiden alıştırın kaydirigubbakcemile3
merhaba canım hoşgeldinherkese merhabalar
Ayy aBlacım nedir sürpriz merak ettim valla sende yaz o zaman...bende akşam doktor dönüşü girip yazmaya çalışacam en kötü mail atarım önemli bir durum ise zaten kızlarada hbr verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?