Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Yok be pedim hala koydugum gibi temiz damla leke yok..ama peçete ile silince oluyor leke..cnm zaten bundan avantajım yaşımın henüz fazla olmaması ama pko oldugu sürece bu yaştada belam gördügün gibi o yüzden ilerisini hiççç bilemeyecem..

rica ederim ablacım her zamankaydirigubbakcemile5

ablama laf ettirmemmmmm:mymeka:avukatıyım ne var hadi gelsene gelsenekaydirigubbakcemile

ikinizede küstüm gidiyorum :a015: :a015:
senağlama senağlama senağlama

canikom yerleşme kanaması olabilir... inşallah öyledir :)

Yaww cern bak ne diyo filiz ablam..ya bir kaç yıl sonra bunlar hepten unutuverirlerse hahh işte o zman yanarız halimize..yav ben 5 adım ilerideki kocişime msj mı atam yıldönümü için...

Yaww cern bak ne diyo filiz ablam..ya bir kaç yıl sonra bunlar hepten unutuverirlerse hahh işte o zman yanarız halimize..yav ben 5 adım ilerideki kocişime msj mı atam yıldönümü için...

at gülüm at... güzel bir mesaj at şimdi, hatırlat bugünü... o günkü mutluluğunuzu yaaaa... taktik güzelim bunlar... sonra bir kaç sene sonra babayı alırsınız valla, şimdiden alıştırın kaydirigubbakcemile3

unutmazlarrrrrrrr unutturma anacım sene allah allahhhhh
yaz mesajı hemen hadi sonrada ne yazdın bize söyle :asigim:

nereye kız, gel buraya... ablalara küsülür mü hiç hıııı klava:
gel bakiim... oy oy oy kıyamam ben cerenimeeee :1hug:

tamam tamam geldim kaydirigubbakcemile3

Ceren nere gittin be kuzum...

geldim kuşum burdayım hihoyyyt hihoyyyt

korkaaaaakkk korkaaaakkkk
:roflol: :roflol: :roflol:

kızlaaaaaaaaar ben gidiyorum... kocişim çağırıyooooor, bana bir sürprizi varmış, gidelim ve görelim bakalım neymiş... hepinizi çoooooooooooooooook öptüm

mavi denizim lütfen akşama bize not bırak gelişmelerle ilgili, merak ediyorum seni birtanem :)

hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Ayy aBlacım nedir sürpriz merak ettim valla sende yaz o zaman...bende akşam doktor dönüşü girip yazmaya çalışacam en kötü mail atarım önemli bir durum ise zaten kızlarada hbr verirsin

mavişin karamsarlığı kızlar inanın beni çok üzüyo ve moralim bozuldu ağladım. nedenmi hep bişilerden bişeyleri hatırlıyorumda ondan. mavişim tatlım inancını ve gücünü kaybetme. senin için öncelikli olan bunlar.. sen demişsinki lekeler geliyo felan ama inan senle ilgili umut var içimde inşallah yerleşme kanamasıdır.fakat şunuda unutma cerenin dediği gibi yaşın çok genç vede şöyle bi düşün bana şunu hatırlattın sen olmuyo diye üzüldün .herkes farklı acılarla tecrübe oluyo bende 24 yaşında evlendim 1.5 sene düşünmedim düşündüğümde nasip olan o minicik varlığı 1.5 ay içimden kayıp gitti bak inan şuna hala onu içimden kayıp giderken yaşadığım üzüntüyü şuan hamile olduğum halde unutamıyorum.işte rabbim herkesi bişeylerle sınıyo bende olmadı üzüntüsü değil ama gördüğün gibi olanı kaybettim .inan hepsi nihayetinde aynı yerde birleşiyo acı üzüntü ama önemli olan inancımızı yitirmemek bak ne güzel haberler aldık uzun zaman bekleyenlerden bile..mavişim bu kadar uzattığım için kusura bakma hayatım ama inan karamsarlığın ciden üzüp ağlattı beni...

herkese merhabalar
merhaba canım hoşgeldin

Ayy aBlacım nedir sürpriz merak ettim valla sende yaz o zaman...bende akşam doktor dönüşü girip yazmaya çalışacam en kötü mail atarım önemli bir durum ise zaten kızlarada hbr verirsin

bekleriz cnm inş üzel haberlerle dönersinbanada yerleşme kanamsı gibi geliyor
içimde iyi şeyler olacak gibi bir his var ben senden çok umutluyum bu sefer mevidenizim
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun tatlım
hamile olduğunda hislerin biraz daha kuvvetli oluyor sanırım
bir arkadaşım vardı ondan haber aldım hamileyim falan diye
çok sevindim aradım konuştuk
birkaç ün sonra rüyamda gördüm onu
gebelik falan yoktu kistleri varmış falan filan
eşime anlattım böyle böyle bir rüya gördüm diye
ama arkadaşıma söylemedim etkilenmesin diye
dü haberini aldım dşük yapmış gelişmemiş bebek
gerçekten üüzldüm
daha gençler Allah veriri diyorum üzerine düşmek istemiyorum

ne bilem içimde güzel duygular var senin için mavim Allah hayırlara çıkarsın inş

Ierror üzdüysem yeniden acılarını hatırlattıysam özür dilerim ben benim sözlerimle üzsülüp aglayacagını düşünmemiştim keşke yazmasaydım buraya..pişman oldum... Beyazcım sagol umarım hisleriniz dogru çıkar şimdiye kadar eşim dışında kimse olumsuz bi,rşey söylemedi herkese yerleşme olabilir diye düşündü...eşimde %60 regl olabilirsin diyor sanırım oda tamamen kırmızılar gelince çok fazla üzülmemek için kendini avutuyor...bi tür kandırmaca ne yapalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…