Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavicim eşini takdir ettim senin arkanda güçlü bir eşin olması çok güzelll çok harika aynı benim eşim gibi acılarımı hafifletmeyi çok iyi başarır

cerencim meleğimizi görmüşsün ne güzel dimi insan hep orda kalmak istiyo bu arada patiklerde harika senden ricam yapan kişiye yapılışını yazdırsanda buraya koysan ne büyük sevap işlersin valla

ya nurcum anniş geldi bizi boşladın sohbetini özler oldum valla gel kız gelmezsen böyle uçarak gelir alırım seni

Kızlar selaam ben izne çıktım artık:teytey:

Mavişim. canım benim doktora gidip gel sen hayırlısıyla arkadaşımda da kanama olmuştu adet oluyorum sanmıştı ama bebiş yerleşmişHerşeyden önce Allahtan hayırlısını iste bitanem olur veya olmaz hayat bizim için devam edecek dimi.a.s.

Ierror cum başka yorum yapmamışsın ama neyse ..ben de fazla yazmama kararı aldım buraya sonuçta bilmeden o yüreginizi üzmüş olabilirim...tüm arkadaşlardan özür dilerim...

cerencim meleğimizi görmüşsün ne güzel dimi insan hep orda kalmak istiyo bu arada patiklerde harika senden ricam yapan kişiye yapılışını yazdırsanda buraya koysan ne büyük sevap işlersin valla

canımmm evet miniğimizi gördük hop oraya hop buraya zıplıyordu içerde maşallahhh elem tera fiş kem gözlere şiş tü tü tü kaydirigubbakcemile3
böyle işte canımcım sen nasılsın bebekimiz nasıl herşey yolundamı keyifler yerindemi?
patikler örnekti sadece canım bu akşam eğer fırsat bulursam benekilerin resmini çekip koyarım ama yapılışı konusunda bir şey diyemeyeceğim tatlım çünkü arada iki kişi var fakat nette yazıyor bir çok modelin yapılışı bilgin olsun cicim...

yasemin hoşgeldin cnm
hayırlı olsun izne çıkmışssın
ne güzel
tatil başladı senin için
sude hanım nasıllar
ağrıların varmış sanırım şimdi naıslsın güzelim

yasemincim her fırsatta yat uyu tatlım bu günlerinin kıymetini bil öyle evdeyim nasıl olsa yok şunu yapayım yok bunu halledeyim deme her iş olur şuan senin en güzel zamanların o yüzden tadını çıkar ve bol bol uyu şişerim diyede korkma sakın uyusakta uyumasakta şişçez zaten :):)

herkese merhabalar

merhaba canım nasılsın bebişin nasıl

yasemincim nasılsın hayırlı olsun izine çıkmışsın bol bol dinlen tamammı doğum öncesi enerji depola sude nasıl neler yapıyor

mavişim allahın izniyle güzel haberle gelicen mutlaka hebr ver akşam bize

evet canım iki tane patik resmi koydum eve gidince zaten açacaksın ya kk bize haber vermek için o zaman görürsün resimleri cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…