Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavişş lütfen çok şartlandırma kendini umarım güzel haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle her zaman ve diğer bekleyenlerimizle :Saruboceq:

valla güzelim ne yalan söyleyeyim böye lekelenme şeklinde olunca neden olmasın diye düşündüm birde kafiften sade3ce kasıgımda batma agrı oluyor regl sancısı gibi degil ama bilmem durum ne..işte bu yüzden akşam doktorun ne diyecegini merak ediyorum....ama eşim çok fazla ümitli degil..

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................26. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Mavideniz...............................(7 Mart)
3 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
4 prenses_irem..........................(19 Mart)
5 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

kızlar slm
dün dr gittim kızım hala asagı inmemiş yeride gayet rahatmış hersey normal sancıda yok haftaya kadar olmazsa salı gidicem alttan muayene edecek aılma varmı diye daha hiç olmadım.10 dan sonra en fazla 3 gün daha beklerim dedi dr bakalım hayırlısı
bu arada bensenb hamileymiş yeni dydum çooooookkkk sevindim darısı listedeki herkese inş.
şimdi kaçıyom annem geldi samsundan abimde oraya gidicez öptüm herkesi...

karabiberim kızın sağlıkla gelsin inş

iyiyim nur sen?

kızlar doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi..yarın gebelik testi yaptır dedi eger ince olsa idi bekletecekti beni regl gelir diye ama kalın olması bizi gebelik üzerinde düşündürür dedi..yarın öglen kan testi verecem hayırlısı olsun bakalım b iümit var hala ama yarın sonuç ne olur bilmem..

Mavicim hayırlı haberlerini bekliyoruzzz.Seni ümitlendirmemek için yazmadım bugün ama bence yerleşme kanaması yaşıyorsun ve artık yanlız değilsinYarın inşallah müjdeli haberi verirsinhihoyyyt

çok feci gribim canım teyzemin kızına gitmiştim üşütmüşüm...
mavicim allah hayırlısını versin inş yarın müjdeyle gel bize

selam kızlar bende geldimmhihoyyyt

Karabiberim hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin rabbim:Saruboceq:
Bizi haberdar etmeyi unutmaa.s.

Nurcum nasılsın?

sen nasılsın iremcim biz hastayız

kızlar çogunuz beni merak edeceginiziakşam muhakkak haber vermem gerektigini söylüyordunuz ama hiç biriniz yoksunuz..anladım yaprak dökümü var bende izliyorum ama ara ara bakıyorum.reklamlardada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…