- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.341
oyy zilli haber veririm inş..dua edinde hamişler güzel haber alayım da sizede söylemek nasip olsun..
kızlarrr patikler nasılll süpppperrrr dimiiii hihoyyyt
Selam kizlar.. Nur nasilsin canim?
kızlar slm
dün dr gittim kızım hala asagı inmemiş yeride gayet rahatmış hersey normal sancıda yok haftaya kadar olmazsa salı gidicem alttan muayene edecek aılma varmı diye daha hiç olmadım.10 dan sonra en fazla 3 gün daha beklerim dedi dr bakalım hayırlısı
bu arada bensenb hamileymiş yeni dydum çooooookkkk sevindim darısı listedeki herkese inş.
şimdi kaçıyom annem geldi samsundan abimde oraya gidicez öptüm herkesi...
karabiberim kızın sağlıkla gelsin inş
iyiyim nur sen?
kızlar doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi..yarın gebelik testi yaptır dedi eger ince olsa idi bekletecekti beni regl gelir diye ama kalın olması bizi gebelik üzerinde düşündürür dedi..yarın öglen kan testi verecem hayırlısı olsun bakalım b iümit var hala ama yarın sonuç ne olur bilmem..
iyiyim nur sen?
kızlar doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi..yarın gebelik testi yaptır dedi eger ince olsa idi bekletecekti beni regl gelir diye ama kalın olması bizi gebelik üzerinde düşündürür dedi..yarın öglen kan testi verecem hayırlısı olsun bakalım b iümit var hala ama yarın sonuç ne olur bilmem..
selam kızlar bende geldimmhihoyyyt
Karabiberim hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin rabbim:Saruboceq:
Bizi haberdar etmeyi unutmaa.s.
Nurcum nasılsın?
çok feci gribim canım teyzemin kızına gitmiştim üşütmüşüm...
mavicim allah hayırlısını versin inş yarın müjdeyle gel bize
sen nasılsın iremcim biz hastayız
aa geçmiş olsun ne oldu canım:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?