Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iremcim nurcum sagolun inş dediginiz gibidir hayırlısı ile bende bende bekliyorum..yarın sonuç alana kadar vakit geçmez şimdide..

ben yazdıgımda sizin yazınızı görmemiştim..nurcum geçmiş olsun cnm ya insanın evi gibisi yok işte..sobalı mıydı evi yoksa kombilimi..

aman da ne güzel 6 ayına girmişsin çogu gitti azı kaldı..ya kızlar ikinizde bende gözükmüyorsunuz hayaletmi falan oldunuz yoksam

iremcim nurcum sagolun inş dediginiz gibidir hayırlısı ile bende bende bekliyorum..yarın sonuç alana kadar vakit geçmez şimdide..

maviicim içini ferah tut fazla umutlu konuşup sonra kendimi kötü hissetmek istemiyorum ama anlattığın lekelenmeler yerleşme kanamasının aynısı
Kaçta yaptıracaksın testi?erkenden yaptır çatlarız meraktandelikafadulden

Nur geliyor oklavaaaklava:klava: ama sen kendine hiç dikkat etmiyorsun ki gülüm yaa:teselli: şimdi ben yanında olsam mis gibi ıhlamur yapardım sana:içelim:
canım nasılda kat kat giyimliydim ıhlmur bende yapacaktım ama evde yok
ben yazdıgımda sizin yazınızı görmemiştim..nurcum geçmiş olsun cnm ya insanın evi gibisi yok işte..sobalı mıydı evi yoksa kombilimi..
canım kombilide yukarı evde tamir varmış pencereleri yok altıda boş ısınmıyor

kız zaten vizite kagıdı imzalatacam bir de ben bikoşu gidip test yaptırım diyemem..yani gebelik testi oldugunu söylemeyecegim zaten ama ya kan sayımı ya da ilaç falan yazdıracam derim...ama müdürede gidip izin istemek bana koyuyor..zaten test sonucunu 2 buçuk3 saatte falan veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…