- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.361
kızlar çogunuz beni merak edeceginiziakşam muhakkak haber vermem gerektigini söylüyordunuz ama hiç biriniz yoksunuz..anladım yaprak dökümü var bende izliyorum ama ara ara bakıyorum.reklamlardada..
kızlar çogunuz beni merak edeceginiziakşam muhakkak haber vermem gerektigini söylüyordunuz ama hiç biriniz yoksunuz..anladım yaprak dökümü var bende izliyorum ama ara ara bakıyorum.reklamlardada..
canım dün gece teyzemin kızında kalmıştık evi soğuktu biraz üşütmüşüm burnuma çeşme bağlanmış gibi
teyzeleri küçük meleğim bugün 6. ayına girdi
iremcim nurcum sagolun inş dediginiz gibidir hayırlısı ile bende bende bekliyorum..yarın sonuç alana kadar vakit geçmez şimdide..
iremcim nurcum sagolun inş dediginiz gibidir hayırlısı ile bende bende bekliyorum..yarın sonuç alana kadar vakit geçmez şimdide..
ayy maşallahhhkocaman genç kız olmuşşkaydirigubbakcemile3 3 ay kaldııııdelikafadulden
aman da ne güzel 6 ayına girmişsin çogu gitti azı kaldı..ya kızlar ikinizde bende gözükmüyorsunuz hayaletmi falan oldunuz yoksam
valla cnm öglen yaptırım testi..sanırım 3 gibi de testi alırım..
yok kız 4 ay var daha 124 gün kaldı
canım nasılda kat kat giyimliydim ıhlmur bende yapacaktım ama evde yokNur geliyor oklavaaaklava: klava: ama sen kendine hiç dikkat etmiyorsun ki gülüm yaa:teselli: şimdi ben yanında olsam mis gibi ıhlamur yapardım sana:içelim:
canım kombilide yukarı evde tamir varmış pencereleri yok altıda boş ısınmıyorben yazdıgımda sizin yazınızı görmemiştim..nurcum geçmiş olsun cnm ya insanın evi gibisi yok işte..sobalı mıydı evi yoksa kombilimi..
babamız gelsin başlayacaz canım4 ayda kısa bir süree sen ilaydaya almıyormusun cicişlerrgamyoncuiremsubence başla yoksa tutuşacaksınndelikafadulden
az önce bendede gözükmüyordunuz ama şimdi görüyorum..kız nur 4 aymı:1shok: 10 aylık doguracan sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?