Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlarrrrrrrrrr ben geldim dizi bittiği gibi açtım topiği bakem maviş ne yatı diye içime su serpildi valla ne yalan söyliyim inşallah yarın bayram havası eser topiğimizde biz bunu hakettik artık dimi ama :):)

eeee sizler nasılsınız
nur geçmiş olsun balım dikkat et kendine c vitamini tüket bol bol aman diyim dikkat et ateş çıkmasın biliyorsun devamınıda yazmama gerek yok heralde canım anladın sen onu

ireeeeeemmm naber kuşum seni burda görmek şaşırtıcı :):)

eeee sizler nasılsınız
nur geçmiş olsun balım dikkat et kendine c vitamini tüket bol bol aman diyim dikkat et ateş çıkmasın biliyorsun devamınıda yazmama gerek yok heralde canım anladın sen onu

tamam canım dikkat ediyorum cerenimizi görmüşün

inşallah mavişş yani çokta umutlu konuşup seni ümitlendirip daha fazla üzülmene sebep olmak istemiyorum ama sanırım topikteki herkes aynı şeyi düşünüyor her ne kadar dile vurmasada hayırlısı diyorum hep ne diyim...

tamam canım dikkat ediyorum cerenimizi görmüşün

evet teyzesi dün gece gördük çitlenbiği maşallahı vardı bu günde sabahtan beri durmak bilmedi aw sürekli hareket halinde maşallah dalışlar yapıyor içerde bıcırık
sen nasılsın tatlım ilayda nasıl keyifler yerindemi?

cnm çevremde eşim hariç herkes sizin gibi düşünüyor doktorum bile...eşiminde neden öyle düşündügünü söylemiştim...hayırlısı olsun diyorum balım...

canım ilayda iyi iki gündür çok hareketliydi bugün annesi hasta olunca sesi pek yok

kıyamam ben bıcırıga annesi hasta diye sessiz durmuştur..ceren hnmda yeri geniş şimdiden dönüp duruyor bakalım biraz daha büyüyünce ne yapacak..

iyi geceler mavişşş
kızlar bende kaçıyorum yavaştan kusura kalmayın yorgunum yarın devam ederiz inşallah
hepinize iyi gecelerrrrrrrrr rengarenk tatlı rüyalar mucxxxxxxxx

iyi geceler mavişşş
kızlar bende kaçıyorum yavaştan kusura kalmayın yorgunum yarın devam ederiz inşallah
hepinize iyi gecelerrrrrrrrr rengarenk tatlı rüyalar mucxxxxxxxx

:a015: cerencimm :a015: mavişcimm hayırlı haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:

Nurcum dikkat et kendine çok geçmiş olsunn:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…