- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.401
cerende gözüküyor ama sayfayı direkt kapattı sanırım hala adı var kendi yokşakkıdı
gitmedim ki:roflol:
yoksa bizi gizliden mi izliyor
karamanlı ablaa bu nur küçükkende yaramazmıydııbak beni yalancı çıkardı sana karşı ben gitti dedim ceee diye çıktı karşımızaaakaydirigubbakcemile3
kız hemde ne yaramazdım kız inanılmaz valla
yoksa sende mi ilgi istiyorsun hasta değil miisnkaydirigubbakcemile3
ilayda sana benzerse yandınnndelikafadulden ama kız halaya benzermişş o daha kötü delikafadulden
Canim insallah guzel haberler almak nasip olur senden yarin...iyiyim nur sen?
kızlar doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi..yarın gebelik testi yaptır dedi eger ince olsa idi bekletecekti beni regl gelir diye ama kalın olması bizi gebelik üzerinde düşündürür dedi..yarın öglen kan testi verecem hayırlısı olsun bakalım b iümit var hala ama yarın sonuç ne olur bilmem..
mavicim nasılsın canım
canım benim ya hadi bakalım hayırlısıiyiyim nur sen?
kızlar doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi..yarın gebelik testi yaptır dedi eger ince olsa idi bekletecekti beni regl gelir diye ama kalın olması bizi gebelik üzerinde düşündürür dedi..yarın öglen kan testi verecem hayırlısı olsun bakalım b iümit var hala ama yarın sonuç ne olur bilmem..
canım benim yakızlar çogunuz beni merak edeceginiziakşam muhakkak haber vermem gerektigini söylüyordunuz ama hiç biriniz yoksunuz..anladım yaprak dökümü var bende izliyorum ama ara ara bakıyorum.reklamlardada..
kızlar slm
dün dr gittim kızım hala asagı inmemiş yeride gayet rahatmış hersey normal sancıda yok haftaya kadar olmazsa salı gidicem alttan muayene edecek aılma varmı diye daha hiç olmadım.10 dan sonra en fazla 3 gün daha beklerim dedi dr bakalım hayırlısı
bu arada bensenb hamileymiş yeni dydum çooooookkkk sevindim darısı listedeki herkese inş.
şimdi kaçıyom annem geldi samsundan abimde oraya gidicez öptüm herkesi...
hadi kız valla ümitlendim bende bayadaır geçmişi okumuyordum ama şimdi merakdan okudum kaydirigubbakcemile3iyiyim nur sen?
çok feci gribim canım teyzemin kızına gitmiştim üşütmüşüm...
mavicim allah hayırlısını versin inş yarın müjdeyle gel bize
sen nasılsın iremcim biz hastayız
amanda abla kız oldu artık o yerim onu benteyzeleri küçük meleğim bugün 6. ayına girdi
anası gibi kıpır kıpır maşallah kaydirigubbakcemile3evet teyzesi dün gece gördük çitlenbiği maşallahı vardı bu günde sabahtan beri durmak bilmedi aw sürekli hareket halinde maşallah dalışlar yapıyor içerde bıcırık
sen nasılsın tatlım ilayda nasıl keyifler yerindemi?
:roflol: hee barbi bebek falan yuto zaman patlıycak sıkıntıda bari bir oyuncak yutta çocuk oynasın içerdekaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
ne mutlu darısı bana işallah :Saruboceq:arkadaslar bugun dr gitdim ve bebegi ultrasonda gördüm eli kolu beliydi cok mutluyum allah herkeze nasip etsin... iyi geceler
bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın arife ve burcu hoşgeldiniz kızlar
inş dularımız mavişle valla
kızlar slm
dün dr gittim kızım hala asagı inmemiş yeride gayet rahatmış hersey normal sancıda yok haftaya kadar olmazsa salı gidicem alttan muayene edecek aılma varmı diye daha hiç olmadım.10 dan sonra en fazla 3 gün daha beklerim dedi dr bakalım hayırlısı
bu arada bensenb hamileymiş yeni dydum çooooookkkk sevindim darısı listedeki herkese inş.
şimdi kaçıyom annem geldi samsundan abimde oraya gidicez öptüm herkesi...
iyiyim nur sen?
nurcum çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol vitamin alcanım dün gece teyzemin kızında kalmıştık evi soğuktu biraz üşütmüşüm burnuma çeşme bağlanmış gibi
arkadaslar bugun dr gitdim ve bebegi ultrasonda gördüm eli kolu beliydi cok mutluyum allah herkeze nasip etsin... iyi geceler
günaydın beyazcım nasılsın kızımız nasılbu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr hihoyyytkaydirigubbakcemile2
nasılsınızzzzzz bugun
herkez mavişden güzel haber bekliyor heyecanla hayırlısı olsun işallahh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?