- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.421
kızlar elektrikler kesildi
anca gelebildim
iyiyim arifecim
sen nasılsın cnmyerimseniben
Günaydııııııııııınnnnnn güzellleeerrr sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah keyifler yerindemi? herkesler iyilermi?
bu gün bütün dualarımız mavideniz için rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallaaahhhhh
İrreeeeeeeeemmmmmmm pis dedikoducu karı ne arkamdan vıdı vıdı yapıyon terbiyesiz utanmıyonmu sen gebe bir kadınla uğraşmaya heee saygısız gelirsem oraya seni parçalarım heee :mymeka:
Burcum nasılsın tatlım göremiyoruz artık seni eskisi gibi şu patronuna acaba topik olarak topluca bir görünsekmi ne dersin bir fayası olurmu :enbuyukkk: :mymeka:
Arifeeee günaydın balım nabeerrrr? Bittimi senin regl canım ne durumdasın? işlerin nasıl?
Beyazzzzzzzzz sanada günaydın bacım nasseeennnn? Zeynebimiz nasıl?
Kızlarrr filiz abla dün bir gitti gidiş o gidiş sanırım hala nişan yıldönümü kutluyorlar yada nişan takıp tazeliyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada karabiberim mart ayının on üçüne kadar senin doğumunu bekliyoruz gülüm hayırlısı ile haber verdin verdin vermedin artık 13 ten sonra diyecezki topiğimizin ilk kızı geldi hihoyyyt hihoyyyt
Gcan gözün aydın güzelim bebeğini gördün demek nasıl mutlu olmuşsundur dimi ayy canım yaa rabbim herkese yaşatsın bunları inşallah sağlıkla sıhhatle. bu arada eskisi gibi girmiyorsun topiğe bak unutulacaksın haberin olsun sonra demedi deme cicim :):):)
günaydın crencim nasılsın güzelim miniğimiz nasıl bende iyiyim çok şükür aynı çalışıyoz işte işler birazcıık yoğun benim regl bitti güzelim bugün cumartesi için randevu alıcam doktorumdan bakalım ne olucak hayırlısı
canımmm biz iyiyiz çok şükür güzelim bol hareketli günler ve geceler geçiriyoruz bıdıkla beraber kaydirigubbakcemile3
senin işler hala yoğun demek olsun iş olsunda herşey olur millet kırılıyor işsizlikten senağlama
canımm yaa regl bitti demek ne güzel çalışmalara başlarsınız artık rahat rahathihoyyyt
hadi bakalım git sende doktrora neler dicek öğrenelim bakalım sırada nasıl bir uygulama varmış hakkımızda herşeyin hayırlısı kuzum....
Günaydııııııııııınnnnnn güzellleeerrr sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah keyifler yerindemi? herkesler iyilermi?
bu gün bütün dualarımız mavideniz için rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallaaahhhhh
İrreeeeeeeeemmmmmmm pis dedikoducu karı ne arkamdan vıdı vıdı yapıyon terbiyesiz utanmıyonmu sen gebe bir kadınla uğraşmaya heee saygısız gelirsem oraya seni parçalarım heee :mymeka:
Burcum nasılsın tatlım göremiyoruz artık seni eskisi gibi şu patronuna acaba topik olarak topluca bir görünsekmi ne dersin bir fayası olurmu :enbuyukkk: :mymeka:
Arifeeee günaydın balım nabeerrrr? Bittimi senin regl canım ne durumdasın? işlerin nasıl?
Beyazzzzzzzzz sanada günaydın bacım nasseeennnn? Zeynebimiz nasıl?
Kızlarrr filiz abla dün bir gitti gidiş o gidiş sanırım hala nişan yıldönümü kutluyorlar yada nişan takıp tazeliyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada karabiberim mart ayının on üçüne kadar senin doğumunu bekliyoruz gülüm hayırlısı ile haber verdin verdin vermedin artık 13 ten sonra diyecezki topiğimizin ilk kızı geldi hihoyyyt hihoyyyt
Gcan gözün aydın güzelim bebeğini gördün demek nasıl mutlu olmuşsundur dimi ayy canım yaa rabbim herkese yaşatsın bunları inşallah sağlıkla sıhhatle. bu arada eskisi gibi girmiyorsun topiğe bak unutulacaksın haberin olsun sonra demedi deme cicim :):):)
ay canım benim ne güzel size çok daha hareketli ve bol neşeli günler diliyorum
evet hala yoğun doğru söylüyon herkes işsiz allah yardımcıları olsun
artık başlıcaz çalışmalara bakalım hayırlısı olsun açılışı yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
valla cerencim ne yalan söyliyim bende çok merak ediyorum inşallah bende bebişimin hjebrini veririm size allahın izniyle
slm kızlar sagolun sordugunuz için iyi dilekleriniz için de..yavvv bende korkuda başladı ne bileyim işte karma karışık duygular tuhaf oldum...hayırlısı diyorum...kzı çok bekledim azcık daha bekleyyim ne olacak bakalım 12 buçuk gibi gidip vereyim kanı..beyazcım özelde yaptırıyorum ben testi yakında işyerime...ama kanı başka bir yere aynı merkezin laboratuarına gönderiyorlar o yüzden birazda uzun sürüyor..muhtemelen 2 buçuk 3 gibi gel diyecekler yineden bilmiyorum sorarım ben...ayy doktorumda zaten 4 buçuktan önce muayenehanesine gitmiyor o gidecekte bakıp yorumlayacak hoş zaten sonuçtan ne oldugunu anlarızda...işte antik kuntik birşey çıkarsa kalırım ben öyle...neyse binbe bir bana çıkar çünkü..doktor diyor ki bazen gebelik başlangıcında her 4 kadından birinde şuanda sizin yaşadıgınız durum ortaya çıkabiliyor dedi...eger varsa bebk tutunmaya başlarken rahimdeki damarları aralarken kasılıp kanama yapabiliyor dedi.....hele ben ögleni bekleyeyim belki regl gelir o zmana kadar..
çok ayıppp cerennn çokkkk biz sen yokken bile seni yad ediyoruz gördüğümüz şu muameleye bakk:mymeka: filiz abla bir gelsin görürsün sen söylüycem seni onaa:dilcikar:
sen bir barbi yutta cerenin canı sıkılmasın içerdeekaydirigubbakcemile3 hadi hadi hamile hamile laf yetiştirme etrafaa bakimmnaniknanik
filiz ablaaa nerdesin yaa bıraktın beni bu baş cadıylaa beni dövdüüüsenağlamasenağlama
kızarmısın onaa lütfennsenağlamasenağlama
BeyazhihoyyytBurcuhihoyyytKumsalhihoyyytmavii nasılsınız kızlarrrra.s.
Cerene laf yetiştirmekten günaydın diyemedim sizlere
Mavii bence bugün senin bayramın olucakkk hep beraberde kutlayacağızz dualarımız seninle:Saruboceq:
Burcu barby iyi fikir ama bence içerisi çok sulu ya banyo ördeği falan yutsun hem daha küçük o kadarda vicdansız olma anacım boylu poslu bebek barby kıyamam cerenime:teselli:
BeyazhihoyyytBurcuhihoyyytKumsalhihoyyytmavii nasılsınız kızlarrrra.s.
Cerene laf yetiştirmekten günaydın diyemedim sizlere
Mavii bence bugün senin bayramın olucakkk hep beraberde kutlayacağızz dualarımız seninle:Saruboceq:
Burcu barby iyi fikir ama bence içerisi çok sulu ya banyo ördeği falan yutsun hem daha küçük o kadarda vicdansız olma anacım boylu poslu bebek barby kıyamam cerenime:teselli:
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
40 haftanın dolmasına 74 gün kalmışşşşşşşşdelikafadulden
anaaa günler ne çabuk geçti yahu
oo herkesler burda bugün maşallahhh
ceren iiym canım ben
zeynep kzım da iyi
2 gündür hiç uyumuyor desem yeri var valla
öyle bir tekmeliyorki artık vuruşları o kadar sert değil ama
daha kuvvetli
bazen oturduğum yerden ayaklarımda falan da hissediyorum
hele yan yatarken
yatağa vuruyor resmenkaydirigubbakcemile3
baya hareketlendi
sen nasıslın cnm?
ceren hanım nasıllar bugünlerde?
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
40 haftanın dolmasına 74 gün kalmışşşşşşşşdelikafadulden
anaaa günler ne çabuk geçti yahu
cerencim valla gözükün patrona süper olurrr
mavicim hayırlısı olsun sen stres yapmada
kızlar bugun kötüyüm ateş bademcik yanıyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?