Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canım çopk şükür iyiyim sen nasılsın

cerencim valla gözükün patrona süper olurrr
mavicim hayırlısı olsun sen stres yapmada

kızlar bugun kötüyüm ateş bademcik yanıyorum (((

geçmiş olsun burcum üşütme kendini dikkat et

ooohhhoooo tam 7 kişi online görünüyor bu ne bereket maşşallah maşşallah birde yazan olsa gam yemicem yani hee kaydirigubbakcemile3

yaaa filiz abla beee gel şurayada anlat neler yaptın dün ne sürprizler yaşadın bırak geçmişi geleceğe bak hadiii koşşşş

Bu kadar olmazz yaa hala üstüme geliyor yokmu beni kurtaran yaaa senağlama
ama lahana bebek güzeldii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ceren hanım ceren hanım ben size küstüm :dilcikar:

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaa bak bana neler yapıyor bu cadıı:mymeka:

neyse mavicim az kaldı zaten 12 ye bakleriz artık
geç olsunda güç olmasın değil mi ya
ama ben çok umutluyum
ne bileyim
içimde bir his var
hayırlara çıksın inş

inş cnm dünde bir arkadaş gebe görmüş beni hemde ikiz valla çok kouştuk dün ondan mı yoksa gerçekmi blmem diyor..oda senin gibi ben olsam meraktan çatlardım diyor..

burcu hemen doktorunu ara balım..ne olur ne olmaz ateş ölçtünmü peki kaç derece ..cnm lütfen ihmal etme..

yk kız nerde ölççem ateşimi iş yerinde çok fazla değildir diye düşünüyorum bademcik şişmesi yüzünden kaynaklı ateş sadece gözlerimin yandığını hissediyorum :çok üzgünüm:

Bu kadar olmazz yaa hala üstüme geliyor yokmu beni kurtaran yaaa senağlama
ama lahana bebek güzeldii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ceren hanım ceren hanım ben size küstüm :dilcikar:

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaa bak bana neler yapıyor bu cadıı:mymeka:

niye kızzzz benim sana küsmem gerekirken sen ne diye bana küsüyon deli karııı üstemi çıkmaya çalışıyon böyle yaparak yemezler güzelim yemezlerrrr :dilcikar: :sm_cool: kaydirigubbakcemile3

aslında çok yorgunum bu haftayı çok zor geçirdim uykusuz yorgunnmirmirmirmir

allahtan yorun vede uykusuzsun birde formunda olsan ne olacak bilemiyoruz yani bütün hafta ne yaptıysan artıkın bir türlü dinlenemedin :asigim: :roflol:

Ayyy canımm çok geçmiş olsunnn:teselli: dikkat et kendine benze izin al git eve dinlen ama senin hıyar patronun izin vermez di miklava:

bak burcucum fazla oldugunu hissettigin an izin al..birde bugün iş çıkışı eczaneden hemen şu derecelerden alıyorsun çantana koyuyorsun ok?

Günaydın güzelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakalım? Akşam geldiğimizde kk'ya girmek istedim ama net bağlantısı kesikti canlarım... aşağı yukarı saat 23.00 ve 00.30 arası uğraştım çünkü mavişimin haberini bekliyordum... neyse şimdi haberini aldım, hayırlısı ile bugün halay çekeceğiz sayende mavişim inşallah.... kızlar eşimin sürprizi şu imiş... bizim küçük teknemiz denizdeydi... eşim mükellef bir sofra kurmuş, yemekler hazırlatmış... denize açıldık, çok güzel bir akşam geçirdik :)
filiz abla ,mavi deniz unutmadan tebrik edeyim sizleri
ne mutlu sizlerehihoyyythihoyyyt
teşekkürler canım :)
filiz ablacım nişan yıldönümünüzü kutlarım nice güzel mutlu yıllara
teşekkürler hayatım amin inşallah cümlemize :)
sonundaaaaaaa... çok sevindim işten ayrıldığına... şimdi iyice dinlen evde hayatım :)
hadi bakalım ufaklık yerinde rahat demek ki annesi hayırlısı olsun canım, Mart'ın 13'üne kadar yolun var demek... dualarımız seninle canım :)
canım dualarımız seninle... inşallah çok mutlu olacağız vereceğin haberle... bugün direkt buna endekslendik zaten :)
kızlar çogunuz beni merak edeceginiziakşam muhakkak haber vermem gerektigini söylüyordunuz ama hiç biriniz yoksunuz..anladım yaprak dökümü var bende izliyorum ama ara ara bakıyorum.reklamlardada..
canım ben yukarıda da belirttim, eve saat 23.00 de geldik ve 1,5 saat net gelir belki diye bekledim :çok üzgünüm: gelmedi maalesef
teyzeleri küçük meleğim bugün 6. ayına girdi
oy oy oy yerim ben o meleği.... maşşallah
inşallah bayram olacak bugün :)
filiz abla günaydın nasılsın süpriz güzeldi galiba bi gittin gidiş o gidiş
sana da günaydın canım... evet sürpriz yukarıda da anlattığım gibi harikaydı :)
şşşşt kavga etmeyin bakiim a.s
filiz ablaaa nerdesin yaa bıraktın beni bu baş cadıylaa beni dövdüüüsenağlamasenağlama
kızarmısın onaa lütfennsenağlamasenağlama
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız nerde dövmüş? cadı :roflol: :roflol: :roflol:
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
40 haftanın dolmasına 74 gün kalmışşşşşşşşdelikafadulden
anaaa günler ne çabuk geçti yahu
eeee çoğu gitmiş azı kalmış canım... hayırlısı olsun
heheeh terbiye yapacaksın galiba... kavga yok kızlaaaaaaaaaaaaaaaar :roflol:
cerencim valla gözükün patrona süper olurrr
mavicim hayırlısı olsun sen stres yapmada

kızlar bugun kötüyüm ateş bademcik yanıyorum (((
ateşin mi vaaaaaaaaaaaaaaar???? hemmen doktorunu ara hayatım, hamilelikte ateş iyi değildir.... telaşlanma ama hemen doktoruna ateşinin kaç olduğunu söyle, izin al, eve git dinlen... hiç durma hemen ara doktorunu canım

Ayyy canımm çok geçmiş olsunnn:teselli: dikkat et kendine benze izin al git eve dinlen ama senin hıyar patronun izin vermez di miklava:

bak burcucum fazla oldugunu hissettigin an izin al..birde bugün iş çıkışı eczaneden hemen şu derecelerden alıyorsun çantana koyuyorsun ok?

tamam kızlar panik yok herşey yolunda daha iyyim yemek yedim kendime geldim
ama derece almam lazım bu şartmış öğrendim

heh nihayet gelebildin yani filiz ablaa a.s.
demek güzel bir gece geçirdiniz heeee kızzz saat 11 e kadar teknede ne ettiniz bu havada
denizin ortasında birde nasıl esmiştir kimbilir soğukkk buuzzz ayyy üşüdüm valla
ama enişte seni ısıtmıştır demiii ehe ehe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…