Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oohhh sefanız olsunnn ne güzel olmuşşş:asigim:
nanna yaptı bana ablaa kız onaa yaaa:dilcikar:

valla yumuşacık bir hava vardı, hiiiiiiç üşümedim, soğuk değildi zaten, esmedi de, dedim ya süt limandı deniz, çarşaf gibiydi :)

rüzgar deniz ne güzel gün geçirmişsiniz maşallah allah mutlulugunuzu daim etsin cicim..valla biz sabahtan akşama kadar hep doktor ne diecek düşüncesi yle hiç birşey aklımıza gelmedi...akşamda doktordan çıktıgımızda 8 olmuştu ilacım bitmişti o saatten sonra nöbetçi eczane aradık eve geldigimde 8 buçugu geçiyordu yaprak dökümüne bile geç kaldım..eve geldik ama haşatım çıkmıştı kasıgım agrıyordu haiften helede bacaklarımı karnıma çekip oturdugumda off.neyse şimdide haiften var ve kahverengi akıntım dünden bu yana 2 kere geldi çamur gibi...bakalım öglen gidip vereyim testi.. beyazcım hadi sende git dinlen biraz balım..

canım benim amiiiiiiiiiiin inşallah, allah hepimizin mutluluğunu daim etsin canım... çok haklısın o yüzden bir daha ki seneye inşaalllaaaaaaaaaaaaaahhhh bebişinizle kutlarsınız :) şu testi bir versen, sonucu bir alsan... neyse o saatlerde ben burada olmayacağım maaelsef çünkü okula gideceğim, dönünce güzel haberi almış olacağım inşallah

hımm tamam dır sonuç için seni beklerim :roflol: cnm ya öglen verecem ama kaçta alırım bilmiyorum benim tahminim 2 buçuk yada 3 bakalım artık..

maviiiiiiiiiiiii duymamış olayım bu cümleyi saat dörde kadar beklemek ne demek sen dayakmı yemek istiyorsun kızzz seni boğarım heee sabahtan beri irem cadısıyla uğraşıyorum zatiii birde sen çıkma şimdi başıma allah allah yaa....

:roflol::roflol: tamama gülüm tamam beklemem 4 de kadar hele bir gideyim bakalım kaçta verecekler ne güzel burcu bir saatte almıştı sonucu ..

evet yaaa keşke seninde öyle bir imkanın olsa neyse sonuç hayırlı olsunda biz 5 saatte bekleriz iyi yada kötü olumlu yada olumsuz her iki sonucada açığız yeterki somut bir şey olsun elimizde ve önümüzü görelim değilmi canikommm...

amin canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…