- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.461
ablacım süpriz gerçekten harikaymış valla ne denirki en kötü gününüz böyle olsun
Günaydın güzelleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız bakalım? Akşam geldiğimizde kk'ya girmek istedim ama net bağlantısı kesikti canlarım... aşağı yukarı saat 23.00 ve 00.30 arası uğraştım çünkü mavişimin haberini bekliyordum... neyse şimdi haberini aldım, hayırlısı ile bugün halay çekeceğiz sayende mavişim inşallah.... kızlar eşimin sürprizi şu imiş... bizim küçük teknemiz denizdeydi... eşim mükellef bir sofra kurmuş, yemekler hazırlatmış... denize açıldık, çok güzel bir akşam geçirdik :)
teşekkürler canım :)
teşekkürler hayatım amin inşallah cümlemize :)
sonundaaaaaaa... çok sevindim işten ayrıldığına... şimdi iyice dinlen evde hayatım :)
hadi bakalım ufaklık yerinde rahat demek ki annesihayırlısı olsun canım, Mart'ın 13'üne kadar yolun var demek... dualarımız seninle canım :)
canım dualarımız seninle... inşallah çok mutlu olacağız vereceğin haberle... bugün direkt buna endekslendik zaten :)
canım ben yukarıda da belirttim, eve saat 23.00 de geldik ve 1,5 saat net gelir belki diye bekledim :çok üzgünüm: gelmedi maalesef
oy oy oy yerim ben o meleği.... maşşallah
inşallah bayram olacak bugün :)
sana da günaydın canım... evet sürpriz yukarıda da anlattığım gibi harikaydı :)
şşşşt kavga etmeyin bakiim a.s
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız nerde dövmüş? cadı :roflol: :roflol: :roflol:
eeee çoğu gitmiş azı kalmış canım... hayırlısı olsun
heheeh terbiye yapacaksın galiba... kavga yok kızlaaaaaaaaaaaaaaaar :roflol:
ateşin mi vaaaaaaaaaaaaaaar???? hemmen doktorunu ara hayatım, hamilelikte ateş iyi değildir.... telaşlanma ama hemen doktoruna ateşinin kaç olduğunu söyle, izin al, eve git dinlen... hiç durma hemen ara doktorunu canım
heh nihayet gelebildin yani filiz ablaa a.s.
demek güzel bir gece geçirdiniz heeee kızzz saat 11 e kadar teknede ne ettiniz bu havada
denizin ortasında birde nasıl esmiştir kimbilir soğukkk buuzzz ayyy üşüdüm valla
ama enişte seni ısıtmıştır demiii ehe ehekaydirigubbakcemile3
oohhh sefanız olsunnn ne güzel olmuşşş:asigim:
nanna yaptı bana ablaa kız onaa yaaa:dilcikar:
hanımlarr
ben erken kalktım bugün
baya da işim var
azcık yatıp dinleneyim
sonra tekrar görürşüz
hanımlarr
ben erken kalktım bugün
baya da işim var
azcık yatıp dinleneyim
sonra tekrar görürşüz
ohh vala süper keyifmiş deniz koca ay
hanımlarr
ben erken kalktım bugün
baya da işim var
azcık yatıp dinleneyim
sonra tekrar görürşüz
rüzgar deniz ne güzel gün geçirmişsiniz maşallah allah mutlulugunuzu daim etsin cicim..valla biz sabahtan akşama kadar hep doktor ne diecek düşüncesi yle hiç birşey aklımıza gelmedi...akşamda doktordan çıktıgımızda 8 olmuştu ilacım bitmişti o saatten sonra nöbetçi eczane aradık eve geldigimde 8 buçugu geçiyordu yaprak dökümüne bile geç kaldım..eve geldik ama haşatım çıkmıştı kasıgım agrıyordu haiften helede bacaklarımı karnıma çekip oturdugumda off.neyse şimdide haiften var ve kahverengi akıntım dünden bu yana 2 kere geldi çamur gibi...bakalım öglen gidip vereyim testi.. beyazcım hadi sende git dinlen biraz balım..
kaçta geleceksin okuldan ablacım..
hımm tamam dır sonuç için seni beklerim :roflol: cnm ya öglen verecem ama kaçta alırım bilmiyorum benim tahminim 2 buçuk yada 3 bakalım artık..
hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin inşallah
canım buda büyük bi gelişme hakkında hayırlısı olsunyarın inşallah çok güzel haberler alıcaz
nurcum çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol vitamin al
maşallah canım amin darısı bizim başımıza
günaydın beyazcım nasılsın kızımız nasıl
günaydın burcu nasılsın allahın izniyle bugün güzel haberler alıcaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?