- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.481
Günaydııııııııııınnnnnn güzellleeerrr sabah şerifleriniz hayır olsun inşallah kızlar
nasılsınız bakalım bu sabah keyifler yerindemi? herkesler iyilermi?
bu gün bütün dualarımız mavideniz için rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallaaahhhhh
İrreeeeeeeeemmmmmmm pis dedikoducu karı ne arkamdan vıdı vıdı yapıyon terbiyesiz utanmıyonmu sen gebe bir kadınla uğraşmaya heee saygısız gelirsem oraya seni parçalarım heee :mymeka:
Burcum nasılsın tatlım göremiyoruz artık seni eskisi gibi şu patronuna acaba topik olarak topluca bir görünsekmi ne dersin bir fayası olurmu :enbuyukkk: :mymeka:
Arifeeee günaydın balım nabeerrrr? Bittimi senin regl canım ne durumdasın? işlerin nasıl?
Beyazzzzzzzzz sanada günaydın bacım nasseeennnn? Zeynebimiz nasıl?
Kızlarrr filiz abla dün bir gitti gidiş o gidiş sanırım hala nişan yıldönümü kutluyorlar yada nişan takıp tazeliyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada karabiberim mart ayının on üçüne kadar senin doğumunu bekliyoruz gülüm hayırlısı ile haber verdin verdin vermedin artık 13 ten sonra diyecezki topiğimizin ilk kızı geldi hihoyyyt hihoyyyt
Gcan gözün aydın güzelim bebeğini gördün demek nasıl mutlu olmuşsundur dimi ayy canım yaa rabbim herkese yaşatsın bunları inşallah sağlıkla sıhhatle. bu arada eskisi gibi girmiyorsun topiğe bak unutulacaksın haberin olsun sonra demedi deme cicim :):):)
kızlar nereye gittiniz yemektesiniz dimi..kızlar ben az önce bi koşu gidip kan verdim geldim...2 gibi yetiştirmeye çalışacaklar..
haklisin cerenim ama bir kac gündür rahatsizim.bugünde disarda baya islerim var.allah razi olsun allah herkeze tatdirsin.UNUTMAYIN BENI GIIIIII NEOLURRRRRRRRRR......
kızlar nereye gittiniz yemektesiniz dimi..kızlar ben az önce bi koşu gidip kan verdim geldim...2 gibi yetiştirmeye çalışacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?