Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

haklisin cerenim ama bir kac gündür rahatsizim.bugünde disarda baya islerim var.allah razi olsun allah herkeze tatdirsin.UNUTMAYIN BENI GIIIIII NEOLURRRRRRRRRR......

kızlar nereye gittiniz yemektesiniz dimi..kızlar ben az önce bi koşu gidip kan verdim geldim...2 gibi yetiştirmeye çalışacaklar..

haklisin cerenim ama bir kac gündür rahatsizim.bugünde disarda baya islerim var.allah razi olsun allah herkeze tatdirsin.UNUTMAYIN BENI GIIIIII NEOLURRRRRRRRRR......

canımmm geçmiş olsun çok dikkat et kendine yormayın kendinizi fazlaaa yaa ben bunu herkese tek tek söylicekmiyim niçin kimse beni dinlemiyor yaaa işler hep olur neden bu kadar telaş yapıyorsunuzki kızlar yormayın keninizi üzmeyin bizleri lütfen....
tamam unutmayız ama sende kendini unutturma cicim tamammı

kızlar nereye gittiniz yemektesiniz dimi..kızlar ben az önce bi koşu gidip kan verdim geldim...2 gibi yetiştirmeye çalışacaklar..

hadi hayırlısı gülüm saat 2 de gidecekmisin yoksa telefonlamı öğreneceksin?
sakın sakın burdan kopma tamammı en azından bir cümle yaz ama mutlaka aç kk yı ne yap ne et aç olmadı mail at tamam cicim hayırlı haberlerle gel inşallah...

bu arada kızlarrrr biz mamaızı yedik sizlerede afiyet bal şeker olsun inşallah....

kaçamak bakayım bi dedim
saat 2de sonuç öğrenmek için burda olucam:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

kızlar ben geldim ama sizler yolsunuz ben hala kötüyüm şimdş duşa girecem belki biraz rahatlarım saat 2de burdayım mavicim

mavi deniz nasılsın ne durumdasın heyecan varmı heyecan duygularını alalım canım
çok karışıksın dimi tuhaf bir durum karmakarışık duygular hislerrrr canımmmm

kzılar gebelik bölümünde kazen tarafından açılmış bir bölüm var
soruyu doğru bilen ilk 10 kişiye mutfak önlüğü hediye varmış bakın isterseniz

kızlar tabiki heyecanlıyım aslında daha çok karışık ik defa bu kadar heyecanlandım daha önce kaç kere kan testi verdim ama hiç bu kadar kalbim deli gibi atmamıştı .ay ne oluyor bana..karışıgım cerenim karışık...beyaz burcu kumsal sagolun cnm 2 de arayacam sonra siz hbr verecem merak etmeyin..

Mavidenizim seni meark ettim koştum buraya hemen
Haber alınca hemen yaz ne olurs olsun bitaenm bak biz burda hep senin yanındayız. Allah'ım arkadaşımız için en hayırlısı neyse onu ver. Akşam özellikle sana çok dua ettim inşallah Rabbim kısa sürede hayırlısıyla bizleri de anne yapar...

heyecanlı olacaksın tabii canım yaa ama çokta üzülmek yok ne olursun neyse bunları sonra konuşuruz
ayy birden kendim hastanede kapı önünde beklediğim anı hatırladım eşim ısrarla girsene diyordu sonuç için bende banane o kadında girsin diğeri çıksın öbürü sırada deyip oyalanıyordum sürekli kaydirigubbakcemile3
ama sonunda girdimmmm o odaya bir girişim kaydirigubbakcemile birde çıkışım vardı hiç unutamam -tatlicadiarzu- delikafadulden :1shok:

ben çok rahattım test yaptırmaya gittiğimde çünkü hiç umudum yoktu nasıl olsa hamile değilim diye yaptırmıştıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…