Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar ben aradım şimdi henüz sonuç çıkmamış yarım saat sonra çıkar dediler 2 buçuk gibi arayacam ayyy kalbim fırlayacak yerinden sanki..ne olur kızlar dua edin bana..

Canım sakin ol bak hepimiz burdayız senin yanında olmak için. Rahatla biraz. Seni çok seviyoruz....Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek hayırlısıyla inşallah hiç şüphemiz olmasın...

canım hayırlısı olsun hakkında. allah gönlüne göre versin bende merak ettim öğlenden beri kontrol edip duruyorum kaydirigubbakcemile3

ne güzel değil mi benimde zorla gönderdiler hastaneye

heee kız eşim gidelim diye ısrar etmese ben daha şugün hala oturuyor olurdum düşün o derece ümitsiz vakka idim ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:CüvCüv: :1shok: :uhm: :sm_cool: kafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrrrrrr
az önce bişeyden bahsetmiştim ya size yarışma var diye
mutfak önlüğü kazandım oleyyyyyyyyyyyy
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

güzelim 2 de aradım yarım saat sonra dediler..sizler meraktan öldünüz birde benim halimi düşünün..karnıma agrılar girdi valla habire tuvaletim geliyor ..

kızzz beyaaazz bu kadar evineceğini bileydim ben sana değil mutfak önlüğü mutfak takımı yollardım bacım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullan emi önlüğünü o önlük mama olsun inşallah zeynep üstüne döksün görünmesin kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrr
az önce bişeyden bahsetmiştim ya size yarışma var diye
mutfak önlüğü kazandım oleyyyyyyyyyyyy
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
güle güle kullan şekerim kaydirigubbakcemile3

:roflol: süper duaaa

tamam kız yolla
daha çok mutlu olurum tabi
şöyle pembeli bişeyler olsun
gerçekten istiyorum bak ona görekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…