Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam kız yolla
daha çok mutlu olurum tabi
şöyle pembeli bişeyler olsun
gerçekten istiyorum bak ona görekaydirigubbakcemile3

tamam sen açık adresini ver benim 10 sene önce alıp çeyizimde getirdiğim ama kullanmadığım bir mutfak takımı var yollarım onu sana benden hatıra kullanırsın modası geçti ama temiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

onu istemem ben yeni olsun kız ceren
son moda olanından hemen yollasırnaşık şey

kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

kaçmış değerin kız? Ay çoooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
:dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray::dance: :dance:

canım benim çok sevindimmmmm allahım sağlıkla kucağına versin inş...
hadi halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim nasıl sevimdim anlatamam allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin çok tebrik ederim oley oley oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: işte bu:hooray: allahım şükürler olsun bizlerede yaşat bu duyguyu

canım benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsunnnnnnnnnnn
çokkk sevindimmmmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Ay işyerindeki arkadaşlarıma bile dedim, çok güzel bir haber aldık diye çünkü burda çığlık attım .......delikafadulden........

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şuraya gel yaz hemen beee bırak işi gücü kaç çıktı test sonucun hadi beeeeeeeeeeee

--------------------------------------------------------------------------------

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
18.Mavideniz............................... En yeni annemiz çiçeği burnunda :))

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…