Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Kızlar ya sonuç 61.48 pozitif dediler doktorumada ulaşamadım ..tlf yine sonucu söyleyeyim diye..sanırım dememin nedeni acaba diyorum bu deger azmı yada kullandıgım ilaçların etkisi olabilirmi malum öyle olanlar varya o yüzden diyorum...eşime dedim zaten ama oda şaşkın doktorla konuşmadan söylemek istemedi annemlere falan..

--------------------------------------------------------------------------------

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah :Saruboceq:

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................En yeni anne adayımız
18.Mavideniz............................... :dance:En yeni annemiz çiçeği burnunda :)) :dance: :hooray: :teytey:

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Son düzenleme:
Ya beni hemen almayın listeye çok tedirgin oldum deger azmı kızlar ayyy geçmezde 2 gün adam gibi ögreneyim degerim katlanıp katlanmadıgını..

Burdayım kızlar doktorumu arıyorum bir yandan ulaşamadım ameliyattaymış sekreteriyle görüştü eşim 5 gibi gelecekmiş doktorum gelir gelmez sizinle görüştürecem dedi..

canım tebrik ederim a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallahhh
değerin iyi bence doktorunlada görüş için rahat etsin

Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

Mavişim hamişlerin tedirginliği sende de başaldı, biraz olumlu ol herşey yolunda gidecek inşallah. Kaç çıktı değerin kız çatladık burda...

Ayy heyecandan tşk etmeyi unuttum valla..kızlar af buyurun hem sevinçli hem tedirgin hem korkuluyum ....sagolun güzel dilekleriniz için cnm arkadaşlarım benimm..

maviş güzel şeyler düşün canım inşallah doktorunda sana hamilesin diyecek ve sende rahatlıcaksın hayırlısı ile tatlımmm strese girme belirsizlik kötü biliyorum ama bu saate kadar durduk beşide yaparız inşallah azıcık daha sabır....

Yazdım ya neşem 61.48 diye...benim korkum degerin az çıkması....geçen ay 8 şubatta regl oldum 18 .de aşılama yaptırdım ama 5 yada 6 mart gibi reglimi bekliyordum..

Tamam işte zaten yaklaşım 3 haftalık değil mi maviş? Kumsalım bu bilgiyi sakın kaybetme bizde de lazım olacak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…