Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben çıkıyorum çok kötüleştim biraz yatacam kendinize iyi bakın

Yazdım ya neşem 61.48 diye...benim korkum degerin az çıkması....geçen ay 8 şubatta regl oldum 18 .de aşılama yaptırdım ama 5 yada 6 mart gibi reglimi bekliyordum..

bence değerin normal cnm,
bi,r laboratuar teknisyeni olarak cevap veriyorum
ay canım benim ya
şimdi kendien dikkat etmen lazım
yorma kendini çok

Kzıalr iyiki varsınız şuan yanımda valla kendimi tuhaf hissettim utanmasam aglayacam şurada gözlerim dolup duruyor...ama işyerindekiler çakmasın diye tutuyorum kendimi...sadece bir kişi biliyor cnm yaa..

Offff süper birşey bu listemizin nerdeyse tamamı hamiş ve bizim hamişliğimize de çok az kaldı hayırlısıyla inşallah. Kızlar ya nasıl mutlu oldum anlatamam, kendimin gibi sevindim ya. Canım benim bak sen hasta akrabalarına yardm ettin, Allah da sana yardım etti. Canım ya gel buraya da kocaman sımsıkı öpeyim seni, cuk diye...Kuzum senin değerin 20den yukarı hiç merak etme herşey yolunda inşallah...

Yazdım ya neşem 61.48 diye...benim korkum degerin az çıkması....geçen ay 8 şubatta regl oldum 18 .de aşılama yaptırdım ama 5 yada 6 mart gibi reglimi bekliyordum..

cnm bnm çok sevindim yaaa.ne güzel ya canlı yayın hamilelik sonucu...tebrik ederim...hihoyyythihoyyyt

mavicim canımmm bitanemm seni gerçekten caniiii gönülden tebrik ediyorum hayatım sonunda dualarımız senin içinde kabul oldu ve sanada bir melek kondu tatlım allahım sorunsuz bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah canımmmmmm rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşalllaaahhhhhh kendine bundan sonra çok ama çok dikkat etmen gerekiyor hayatım öyle evde koştur koştur temizlik zamanları artık bitti ona göreee dikkatli ol balım artık yalnız değilsin sana tutunmaya çalışan bir can var içinde canınız varrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tşk ediyorum tekrar kızlar dikkat ederim sonuçta kolay kazanmadım ben o melegi ...dilerim rabbim kısa zamanda hayırlısıyla olmayanlarada nsip eder şimdie 5 gelmesi zor geliyor saat uzadıkça uzuyor sankii..

Kızlar ben anneme gidiyorum, akşama yazılanlara bakabilirim inşallah hepinizi çok öpüyorum. Şimdi 4 kişi kaldık herkes bize tek tek dua edicek ona göre:))

Evet maviş ceren haklı şuandan itibaren kendini yormaman gerekiyorr..Herşey minik meleğinin sağlığı için canımmmmmmmm çok tebrikler tekrarrrhihoyyyt bak eşine nasıl söylediğini ne tepki verdiğinide yaz tamam mıkaydirigubbakcemile3 çünkü umutlu değil diye yazmıştın yüzü ne şekil alacak merak ediyorummmnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Filiz ablada ders programını öğrenecekti bugün:uhm:acaba hangi saatlerde görücez onu çok merak ediyorumm inşallah çok yüklenmezler birden valla bizde onlara yükleniriz alimallahkaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyorum maaş dağıtıcam bugun onları hazırıcam daha
mavişe sevinçten bo keseden dağıtırmışım :))))))))

Iremimeşimle aynı yerde çalışıyoruz oda benimle birlikte takipteydi ama ben şok oldugum için adam gibi sürpriz olmadı neden doktorla konuşmadan oda emin olamiyor hala ...henüz ailemize bile söylemedik...ama eşimde şaşrıdı şimdi saat geçmiyor işimde yok elimde sinir oldum deyip ikide bir beni arıyor yanıma gelip gidiyor olmadı netten deger için araştırıyor..oda olmadı acaba bu hormon ilaçları degerimi etkiledi falan filan...saat henüz 15 30 17 ye çok var daha hayırlısı bakalım..

Kzı burcu bana dagıt sen sevinçten zaten maaşımızı vermediler hala sinir oluyorum...sanırım bu ay bayagıı geciktirecekler..

ayyy maviş ya bir yandan sen bir yandan eşin olumlu şeyler düşünün anacım inşallah güzel haber alıcaksınız doktordan da bak bunca insan senin için dua ediyor canım rahat olmaya çalışın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…