- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.581
kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
amin nesecim inşallahKumsalım yakında burası sadece hamişlerin topiği haline gelecek galiba:))
bencede artık çok dikkatli olmalısın rabbim meleğini sana bağışlasınTşk ediyorum tekrar kızlar dikkat ederim sonuçta kolay kazanmadım ben o melegi ...dilerim rabbim kısa zamanda hayırlısıyla olmayanlarada nsip eder şimdie 5 gelmesi zor geliyor saat uzadıkça uzuyor sankii..
Kızlar ben anneme gidiyorum, akşama yazılanlara bakabilirim inşallah hepinizi çok öpüyorum. Şimdi 4 kişi kaldık herkes bize tek tek dua edicek ona göre:))
Bu arada Ceren, Arife ve Filiz abla hepinize merhaba...
kızzz menzil gülü 2009 haziran anne adayları topiğinde gördüm seni ilk zamanalrını hamileliğinin hep kızın olucak sanıp kız eşyaları almışsın canım yaaa nasıl güzeller varya hani olacağını bilsem banada sipariş ver yolla dicem çok güzel cicileri var ya sakla onları emi tatlım kimseye verme inşallah kızın olursa ona giydirirsin tatlım....
merhaba canım nasılsın oğluşumuz nasıl bi yaramazlık yoktur inşallah
Canim ben iyiyim cok sukur.. Kardesim ve annemle msnden konusuyorduk. Annem buraya gelecekti ama vazgecmis, calismaya devam edecek. Bebemize ben ve esim bakicaz artik.. Ilk haftalari atlatirsak gerisi kolay olur insallah... Birde bebemizin cicilerini yollicaklar insallah, heyecanla bekliyorum..
Sen ve Ceren nasilsiniz?? Cok tekmeliyormu?
Ya evet sorma cevremdeki herkes kizin olcak deyip duruyordu bende kendimi acaip inandirdim buna.. Ama ben hep icimden oglum olsun istiyordum ne yalan soliyim, bu yuzden kendimi kiz fikrine alistirmaya calisirken bayagi bir inandim buna ve sonunda ultrasonda oglumuzun pipisini gorunce bir garip hissettim kendimi:)))
Esimde ah vah sen kiz istiyordun nolcek simdi deyip dalga geciyor benimle.. Sen ben evde yokken, oglani pembe pembe giydirir, hevesini alirsin, ben gelecegim zaman cikarirsin diyo:)))
Evet o kiyafetleri coook begenerek aldim, insallah ikinci bebemiz hayirlisiysa kiz olurda giydirebilirim...
Canim bende plasenta previa var, eger plasenta yukari cikmazsa mecbur sezeryan olmak zorundayim hic istemesemde.. Dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun, ben oyle dua ediyorum artik...ayyy canım yaa neden vazgeçtiki annen tühh gelseydi iyi olurdu ya baya yardımcı olurdu sana neyse sağlık olsun ne diyelim bu arada doğum şeklin bellimi? umarım normal doğum olurda hemen ayağa kalkarsın sende bebeğinde rahat edersiniz canım :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol:
canımm yaa ama gerçekten çok şekerler nasılda güzel şeyler almışsın ben burda hiç böyle şeyler görmedim valla görsem kesin alırdım kaçarı yok :roflol: :roflol:
herşeyin hayırlısı allahtan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?