Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

Caniiimmm cok sevindim inan... Ne kadarda cok istiyordun ve bekledin, bak gordun mu oldu iste.. Cok ama cok tebrik ederim. allahim tamamina erdirsin...:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

Tşk ederim cerenim zaten sizler olmasanız inan daha kötü olurdum şimdi daha rahatlamaya başladım bakalım hayırlısı olsun..

Kumsalım yakında burası sadece hamişlerin topiği haline gelecek galiba:))
amin nesecim inşallah
Tşk ediyorum tekrar kızlar dikkat ederim sonuçta kolay kazanmadım ben o melegi ...dilerim rabbim kısa zamanda hayırlısıyla olmayanlarada nsip eder şimdie 5 gelmesi zor geliyor saat uzadıkça uzuyor sankii..
bencede artık çok dikkatli olmalısın rabbim meleğini sana bağışlasın

Kızlar ben anneme gidiyorum, akşama yazılanlara bakabilirim inşallah hepinizi çok öpüyorum. Şimdi 4 kişi kaldık herkes bize tek tek dua edicek ona göre:))

tamam nesecim bol bol dua edicem allahın izniyle görüşürüz canım öptüm

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (?)
18.Mavideniz............................... En yeni annemiz çiçeği burnunda :CüvCüv:

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

kızzz menzil gülü 2009 haziran anne adayları topiğinde gördüm seni ilk zamanalrını hamileliğinin hep kızın olucak sanıp kız eşyaları almışsın canım yaaa nasıl güzeller varya hani olacağını bilsem banada sipariş ver yolla dicem çok güzel cicileri var ya sakla onları emi tatlım kimseye verme inşallah kızın olursa ona giydirirsin tatlım....

Canim ben iyiyim cok sukur.. Kardesim ve annemle msnden konusuyorduk. Annem buraya gelecekti ama vazgecmis, calismaya devam edecek. Bebemize ben ve esim bakicaz artik.. Ilk haftalari atlatirsak gerisi kolay olur insallah... Birde bebemizin cicilerini yollicaklar insallah, heyecanla bekliyorum..

Sen ve Ceren nasilsiniz?? Cok tekmeliyormu?

Ya evet sorma cevremdeki herkes kizin olcak deyip duruyordu bende kendimi acaip inandirdim buna.. Ama ben hep icimden oglum olsun istiyordum ne yalan soliyim, bu yuzden kendimi kiz fikrine alistirmaya calisirken bayagi bir inandim buna ve sonunda ultrasonda oglumuzun pipisini gorunce bir garip hissettim kendimi:)))

Esimde ah vah sen kiz istiyordun nolcek simdi deyip dalga geciyor benimle.. Sen ben evde yokken, oglani pembe pembe giydirir, hevesini alirsin, ben gelecegim zaman cikarirsin diyo:)))

Evet o kiyafetleri coook begenerek aldim, insallah ikinci bebemiz hayirlisiysa kiz olurda giydirebilirim...

merhaba canım nasılsın oğluşumuz nasıl bi yaramazlık yoktur inşallah

Canim oglumuz maasallah cok iyi, kipir kipir.. Dun babasi kalp atisini duyayim diye kulagini karnima dayadi, oglusumuzda bir tekme savurdu babasina:))) Esimde ah canim tekme atti deyip seviyor oglusunu..

Sende ne var ne yok canim??

ayyy canım yaa neden vazgeçtiki annen tühh gelseydi iyi olurdu ya baya yardımcı olurdu sana neyse sağlık olsun ne diyelim bu arada doğum şeklin bellimi? umarım normal doğum olurda hemen ayağa kalkarsın sende bebeğinde rahat edersiniz canım :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:
canımm yaa ama gerçekten çok şekerler nasılda güzel şeyler almışsın ben burda hiç böyle şeyler görmedim valla görsem kesin alırdım kaçarı yok :roflol: :roflol:
herşeyin hayırlısı allahtan :Saruboceq:

mavi deniz cok sevindim canim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhh veeeee masallllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... inan cok sevindim.

Canim bende plasenta previa var, eger plasenta yukari cikmazsa mecbur sezeryan olmak zorundayim hic istemesemde.. Dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun, ben oyle dua ediyorum artik...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar çooooooooooooooooooooook ama çok çok çok mutlu oldum.... mavişim tebrik ediyorum seni, sakın ola ki şüphe etme %1500 hamilesin birtanem, ilaçlar milaçlar hayatta etkili olmaz sonuca çünkü o ilaçların üstünden çooooooooooooooooook zaman geçti, tecrübelerime dayanarak söylüyorum hayatım... artık kendimi ermiş gibi hissediyorum yaw, burcu'yu da bildim, seni deeeeeeeeee... oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

sıra bizde kızlaaaar, arife, irem, neşe, ve ben kaldık, liste yok oluyoooooooooooooor, heyoooooooooooooooo

çok sevindim, en az kendiminki kadar sevindim hayatım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah, artık sen de bize dua edeceksin tabii ki ve artık çoooooooooooooook dikkatli olmalısın, ağır taşımak yok, eğilip doğrulmak yok, yukarılara uzanmak yok ve deeeeeeee temizlik yapmak yoooooooook... yoksa klava: geliiiiiiiiiiiir haaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…