- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.601
Canim oglumuz maasallah cok iyi, kipir kipir.. Dun babasi kalp atisini duyayim diye kulagini karnima dayadi, oglusumuzda bir tekme savurdu babasina:))) Esimde ah canim tekme atti deyip seviyor oglusunu..
Sende ne var ne yok canim??
maşallah ay canım benim büyümüşte tekmelermi atarmış .allah nazarlardan saklasın çok güzel duygular bunlar ,bende iyiyim çk şükür çalışıyoruz cumartesi doktora gidicez bizde bakalım sırada ne var hayırlısı olsun
canlarım, menzil gülüm heyecandan merhaba demeyi unuttum, hepinize merhaba, hep böyle güzel haberler alalım inşallah :)
canlarım, menzil gülüm heyecandan merhaba demeyi unuttum, hepinize merhaba, hep böyle güzel haberler alalım inşallah :)
merhaba ablacım nasılsın inşallah inşallah:Saruboceq:
Canim ablam insallah sirada siz varsiniz..
Filiz ablacım sagol yaaa ...işte deger acaba düşükmü çıktı ki diye biraz tedirgin oldum ama nerden baksan en sonki ignemi vurulalı (çatlatma )15 gün olmuş...hadi bakalım hayırlısı..15 dk falan sonra doktorum arar sanırım..
Canlarim ben cikiyorum simcik.. Gorusuruz sonra, hepinizi opuyorum...
Ablacım sanırım normal çogu kişi öyle dedi..hayırlısı diyorum bakalım..doktorum ameliyatta imiş birazdan çıkar dedi bana dönecekmiş ama tlf da söylemiş gebe oldugumu yineledi..hele bir doktorumla görüşeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?