Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canim oglumuz maasallah cok iyi, kipir kipir.. Dun babasi kalp atisini duyayim diye kulagini karnima dayadi, oglusumuzda bir tekme savurdu babasina:))) Esimde ah canim tekme atti deyip seviyor oglusunu..

Sende ne var ne yok canim??

maşallah ay canım benim büyümüşte tekmelermi atarmış .allah nazarlardan saklasın çok güzel duygular bunlar ,bende iyiyim çk şükür çalışıyoruz cumartesi doktora gidicez bizde bakalım sırada ne var hayırlısı olsun

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. ????

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (?)
18.Mavideniz............................... En yeni annemiz çiçeği burnunda

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Filiz ablacım sagol yaaa ...işte deger acaba düşükmü çıktı ki diye biraz tedirgin oldum ama nerden baksan en sonki ignemi vurulalı (çatlatma )15 gün olmuş...hadi bakalım hayırlısı..15 dk falan sonra doktorum arar sanırım..

canım benim değerin çok normal, doktorunla konuştuktan sonra hemen haber ver

Ablacım sanırım normal çogu kişi öyle dedi..hayırlısı diyorum bakalım..doktorum ameliyatta imiş birazdan çıkar dedi bana dönecekmiş ama tlf da söylemiş gebe oldugumu yineledi..hele bir doktorumla görüşeyim...

doktorunla konuştuktan sonra evden bile olsa bize haber ver tatlım :1hug:

canlarım son dakkalar işlerim çıktı giremedim kk ya yazamadım sizlereeeee
mavi denizim güzel haberleri aldık artık canım doktorun sadece bunu onaylıcak tatlım kendine dikkat et tamammı unutmaaaaa artık hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt

kızlarrrrrrrrrr bana müsadece kuzucuklar vaktim geldi uçuyorum ben kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlarrrrrrrr böyle güzel haberlerle dolu günler diliyorum hepimize cancağızlarımmmm byeeeeee.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…