Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Cnm henüz aramadı ama evden hbr vermeye çalışacam merak etmeyin en kötü mail atarım sana kısaca malum bugün eşimin annesi gil gelecek bize rahat laptopo kucagıma alıp yazamayabilirim..sen yazarsın yerime buradan

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil mavicim cok sevindim senin adina ben cok calisiyoum brazdan yine ise gidecem is cok valla yetistirmiyoruz sizler kendinize iyi bakin öpüldünüz

iyi akşamlar cerencim görüşürüz

iyiyim sağol seni sormalı bugün yordum kendimi belim ağrıyor. onun dışında gayet iyiim

bak canımcım burada dilimizde tüy bitti... hamiş arkadaşlara aman kendinizi yormayın, koşturmayın diyoruz ama dinleyen yok bizi... canımcım kendini yorma lütfen, bebişine yazık... herşeyden önce onu düşünmelisin, çok kolay gelmiyor bu yumurcaklar değil mi tatlım? işler nasıl olsa olur, yeter ki senin ve bebişinin sağlığı yerinde olsun

valla yormayım bi iş yapmayım yan gelip yatayım diyorum olmuyor işler gözüme gözüme batıyor sanki. ama genede hamile kalmadan önceki gibi çok yormuyorum kendimi. dikkat ediyorum .

hep dua ediyorum allahım her isteyene bebek ver diye. büyük allahım herkese bu duyguyu tattırsın. bebeğimede diyorum. sende dua et meleksin kabul olur .anneme beni verdin isteyen herkese bebek ver.diye

hep dua ediyorum allahım her isteyene bebek ver diye. büyük allahım herkese bu duyguyu tattırsın. bebeğimede diyorum. sende dua et meleksin kabul olur .anneme beni verdin isteyen herkese bebek ver.diye

belki şimdi duyamaz ama hisseder annesi, senin üzüntünü, sevincini, stresini, yorgunluğunu, herşeyi hisseder canımcım, onun için yorma kendini diyorum ya :) ne güzel bizlerin duaya ihtiyacı var şu an :)

ben 6 yıl sonra kavuştum bebeğime sizleri ben çok iyi anlarım. insan içine çıkmak istemiyordum cahil insanlar aaaaa 6 yıl olmuş evleneli daha niye bebek yok diye soruyorlardı. ben istemezmiyim benimde bebğim olsun. ama anlamıyorlar. her kafadan bir sese bir tavsiye . inanki hiç kimseye gitmiyor kimseyi kabul etmiyordum sırf bu yüzden. ben her ezan okunduğunda ezanların yüzü suyu hürmetine diye dua ettim sadece kendim için değil herkes için allah bana verdi herkese versin kimseyi başka insanların yanında boynu bükük bırakmasın.

BİLGİSAYARIN BAŞINDA ÇOK OTURMAK BEBEĞE ZARAR VERİRMİ. annem hergün arayıp bilgisayarı çok açma başında oturma radyasyon yayıyor diye. televizyonda duymuş. ilk torunu ya şimdiden çok üstüne düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…