Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

amiiiiiiiin canım amin... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizim de 2,5 yılı geçti uğraşıyoruz, 4 tane düşüğüm oldu ama yine de umut etmeye çalışıyorum, Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah... bu arada benim acele etmemin sebebi yaşım... 42 yaşında olduğum için korkuyorum maalesef :çok üzgünüm: umarım miniğime en kısa zamanda kavuşuruz hem ben hem de diğer arkadaşlarımız... bu topikte 4 kişi kaldık bebek için yanıp tutuşan :)

ayy ben çok duygulandım ağlayacağım bu hamilelik beni çok duygusal yaptı herşeye filmlere dizilere bile ağlıyorum.
çok normal hayatım, ben hamileyken reklam filmlerine bile ağlıyordum, hormonlar tavan yapıyor çünkü :)
valla ekrana filtre taktığın sürece bir sorun olmaz diye biliyorum... hamile olupta bilgisayar başında çalışan çok insan var... sen bir filtre alıp ekrana takabilirsin ve sanırım bilgisayar mağazalarında bulabilirsin canım... çok da pahalı bir şey değil :)

doktoru ilaç vermemişmiydi. benim doktorum düşük tehlikesi olmadığı halde ilaç verdi. sonradan olmuş kıymetli bir bebek ozaman tedbirimizi alalım dedi.

düşüklerin sebebi bellimi .

bütün tahliller yapıldı, sebep yok, en son doktorum tahminini söyledi... yaşım dolayısıyla yumurtanın kalitesiz olabilmesiymiş... bu kaliteli yumurtanız olmaz anlamına gelmiyor dedi, denemeye devam ediyoruz... bu ay çok umutluyum ama takdir yine yüce Rabbimin... eğer sağlıklı bir hamileliğim ve sağlıklı bir bebeğim olacaksa ver rabbim diyorum, sağlıksız olacaksa verme... sadece bunun için dua ediyorum şimdi... onun için diyorum ya dualara ihityacım var diye :)

inşallah olur sende benim gibi sevinçten haykıra haykıra ağlrsın. yumurta sayısı azalıyorsa incir kürü dene derim. bizim keçiboynuzukürü sayesine oldu.eşimde sorun vardı. tedavilir ve aşılama yaptırdık. olmadı keçiboynuzukürü sonrasında hamile kaldım. bitkisel şeylerin faydası oluyor.

doktoru ilaç vermemişmiydi. benim doktorum düşük tehlikesi olmadığı halde ilaç verdi. sonradan olmuş kıymetli bir bebek ozaman tedbirimizi alalım dedi.

her türlü ilacı kullandım... pıhtılaşma olma ihitmaline karşılık hergün düzenli iğne vurmam gerekiyordu, onu bile yaptım ama olmadı işte... düşüğü önleyici ilaç da verdi... bebeklerim 7 haftayı geçemedi hiç, kalp atışlarını alamadık hiçbirinde ve hepsi de kürtajla sonlandırıldı

kürtajdan sonra soğan suyu kürü yaptım, şimdi incir kürüne devam ediyorum, eşime de keçi boynuzu kürü uyguluyorum bu arada bal+çörek otu+tarçın da önermişlerdi, onu da yaptım ama artık içemediğim için yapamıyorum, midem kaldırmıyor artık, ama incir kürünü yapmaya devam ediyorum

seninki daha zor. hamile kalıyorsun ama bebeğini kucağına alamıyorsun. inşallah allah karnına verdiği canı sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.

keçi boynuzu çok faydalı eşimin tahlilleri çok far etti. sayı40 milyondan 118 milyona hareketlilik yüzde 10 dan yüzde 60 a çıktı. eski doktorumuz eşimin eski sonuçlarına göre sizin normal yoldan çocuğunuz olması mucize demişti aşılamaylada fazla oyalanmayın tüp bebeğe geçin demişti. ama işte yüce rabbimi verdimi veriyor yeterki o istesin

seninki daha zor. hamile kalıyorsun ama bebeğini kucağına alamıyorsun. inşallah allah karnına verdiği canı sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.

evet canım, hamile kalmakla sorunum yok benim, sorunum hamileliği sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek... amin canım amiiiiin :) hamilelerin duası kabul olurmuş, sen de benim için dua eder misin lütfen?

kesinlikle çok haklısın... benim eşimde de ilk varikosel teşhisi konmuştu... ameliyat oldu ve 8 ay sonra hamile kalabildim, maalesef sonrası hep hayalkırıklığı oldu... Rabbim istemezse olmaz, ben de hep dua ediyorum sağlıklı bir gebelik için :) artık yüzümüzü güldürsün inşallah :)

merhaba arkadaşlar!ya ben hesaplamalarıma göre 6 hafta 2 günlük hamileyim.kan testinde de sonuç pozitif çıktı ama hala ultrasonda hiçbirşey görünmüyor!sizce kötü bişeymidir?dr da hiçbişey söylemiyor bekle diyip duruyor deliricem!ne olur yardım edin hadi bişeyler söyleyin

ablacım hala kötüyüm y teyzemiin kızında kalmıştım salı günü evi biraz soğuktu feci gribim

canııııım lütfen sıcak tut kendini ve katar'ın dediği gibi ıhlamur falan iç, bu arada kivide bol miktarda C vitamini var diye duymuştum, istersen kivi ye hayatım C vitamini için... ateşin yok değil mi? doktorunla konuştun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…