- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.641
ben 6 yıl sonra kavuştum bebeğime sizleri ben çok iyi anlarım. insan içine çıkmak istemiyordum cahil insanlar aaaaa 6 yıl olmuş evleneli daha niye bebek yok diye soruyorlardı. ben istemezmiyim benimde bebğim olsun. ama anlamıyorlar. her kafadan bir sese bir tavsiye . inanki hiç kimseye gitmiyor kimseyi kabul etmiyordum sırf bu yüzden. ben her ezan okunduğunda ezanların yüzü suyu hürmetine diye dua ettim sadece kendim için değil herkes için allah bana verdi herkese versin kimseyi başka insanların yanında boynu bükük bırakmasın.
çok normal hayatım, ben hamileyken reklam filmlerine bile ağlıyordum, hormonlar tavan yapıyor çünkü :)ayy ben çok duygulandım ağlayacağım bu hamilelik beni çok duygusal yaptı herşeye filmlere dizilere bile ağlıyorum.
valla ekrana filtre taktığın sürece bir sorun olmaz diye biliyorum... hamile olupta bilgisayar başında çalışan çok insan var... sen bir filtre alıp ekrana takabilirsin ve sanırım bilgisayar mağazalarında bulabilirsin canım... çok da pahalı bir şey değil :)BİLGİSAYARIN BAŞINDA ÇOK OTURMAK BEBEĞE ZARAR VERİRMİ. annem hergün arayıp bilgisayarı çok açma başında oturma radyasyon yayıyor diye. televizyonda duymuş. ilk torunu ya şimdiden çok üstüne düşüyor
düşüklerin sebebi bellimi .
doktoru ilaç vermemişmiydi. benim doktorum düşük tehlikesi olmadığı halde ilaç verdi. sonradan olmuş kıymetli bir bebek ozaman tedbirimizi alalım dedi.
inşallah olur sende benim gibi sevinçten haykıra haykıra ağlrsın. yumurta sayısı azalıyorsa incir kürü dene derim. bizim keçiboynuzukürü sayesine oldu.eşimde sorun vardı. tedavilir ve aşılama yaptırdık. olmadı keçiboynuzukürü sonrasında hamile kaldım. bitkisel şeylerin faydası oluyor.
seninki daha zor. hamile kalıyorsun ama bebeğini kucağına alamıyorsun. inşallah allah karnına verdiği canı sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.
keçi boynuzu çok faydalı eşimin tahlilleri çok far etti. sayı40 milyondan 118 milyona hareketlilik yüzde 10 dan yüzde 60 a çıktı. eski doktorumuz eşimin eski sonuçlarına göre sizin normal yoldan çocuğunuz olması mucize demişti aşılamaylada fazla oyalanmayın tüp bebeğe geçin demişti. ama işte yüce rabbimi verdimi veriyor yeterki o istesin
dua ederim tabiki. sana ve herkese
bebeğime söylerim oda dua eder senin için teyzesi
nur nasıl oldun hayatım? neyin var?
ablacım hala kötüyüm y teyzemiin kızında kalmıştım salı günü evi biraz soğuktu feci gribim
ablacım hala kötüyüm y teyzemiin kızında kalmıştım salı günü evi biraz soğuktu feci gribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?