Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ben yazdıgımda yoktunuz tek başıma kalmışım sonra bende çıktı neyse....valla bende epilasyon aleti ile alıyordum ama sanki batık olmaya başladı yaww reklamlarda görüyorum milletin bacakları pürüzsüz benimse pütür pütür oluyordu neyse hiç degilse ara ara agda yaptırayımda azalsın diye ugraşıyorum..şimdilerde biraz uzuyorlar yazında giderim bende agdaya..bendede orman gibi belden aşagısını almak gerekiyor..

maviiii seni yakaladım çok sevindim cnm dün akşam yazmıştım ama yine yazayım hayırlı olsun çok mutlu ettin beni gerçekten neşem yerine geldi nasılsın iiimisin cnm

ayy cnm ya pardon senin yazını atlamışım kusura bakma bazen inan bakar kör oluyorum unutuyorum hala inanamıyorum bende sonuçta umudum tükenmek üzereydi hatta biz bu ay olmasa idi birazcaktık artık akışına tedavi falan 3 yıl dolmasını bekleyip sonra tüp bebegi falan düşünüyorduk doktorumla konuşup..ama gerek kalmadı şükür...sagol tatlım...mutlu ve şaşkınım çevremde herkes çok mutlu oldu ...iyiyim cnm..sende kocanla atışmışsın aman enişteyle aranızı bozmayın cicim senin ona onun sana ihtiyacı var özellikle bu zmanlarda...

HOSBULDUK CANIM IYIYIM:BEBEKDE IYI YA PEK IHDACIM YOK.yemek hic yiyemiyorum.sen nasilsin senin bebek nasil?

Canımmm bizler iyiyiz çok şükür bebişde iyi zıplayıp hoplayıp duruyor maşallah.
daha çok yolun başındasın kuzum biraz daha zaman geçsin iştahın açılır tatlım. Bu arada kaç haftalık oldun canım?

ben geldimm ara ara temizliğe mola verdikçe gelebiliyorum ancakhihoyyyt

afiyet olsun hepinize kuzucuklarımmcokacimcoook filiz abla nerdeCADIARZU

kız irem sendemi temizlik yapıyon hayırdır :uhm:
Canım filiz abla bu gün ve yarın yok bir yakınları vefat etmiş dün gece apar topar istanbula gitmişler pazar gününe kadar gelmeyeceklermiş. pazar günü döneceklermiş bilginiz olsun arkadaşlar kötü bir durum yok yani meraklanmayın....

QUOTE=GCAN;5597110]allah iyilik versin.bebisde iyi teyzesi büyüyor..sende bi gelisme varmi.[/QUOTE]

AMİN CANIM CÜMLEMİZE AY YERİM BEN O BEBİŞİ YOKBE GÜZELİM YARIN BELLİ OLUCAK HERŞEY BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM

bende dolabı düzenliyorum canım yemeğimi yapıyorum ve ütü yapıcam ıvır zıvır işler yani.hihoyyyt

Aaa başı sağolsunn :çok üzgünüm:

benim karnımda ve belimde bir kramp var ara ara giriyor anlamadım gitti:uhm: sanki regl olacak gibiyim ama ayın 19 unda :uhm:yordum kendimi sanırım incittim sanırımm:çok üzgünüm:

masallah yerim ben onu yaaaaa.canim pazartesi 9 hafdalik olcak allahin izniyle.ben merakla hareket etce günü bekliyorum.

QUOTE=GCAN;5597110]allah iyilik versin.bebisde iyi teyzesi büyüyor..sende bi gelisme varmi.

AMİN CANIM CÜMLEMİZE AY YERİM BEN O BEBİŞİ YOKBE GÜZELİM YARIN BELLİ OLUCAK HERŞEY BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM[/QUOTE]

ye teyzesi yeee.hadi insallah bitanem.inan her namazimda sizlere dua ediyorum insallah sizlerde bu duyguyu tadarsiniz diye..canim benim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…