- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.881
bende dolabı düzenliyorum canım yemeğimi yapıyorum ve ütü yapıcam ıvır zıvır işler yani.hihoyyyt
Aaa başı sağolsunn :çok üzgünüm:
benim karnımda ve belimde bir kramp var ara ara giriyor anlamadım gitti:uhm: sanki regl olacak gibiyim ama ayın 19 unda :uhm:yordum kendimi sanırım incittim sanırımm:çok üzgünüm:
masallah yerim ben onu yaaaaa.canim pazartesi 9 hafdalik olcak allahin izniyle.ben merakla hareket etce günü bekliyorum.
neşem allahım hayırlısıyla karnını ve kucağını doldursun inş
vay nasıl hemencik yapıyorsun agdayı ben bütün bacagımı bitiremiyorum gücüm kalmıyor valla ya gidip dışarda sir agda yaptıracam yada evde makina ile aldıracam..gerçi her yerede gidemem ben. ama gittigim yerde benim çok yakın arkadaşım alıyor bacagımı sonrasınıda ben hallediyorum zaten..neşecim kendini nasıl hissediyorsan öyle yap..ama ara ara gir birşeyler yaz..ben sana 1 takımdan yazmıştım o yüzden tekrarlamadım zaman zman bende bunalıyordum ceren iyi bilir kızardı hep bana..neyse ben seni msnden yakalarım zaten..
Teşekkür ederim neşemmmm nice yıllara inşallah hep bu topikte girerizz hihoyyytSenin içinde allahtan hayırlısı kuzum fazla üzme kendini arada gel yazmasanda gel emi tatlım evet kafanı dağıt biraz başka şeylerle ilgilen belki o zaman senin inatçı melek gelir konuverir orta kata sende anlamazsın inşallahhhh
AMİN CANIM CÜMLEMİZE AY YERİM BEN O BEBİŞİ YOKBE GÜZELİM YARIN BELLİ OLUCAK HERŞEY BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM
ahh bu işler bitmez valla gülüm bitmez biz yaşadığımız sürece iş hep var -tatlicadiarzu-
canımm yormuşsundur kendini birde sen üstü açık yatyorsun ya hani o bakımdan üşütmüşsündürde kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sizde yavaş yavaş büyüyün annesi bende çok merak ediyordum hareketleri şimdi biraz dur kızım dinlen acık diyorum :roflol:
ye teyzesi yeee.hadi insallah bitanem.inan her namazimda sizlere dua ediyorum insallah sizlerde bu duyguyu tadarsiniz diye..canim benim yaaaaa
Amin canım, İnşallah siz de hayırlı güzel hamilelik geçirir ve sağlıkla bebilerinize kavuşursunuz.
Canım anlayışınız için çok teşekkür ediyorum. Sana da hayırlı vesağlıklı bir hamişlik diliyorum...
Sorma ya aynı annei gibi inatçı keçi çıktı benimki. Hayırlısı olsun bakalım...
ay bi alemsin kizzzzzz. allah ömrünüzü uzun etsin..:roflol:
canıııım şimdiden nice yıllara sağlıkla sıhhatle cerninle kocanla bütün sevdiklerinleBu arada arkadaşlar belki gün içinde unuturum yada fırsatım olmaz yazmaya şimdiden yazayımda bilin canlarım. Bu gün benimde bu haftalık son iş günüm yarın izinliyim hihoyyyt
Sabah erkenden hastaneye gidicez şeker testi için şeker yüklemesi yapılacak sonrada sonuçları bekleyip doktora göstericez umarım herşey normal çıkar
Daha sonrada zaten kadın gelecek bizede temizliğe cam kapı silecek bizim burda hava çok güzel bahar gibi ısıtıcılar bile çalışmıyor o kadar iyi yani.... Böylelikle yarın bitecek kuzucuklarım
Pazar günüde malumunuz doğum günüm olduğu için annemler kayınvalidemler gelecek bize onları yemeğe davet ettikde pazar günüde onlarla ilgileneceğim. Yoğun bir haftasonu beni bekliyor anlayacağınız kızlarrr pazartesiye kadar gelemem herralde topiğe şimdiden haberiniz olsun kuzucuklarımmm....
canımmm allahtan herşeyin hayırlısını istiyoruz biliyorsun ilk duamız bu balım....
sende stres yapma kendine başka yerlere odaklan bakalım o zaman neler olucak
gülme boşuna senide görücez inşallah seninkide bizim çitlenbik kadar hareketli olsunda anlarsın o zaman ne demek istediğimikaydirigubbakcemile3
canıııım şimdiden nice yıllara sağlıkla sıhhatle cerninle kocanla bütün sevdiklerinle
gülme komsu gelir basina.ay olsun benimki 24 saat hareketli olsun sorun degil dermisim:bbo:
canimlar ben cikiyorum.allaha emenet olun hepinizi öptüm mucuk mucuk
kız filiz abla akşam buradaydı bişe yazmadı senin naısl haberin olduda apar topar giderken sana haber verdi...ne zman gelecekmiş peki..
kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?