Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ahh bu işler bitmez valla gülüm bitmez biz yaşadığımız sürece iş hep var -tatlicadiarzu-
canımm yormuşsundur kendini birde sen üstü açık yatyorsun ya hani o bakımdan üşütmüşsündürde kaydirigubbakcemile3

masallah yerim ben onu yaaaaa.canim pazartesi 9 hafdalik olcak allahin izniyle.ben merakla hareket etce günü bekliyorum.

hadi bakalım sizde yavaş yavaş büyüyün annesi bende çok merak ediyordum hareketleri şimdi biraz dur kızım dinlen acık diyorum :roflol:

neşem allahım hayırlısıyla karnını ve kucağını doldursun inş

Amin canım, İnşallah siz de hayırlı güzel hamilelik geçirir ve sağlıkla bebilerinize kavuşursunuz.

Canım anlayışınız için çok teşekkür ediyorum. Sana da hayırlı vesağlıklı bir hamişlik diliyorum...

Sorma ya aynı annei gibi inatçı keçi çıktı benimki. Hayırlısı olsun bakalım...

AMİN CANIM CÜMLEMİZE AY YERİM BEN O BEBİŞİ YOKBE GÜZELİM YARIN BELLİ OLUCAK HERŞEY BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM

ye teyzesi yeee.hadi insallah bitanem.inan her namazimda sizlere dua ediyorum insallah sizlerde bu duyguyu tadarsiniz diye..canim benim yaaaaa[/QUOTE]

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN CANIM İNŞALLAH BİZDE TADARIZ BU DUYGULARI

ay bi alemsin kizzzzzz. allah ömrünüzü uzun etsin..:roflol:

ye teyzesi yeee.hadi insallah bitanem.inan her namazimda sizlere dua ediyorum insallah sizlerde bu duyguyu tadarsiniz diye..canim benim yaaaaa

SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN AMİN CANIM İNŞALLAH BİZDE TADARIZ BU DUYGULARI[/QUOTE]

sende sagol sendende allah razi olsun.insalllaaahhhhhhhh bebeyim yaaaaaaa

canımmm allahtan herşeyin hayırlısını istiyoruz biliyorsun ilk duamız bu balım....
sende stres yapma kendine başka yerlere odaklan bakalım o zaman neler olucak

ay bi alemsin kizzzzzz. allah ömrünüzü uzun etsin..:roflol:

gülme boşuna senide görücez inşallah seninkide bizim çitlenbik kadar hareketli olsunda anlarsın o zaman ne demek istediğimi kaydirigubbakcemile3

canıııım şimdiden nice yıllara sağlıkla sıhhatle cerninle kocanla bütün sevdiklerinle

gülme komsu gelir basina.ay olsun benimki 24 saat hareketli olsun sorun degil dermisim:bbo:

kız filiz abla akşam buradaydı bişe yazmadı senin naısl haberin olduda apar topar giderken sana haber verdi...ne zman gelecekmiş peki..

gülme komsu gelir basina.ay olsun benimki 24 saat hareketli olsun sorun degil dermisim:bbo:

yaa gülüm olsun tabii olsunda insanı oturduğu yerden hoplatıyor düşün yani balım böyle dalgın olduğum bir şeyle uğraştığım bir anda bir tekme geliyor neye uğradığımı şaşırıyorum delikafadulden ayy diyom kalıyom zaten kaydirigubbakcemile3
hele geceleri ve sabahları hanım efendi yatış şeklimi beğenmezse başlıyor tekmelemeye pozisyon değiştir annneeee diye bağırıyor anlıyorum ben kaydirigubbakcemile3

canimlar ben cikiyorum.allaha emenet olun hepinizi öptüm mucuk mucuk

tamam canımcım kendine ve bebişe çok iyi bak allaha emanet ol fazla ara verme gel yanımıza konuşucak çok şey var çünkü kaydirigubbakcemile5

kız filiz abla akşam buradaydı bişe yazmadı senin naısl haberin olduda apar topar giderken sana haber verdi...ne zman gelecekmiş peki..

canım evet filiz abla akşam kk da idi ama gece haber gelmiş işte tatlım bana sms attı merak etmeyin diye bende size haber verdim cicim anladın
arka cepten attı mesajı kaydirigubbakcemile3

anladım cicim bende daha önce istediydim ama vermediydi demek sana vermiş neysem..umarım fazla üzmez kendini kıyamam ben ona...

kızlar yaaa maşşallah deyin önce..ben çok şaşkınım sevinsemmi üzülsemmi anlamadım....sanırım GEBEYİMMMM orta katı tutmaya geldiler kiraya verdim gitti...:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

hihoyyyt mavi deniz yeni öğrendim çooook sevindim bebeişin hayırlı olsun:teytey:
ayyy ne güzel darısı isteyen herkese inş.
kendine çok dikkat et olumsuz hiçbir şeye kulak verme..malum böle zamanlarda etrafta felaket tellalları çok olurklava:
hayırlı olsun:CüvCüv:

karabiberim sagol cnm senden inş hayırlısı ile saglıkla bebgini kucagına alırsın inş...hala bir gelişme yok degilmi sende kızın yeri rahat anlaşılan...vnm zaten henüz öyle bebk konusunda konuşanlardan denk gelmedim ..zaten sinir olurdum öyle tiplere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…