- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #16.901
selam kızlarrrrr
maviiiiiiiiiiiiiiii kız hamişmisin gerçekten ayağımı sürtmüştüm ardı gelecek inşallah neşem kumsalım filizim ve diğer arkadaşlarda sırayla hamiş ıolacaklar allahın izniyle ayy çok sevindim tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin arkadaşım ne güzel bir haber bu valla çok sevindim yaaa
karabiberim kız senin doğum bayağıı yaklaştı inanmıyorum yaa daha dün hamileyim demiştin şimdi doğuracaksın ki kaç arkadaş daha var burdan tanıdığım şimdi doğurduklarını gösteren tıcker larını görüyorum
burcumm kibelem sizler nasılsınız ??? Burcu senin plasente olayı ne alemde kızlar bilen arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlermi önemli birşey varmı sizlerde
hepinizi özlüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
sağol cnmkızlar ben geldim geç mi kaldım
beyazcım cnm ne güzel kızımız kocaman olmuş hemen maşallah diyelim bende c.tesi gidecem dr a
gittiğim diğer doktor büyük ihtimalle erkek dedi kendi dktorum bakalım ne diyecek ben şimdiden iki üç ufak mavi şey aldım erkekse değilse değiştircem ama :)))
filizcim canım çok sevindim biliomusun ortaokuldan beri bende ingilizce öğrtmeni olamyı çok istemiştim maalesef çok başka oldu bu arada bende üspperrr lise mezunuyum kızlar :)))
iremcim yaşın kaç yavrum senin
canım benim inş iyi çıkar sonuçlarınBu arada arkadaşlar belki gün içinde unuturum yada fırsatım olmaz yazmaya şimdiden yazayımda bilin canlarım. Bu gün benimde bu haftalık son iş günüm yarın izinliyim hihoyyyt
Sabah erkenden hastaneye gidicez şeker testi için şeker yüklemesi yapılacak sonrada sonuçları bekleyip doktora göstericez umarım herşey normal çıkar
Daha sonrada zaten kadın gelecek bizede temizliğe cam kapı silecek bizim burda hava çok güzel bahar gibi ısıtıcılar bile çalışmıyor o kadar iyi yani.... Böylelikle yarın bitecek kuzucuklarım
Pazar günüde malumunuz doğum günüm olduğu için annemler kayınvalidemler gelecek bize onları yemeğe davet ettikde pazar günüde onlarla ilgileneceğim. Yoğun bir haftasonu beni bekliyor anlayacağınız kızlarrr pazartesiye kadar gelemem herralde topiğe şimdiden haberiniz olsun kuzucuklarımmm....
Cerenim mutlu sağlıklı hayırlı ömür diliyorum senin için. Mavişim tekrar tebrik ediyorum bitanem. Kendine çok dikkat et bundan sonra..
Kızlar erikler, bademler bile çiçek açtı ben hala çorak:)) sabah erken gebelik testi yaptım ve gene negatif. Kahvaltıda eşimle durum değerlendirmesi yaptık. Ona göre bunun sebebi benim ve kilo verememem. Oysa ki kilo verdiğimi biliyor hatta inanmayıp tartıya baktı bu hafta. Doktor da 5 kilo daha verirsen şeker hapına ve klomene gerek kalmaz demişti. Şimdilik 3 kilo vedim ve az kaldı inşallah. Bugün itibariyle birazcık hayatımda değişiklik yapmak istiyorum. Zaten haftaya derslerim başlıyor ve haziran gibi doktora yeterlilik sınavına giricem ona çalışmak zorundayım. Karışığım hem de çok. Şimdilik bir müddet buralara pek uğramayacağım. Hepinize dualarım devam edecek. Dualarınızda beni de unutmayın. 21. ay da bitti nerdeyse 2 senedir pekçok şey denedim olmadı. Bu önümüzdeki ay sadece Kibelemin gönderdiği preseedleri kullanıcam başka da bişey yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Sonuçta tüm çiftlerin çocuğu olacak diye bir şart yok. Bu arada biraz da kilo vericem inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Tek tek hepinizi öpüyorum...
ceren iyiyim canım umarım sende iyisindir 5+5 oldum bugün hamdolsun şimdi herşey yolunda gidiyor doktorumla konuştum herhangi bir leken olmadığı sürece bekle kalp atışlarınıda beraberinde duyalım dedi bende haftaya gideceğim inşallah hem kese hem kalp atışı duyacağız nasip olursa
burcum hakkında bilgi verdiğin için sağol inşallah onunkide yasemin gibi düzelir karabiberimim doğumu eli kulağında sonra yasemin doğuracak hadi hayırlısı zaman ne çabuk geçti yaa
kumsalım canım hamdolsun iyiyiz bebişim ben şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah herşey yolunda gider dualarım hep sizinle unutulduğunuzu sanmayın inanıyorumki birgün sizlerinde hamileliklerinizi burdan kutlayacak bayram edasıyla gülüp eğleneceğiz
neyse canlarım hepinizi çok seviyorum olmayan arkadaşlara selamımı iletirsiniz önce Allaha sonra size emanetsiniz dualarımda vede gönlümdesiniz...görüşmek üzere
bi önceki sayfada ağda yapacağını duydum canım arkadaşım benim inşallah iyidir yaa
neşemmm kuzum dualarım hep sizlerle birgün sende hamiş olacaksın lütfen umudunu sakın yitirme sen tevekküllü insansın ne diyorduk bebişler geleceği vakit geliyorlar bak bendede mavidede öyle oldu sendede öyle olacak Allahın izniyle kafanı dağıtmaya bak arkadaşım seni çok sevdiğimide unutma emi
ceren doğum gününmüş sanırım kutlu olsun arkadaşım daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin Mevlam sevdiklrinle beraber nice yıllara tatlım
maviii hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ben 5+5 oldum bugün şimdilik iyi gidiyor aşermelerim falan başlamadı sadece uyku eğilimi aşırı halsizlik ve çok nadir bulantı hissediyorum o kadar inşallah böyle kolay atlatırım bu dönemi sen ne kadarlıksın sanırım aşılama sonucu oldu dimi geçen ay sonuç bekliyordun galiba ayy çok sevindim Rabbim sağsalim kucaklarımızada almamızı nasip eder inşallah canım darısı neşemin kumsalın filizin iremin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah
sağol cnm
senin oğluşa da maşallah
kesin oalrak öğren bakalım oğluştur büyük ihtimalle
kızlarda yanılma payı daha çok oluyormuş
aman sağlıklı olsunlarda
canım benim inş iyi çıkar sonuçların
bu arada şimdiden kutlayayım o zaman madem hafta sonu yoksun
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:NİCE MUTLU YILLARA,TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER CNM,İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım benim öyle deme ya
herşeyin hayılrısı
hayırsız olacaksa hiç olmasın zaten
ben eminim en kısa zamanda seninde orta kat kiraya verilecek mavişin deyimiyle
şimdi sıra senin güzelim
inş sınavların iyi geceler cnm şimdiden başarılarrra.s.
ceren iyiyim canım umarım sende iyisindir 5+5 oldum bugün hamdolsun şimdi herşey yolunda gidiyor doktorumla konuştum herhangi bir leken olmadığı sürece bekle kalp atışlarınıda beraberinde duyalım dedi bende haftaya gideceğim inşallah hem kese hem kalp atışı duyacağız nasip olursa
burcum hakkında bilgi verdiğin için sağol inşallah onunkide yasemin gibi düzelir karabiberimim doğumu eli kulağında sonra yasemin doğuracak hadi hayırlısı zaman ne çabuk geçti yaa
kumsalım canım hamdolsun iyiyiz bebişim ben şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah herşey yolunda gider dualarım hep sizinle unutulduğunuzu sanmayın inanıyorumki birgün sizlerinde hamileliklerinizi burdan kutlayacak bayram edasıyla gülüp eğleneceğiz
neyse canlarım hepinizi çok seviyorum olmayan arkadaşlara selamımı iletirsiniz önce Allaha sonra size emanetsiniz dualarımda vede gönlümdesiniz...görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?