Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam kızlarrrrr

maviiiiiiiiiiiiiiii kız hamişmisin gerçekten ayağımı sürtmüştüm ardı gelecek inşallah neşem kumsalım filizim ve diğer arkadaşlarda sırayla hamiş ıolacaklar Allahın izniyle ayy çok sevindim tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin arkadaşım ne güzel bir haber bu valla çok sevindim yaaa

karabiberim kız senin doğum bayağıı yaklaştı inanmıyorum yaa daha dün hamileyim demiştin şimdi doğuracaksın ki kaç arkadaş daha var burdan tanıdığım şimdi doğurduklarını gösteren tıcker larını görüyorum

burcumm kibelem sizler nasılsınız ??? burcu senin plasente olayı ne alemde kızlar bilen arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlermi önemli birşey varmı sizlerde

hepinizi özlüyorum umarım hepiniz iyisinizdir

sagol bensenb ayagını sürdün demek o zaman biraz daha sürde diger arkadaşlarda gelsin arkandan.... tebriklerin için sagol henüz ben şaşkınım bugün doktora gidecem igne falan yazacak...sen kaç haftalık oldun?anlatsana haberler sende...menzil gülü sanırım plesantası çıktı yukarıya ama tam emin degilim..

merhaba canım nasılsın bebişimiz nasıl doktora gittinmi kalp atışlarını falan duydunmu kaç haftalık oldun ay bizde seni özlüyoruz

bensenb hoş geldin tatlım nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır umarım?
Doktora gittinizmi ne durumda bebişin? Bulantılar başladımı cicim
menzil gülü ile dün konuştuk plesanta hala aşağıdaymış canım ama ne olur durum bilemiyoruz doktora gittiğinde belli olur sanırım
yaseminde de aynı sorun vardı ama artık yok normale dönmüş oda doğum izninde zaten
bunun dışında maviyi biliyorsun kuzum yeni hamilemiz oooooo
sıradakileride bekliyoruz inşallahhhh

--------------------------------------------------------------------------------

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 prenses_irem..........................(19 Mart)
4 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................33. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................30. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................25. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................19. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................8. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6.Haftamızdayız
18.Mavideniz............................... En yeni annemiz çiçeği burnunda :))

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Son düzenleme:
bi önceki sayfada ağda yapacağını duydum canım arkadaşım benim inşallah iyidir yaa

neşemmm kuzum dualarım hep sizlerle birgün sende hamiş olacaksın lütfen umudunu sakın yitirme sen tevekküllü insansın ne diyorduk bebişler geleceği vakit geliyorlar bak bendede mavidede öyle oldu sendede öyle olacak Allahın izniyle kafanı dağıtmaya bak arkadaşım seni çok sevdiğimide unutma emi

ceren doğum gününmüş sanırım kutlu olsun arkadaşım daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin Mevlam sevdiklrinle beraber nice yıllara tatlım

maviii hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ben 5+5 oldum bugün şimdilik iyi gidiyor aşermelerim falan başlamadı sadece uyku eğilimi aşırı halsizlik ve çok nadir bulantı hissediyorum o kadar inşallah böyle kolay atlatırım bu dönemi sen ne kadarlıksın sanırım aşılama sonucu oldu dimi geçen ay sonuç bekliyordun galiba ayy çok sevindim Rabbim sağsalim kucaklarımızada almamızı nasip eder inşallah canım darısı neşemin kumsalın filizin iremin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallah

sağol cnm
senin oğluşa da maşallah
kesin oalrak öğren bakalım oğluştur büyük ihtimalle
kızlarda yanılma payı daha çok oluyormuş
aman sağlıklı olsunlarda

canım benim inş iyi çıkar sonuçların
bu arada şimdiden kutlayayım o zaman madem hafta sonu yoksun

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:NİCE MUTLU YILLARA,TÜM SEVDİKLERİNLE BERABER CNM,İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ VARSIN,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım benim öyle deme ya
herşeyin hayılrısı
hayırsız olacaksa hiç olmasın zaten
ben eminim en kısa zamanda seninde orta kat kiraya verilecek mavişin deyimiyle
şimdi sıra senin güzelim
inş sınavların iyi geceler cnm şimdiden başarılarrra.s.

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

1. Karabiberim.............................39. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
4. Menzilgülü..............................27. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................19. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
10.Entelliye ...............................18.haftamızdayız (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
17.Benssenb...............................5+5

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

merhaba kzılarrrrrrrr
okuldan geldim geçmişi okudum
şimdi yemek yapmakya gidiyorum
hemen yaparsam uğrarım yine
ama biraz zor sanırım
kalçam fena ağrıyor çünküsenağlama

ceren iyiyim canım umarım sende iyisindir 5+5 oldum bugün hamdolsun şimdi herşey yolunda gidiyor doktorumla konuştum herhangi bir leken olmadığı sürece bekle kalp atışlarınıda beraberinde duyalım dedi bende haftaya gideceğim inşallah hem kese hem kalp atışı duyacağız nasip olursa

burcum hakkında bilgi verdiğin için sağol inşallah onunkide yasemin gibi düzelir karabiberimim doğumu eli kulağında sonra yasemin doğuracak hadi hayırlısı zaman ne çabuk geçti yaa

kumsalım canım hamdolsun iyiyiz bebişim ben şimdilik geçinip gidiyoruz inşallah herşey yolunda gider dualarım hep sizinle unutulduğunuzu sanmayın inanıyorumki birgün sizlerinde hamileliklerinizi burdan kutlayacak bayram edasıyla gülüp eğleneceğiz

neyse canlarım hepinizi çok seviyorum olmayan arkadaşlara selamımı iletirsiniz önce Allaha sonra size emanetsiniz dualarımda vede gönlümdesiniz...görüşmek üzere

aminnnnnnn inşallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :Saruboceq:

Sağol canımcım teşekkür ederim hep beraber nice yıllara inşallah bitanem a.s. a.s.

Sağol tatlımmmmm :sm_cool: a.s. sizlerde iyiki varsınız iyiki bu topiktesiniz :sm_cool:

inşallah canım inşallah sırası ile bütün mutlulukları yaşayacaksınız önce kese sonra kalp atışı derken gelişimi cinsiyeti hepsi ayrı bir heyecan sakın stres yapma korku kaplamasın içini bebeğini etkileme elinden geldiğince rahat ol allahımın izini ile herşey yolunda gidecek inşallah....:Saruboceq:

neyse canlarım hepinizi çok seviyorum olmayan arkadaşlara selamımı iletirsiniz önce Allaha sonra size emanetsiniz dualarımda vede gönlümdesiniz...görüşmek üzere

Kendine iyi bak canım yine uğra tamammı fazla uzatma merak ederiz seni.... a.s.

Kaynana olmak sanattır...
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızılsaçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- İnanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kadınlara şaka yapmaya gelmez...
Kadının bir süreliğine iş seyahati için İngiltere'ye gitmesi gerekmektedir.
Kocası eşini havaalanına kadar götürür.
Kadın:
'- Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?' diye sorar.
Adam güler ve yanıtlar:
'- Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım...'
Kadın sessiz bir şekilde kocasından ayrılır ve yola çıkar.
2 hafta sonra adam karısını tekrar havaalanından almaya gider ve sorar:
'- Hayatım gezin nasıldı?'
Kadın:
-'Teşekkur ederim hayatım çok güzeldi.'
Adam:
-'Peki hediyem nerede?'
Kadın:
-'Ne hediyesi?'
Adam:
-'Hani bir İngiliz kız istemiştim ya...'
Kadın:
-'Haa hatırladım, evet elimden geleni yaptım, şimdi biraz beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için!!!'

Boşanma sebebi
Adam, boşanma davası için yargıcın karşısına çıkmış ve şikayetlerini
anlatmaya başlamıştır:
- 'Karım üç yıldan beri ne bulursa bana fırlatıyor hakim bey!..'
Hakim adamın bu şikayetinden sonra hemen sözünü kesip merakla sorar:
- 'Be adam, o zaman bu davayı açmak için niye üç yıl bekledin?'
Adam büyük bir saflık içinde cevap verir:
- 'Hakim bey, çünkü a rtık isabet ettirmeye başladı.'
Benzerlik
İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlarmış.
Birincisi: '- Şu güvercinlere ne zaman yem atsam siyaset adamlarımızı hatırlıyorum' demiş.
Diğeri '- Neden?' diye sorunca eklemiş:
'- Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar. Havalanınca da kafamıza ediyorlar...'

ne güzel bensenb 5 haftalık olmuş kızlar sattan itibaren sayarsak bende bugün itibariyle 3+5 günlük görünüyorum ama bakalım doktorum ne diyecek..kızlar kese ne zman görülüyordu?

10.Entelliye ...............................19.haftamız (02 ağustos 2009)
17.Benssenb...............................5+5

kumsall yazılar güzeldi canımmmm ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3

ooo mavi deniz bak sen artık hamilelik ile ilgili şeyler sormaya başladın bu günleride gördük şükür :Saruboceq:
canım valla ben ilk ultrasona 8 haftalık iken girmiştim keseyide kalp atışınıda görmüşütk ben biraz geç fark ettiğim için uzun sürdü kaydirigubbakcemile3 ama sanırım 5 yada 6. haftada görülüyordu kese tam hatırlayamadım bende valla öylemiydi ya :uhm:

10.Entelliye ...............................19.haftamız (02 ağustos 2009)
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…