Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ceren naber kız kaç zamandır görüşemedik cicilerinize bayıldım hepsi birbirinden güzel

İyiyim canım sen nasılsın?
Cicilerimiz güzel dimi teyzesi teşekkür ederiz sen alış verişe başlamadınmı daha biz neden resim görmüyoruz şeker?

hoşgeldinnn canımmmmmmmhihoyyythihoyyyt
ceren beni silmişsin allah iyiliğini versinn:roflol: yoksa ceren benim hamiş olacağımımı söyledi rüyanda:roflol::roflol::roflol:

sildim evet ne olmuş :dilcikar:
sanane benim rüyalarımdan yaa allahh allah kızımıda alet etme kendi işlerine :dilcikar:

hoşgeldin cerencim :) nasılsın güzelim?

Hoş bulduk ablacım iyiyim çok şükür sen nasılsın?

bana nedene güzelim demedinn:dilcikar: o kadar sana yalvaran benim sabahtan beri gel diye:dilcikar:

kıskanç cadı ne olacak :dilcikar: :roflol:

canlarım bana müsaade uzun uzun kalıp sohbet etmek isterdim ama keyfim yok pek yatsam iyi olucak dinlenmemiz gerekiyor kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi geceler....

yaaaaa ekleyemiyorum ama neden yaaa iki tane duvar kağıdı yükledim denemek için onları ekliyor ama benim evde çektiğim resimleri eklemiyor neden acaba

bana nedene güzelim demedinn:dilcikar: o kadar sana yalvaran benim sabahtan beri gel diye:dilcikar:
kıskanç cadı, sen de benim güzelimsin deli kız :roflol:
iyiyim canımcım sağol :1hug: sen de kendine iyi bak, iyi geceler :a015:
banada demedi kimse güzelim falan die nie ama nie
alemsiniz siz yaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
yaaaaa ekleyemiyorum ama neden yaaa iki tane duvar kağıdı yükledim denemek için onları ekliyor ama benim evde çektiğim resimleri eklemiyor neden acaba
güzelim boyutları büyük geliyordur, boyutlarını küçültürsen ekleyebilirsin :)

nasıl küçültecem boyutlarını bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…