- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.201
geldiiim... reklam arası kızlar :) sıhhatler olsun iremcim, sana da kolay gelsin entelliyecim :)
bende çekicem resimleri makinenin şarjı bitmiş şarj oluyor
irem sıhhatler olsun
işte geldim burdayımmmmm hihoyyyt
herkese selammmm
nasılsınız bayanlarrrrr
hoşgeldin cerencim :) nasılsın güzelim?
ceren naber kız kaç zamandır görüşemedik cicilerinize bayıldım hepsi birbirinden güzel
hoşgeldinnn canımmmmmmmhihoyyythihoyyyt
ceren beni silmişsin allah iyiliğini versinn:roflol: yoksa ceren benim hamiş olacağımımı söyledi rüyanda:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin cerencim :) nasılsın güzelim?
bana nedene güzelim demedinn:dilcikar: o kadar sana yalvaran benim sabahtan beri gel diye:dilcikar:
nurcum hoş geldin nasılsın
kıskanç cadı, sen de benim güzelimsin deli kız :roflol:bana nedene güzelim demedinn:dilcikar: o kadar sana yalvaran benim sabahtan beri gel diye:dilcikar:
iyiyim canımcım sağol :1hug: sen de kendine iyi bak, iyi geceler :a015:İyiyim canım sen nasılsın?
Cicilerimiz güzel dimi teyzesi teşekkür ederiz sen alış verişe başlamadınmı daha biz neden resim görmüyoruz şeker?
sildim evet ne olmuş :dilcikar:
sanane benim rüyalarımdan yaa allahh allah kızımıda alet etme kendi işlerine :dilcikar:
Hoş bulduk ablacım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
kıskanç cadı ne olacak :dilcikar: :roflol:
canlarım bana müsaade uzun uzun kalıp sohbet etmek isterdim ama keyfim yok pek yatsam iyi olucak dinlenmemiz gerekiyor kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum iyi geceler....
alemsiniz siz yaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:banada demedi kimse güzelim falan die nie ama nie
güzelim boyutları büyük geliyordur, boyutlarını küçültürsen ekleyebilirsin :)yaaaaa ekleyemiyorum ama neden yaaa iki tane duvar kağıdı yükledim denemek için onları ekliyor ama benim evde çektiğim resimleri eklemiyor neden acaba
hoşbuldum canım yorgunum biraz birde aşı vurunduk kolum çok acıyor 3 gündür giremedim bende annemin dr işi vardı dün onunla uğraştık sen nasılsın
nasıl küçültecem boyutlarını bilmiyorum kikıskanç cadı, sen de benim güzelimsin deli kız :roflol:
iyiyim canımcım sağol :1hug: sen de kendine iyi bak, iyi geceler :a015:
alemsiniz siz yaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
güzelim boyutları büyük geliyordur, boyutlarını küçültürsen ekleyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?