- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.221
nasıl küçültecem boyutlarını bilmiyorum ki
nasıl küçültecem boyutlarını bilmiyorum ki
evet canım tetanoz vurulduk annemin karaciğeride kist var burdaki drlara gösteriyoruzsaol canım bende iyiyim tetenoz aşısımı vuruldun geçmiş olsun annenin nesi var önemli değildir inşallah
hoşgeldin nurcum, geçmiş olsun, annenin nesi var? ciddi bir şey yoktur umarım
nurcum sakın aklına kötü şeyler getirme bir şeyciği yoktur annenin hayırlısıyla tez zamanda şifa bulsun inşallah
irem kız herkes dizi izliyor bak bizle ilgilenen yok
canım hiç merak etme kötü bir şey çıkmayacak, gönlünü ferah tut, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum hayatım, Allah anneciğini korusun, bizleri de gelişmelerden haberdar et tamam mı?evet canım tetanoz vurulduk annemin karaciğeride kist var burdaki drlara gösteriyoruz
sağol ablacım bizde inş önemli bişey yoktur diyoruz dua edinde kötü bişey çıkmasın
sağol birtanem dostlar sağolsun :)ablacım geçmişi yeni okuyorum seninde başın sağolsun
git gel oldun kız cadııııı :roflol:bağlantı koptu ginee bağladım yettim geldimmmkaydirigubbakcemile2
cadı cadı cadı... hem deeee süpürgeli cadıııııııııııııevet yaa zaten bize güzelim de demedilerr:dilcikar: şurda hem yemek yapıp hem sizle ilgileniyorum gördüğüm muameleye baksenağlama
ben varya ben kocişimi bıraktım sizle ilgileniyorum o derece yaniiievet yaa zaten bize güzelim de demedilerr:dilcikar: şurda hem yemek yapıp hem sizle ilgileniyorum gördüğüm muameleye baksenağlama
ben varya ben kocişimi bıraktım sizle ilgileniyorum o derece yaniii
canım hiç merak etme kötü bir şey çıkmayacak, gönlünü ferah tut, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum hayatım, Allah anneciğini korusun, bizleri de gelişmelerden haberdar et tamam mı?
sağol birtanem dostlar sağolsun :)
git gel oldun kız cadııııı :roflol:
cadı cadı cadı... hem deeee süpürgeli cadııııııııııııı
tamam ablacım memleketteki drlar 3 tane demiş kiste burdaki 1 tanesi önemli dedi inş ameliyat falan demez
gözümün nuru hoşgeldinnnhihoyyyt
ortalık karıştırıcı seniiiiiiiiiii... ama şimdi hakkımı yemeyin, bir yandan dizi seyredip bir yandan size laf yetiştiriyorum :dilcikar:ihmal edersen beni herkesin aklını çelerim heee:roflol::roflol:karıştırırım ortalığıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?