Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın hatunlarrrrrrr
nassınız bakem?
akşam yine biraz ağrım oldu benim
ama eşimi telaşlandırmamak için ona söylemedim
artsaydı söyleyecektim
akşa biraz ödevlerime baktım baya yapılacak işim var of bu yaşta öğrenci olmak ne zormuş

günaydın bayanlar nasılsınız haftanın ortasına geldik bile darısı sonunu getirmeye kaydirigubbakcemile3

nurcum annene geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşir

günaydınlar güzel bayanlar nasılsınız

günaydın beyazcım iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın bugün yine ağrın olmuş böyle şeyleri eşinden saklama bence haberi olsun bunlar çok önmeli az çok diye bişi yok ihmal etme canım dikat et kendine

burcu nasılsın canım bebiş nasıl

filiz ablacım ilk günün güzel geçmesine sevindim işi yerlerinde ilk gün çok önemli bende iyiyim işte çalışıyoruz aynı yani sen nasılsın kendine dikkat et yerimseniben

enteliyecim canım testini en kısa zamanda yaptır bize haber ver ihmal etme inşallah güzel sonuçlar alırsın

nurcum çok geçmiş olsun allah şifa versin annene allahın izniyle biş olmıcak inş.sen sıkılma
ilaydamız görücekmişsin hadibakaım git gör bize anlat şeker yüklemende güzel çıkar inş.

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız?

Beyaz gece yine ağrınmı oldu canım? Peki bugün nasılsın tatlım? Acaba çokmu yoruyorsun kendini bu yüzdenmi ağrın oluyor balım ya, Devam ederse doktorunu bir ara sor güzelim ihmal etme....

Arifem nasılsın güzelim? Keyifler yerindedir umarım....

Burcum sanada günaydın şekerim nasılsın? Bebiş nasıl bulantılar ne durumda?

Mavideniz günaydın tatlım hoş geldin nabeeeerrrrr? Geçtimi kasık ağrıların?

günaydın cerencim nasılsın işler nasıl miniğimiz nasıl
çok şükür canım iyiyim bi yaramazlık yok keyifler eh işte diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…