Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın cerencim nasılsın işler nasıl miniğimiz nasıl
çok şükür canım iyiyim bi yaramazlık yok keyifler eh işte diyelim

Günaydın balım biz iyiyiz çok şükür
Ceren hanımda iyi sanırım iyice dinlendi hareketler kuvvetlenmeye başladı çünkü kaydirigubbakcemile3
Ben burdayım anne diyor kendini hissettiriyor kuzum maşallah... İşlerde iyi bir yaramazlık yok çok şükür...
Keyifler neden eh işte? Herşey yolundamı güzelim?

kızlar günaydın nabersiniz ceren arife mavi neler yapıosunuz bakalım

İyiyiz senden naberrr hihoyyyt
Biz çalışıyoruz kızımla sen neler yapıyorsun canım?
Dün akşam resimleri yükleyememişsin.....

iyi olmana sevindim maşallah size yavrum dinlenince nasılda belli ediyo kendini bak bidaha kendinide cerenimizide yormak yok bi yaramazlık yok canım bugün biraz canım sıkılıyor iş arkadaşım bu hafta işten ayrılacak ondan heralde

bu hafta biraz yorucu geçiyor iş yerinde nöbetçi benim o yüzden heralde eve gidip oturunca kalkamıyorum ağrıdan yerimden

yaw sormayın kızlar yükleyemiyorum resimleri filiz boyutlarını küçültmemi söledi ama bende galiba program yok bilmedim yani neyse

Evet cnaım yorulunca bariz belli etti kendini ceren bir daha yorulmak yok doğuma kadar canıma minnet valla miniğimden önemli değil ya dimi ama hihoyyyt
Sıkma canını kuzum ya hayat bu birileri gelirken birileri gidiyor işte malesef :a015:
Arkadaşın neden ayrılıyor kriz yüzündenmi? Yoksa başka bir sebepmi var?

bu hafta biraz yorucu geçiyor iş yerinde nöbetçi benim o yüzden heralde eve gidip oturunca kalkamıyorum ağrıdan yerimden

Yormamaya çalış kendini bak ben 2 gün yoruldum 3 gündür kelebeğim hareketsizdi o benden daha çok yorulmuş meğer garibim bu sabah hareketlenmeye başladı miniğini düşün sende kuzum lütfen....

yaw sormayın kızlar yükleyemiyorum resimleri filiz boyutlarını küçültmemi söledi ama bende galiba program yok bilmedim yani neyse

canım ya evde hangi resim açma programını kullanıyorsun önemli olan o onu bilsek yönlendiririz seni neyse evden hallederiz bu olayı umarım.

slm kızlar ierrorcum tamam güzelim dikkat etmeye çalışıyorum bende cerende sagolsun hergün hatırlatıyor zaten dikkat et iş yapma kendini yorma agrı kaldırma falan diye..dünde eşim kızdı ikizleri kucagıma alıyorum diye 12 kiloyu falan geçtiler tam bilmiyorum ama ..hatta daha fazla olmuşlardır..

entelliye kuzum senden ne haber?

nurcum annecigine çok geçmiş olsun..sende aşı vurulmuşsun cnm benim kıyamam ya çok acıdımı?

beyaz bu sancıların için lütfen doktorunla bir görüş ne olur ne olmaz ...

filiz ablacım ilk günün iyi geçmiş maşallah...sonuçlar içinde doktorumla konuştum..herşey normal dedi sadece idrarınızda biraz bakteri çıkmış bol su için dedi..

kumsalcım arkadaşın kriz yüzünden mi ayrılıyor..cnm fazla üzme kendini ne yapalım hayırlısı olsun?sen nasılsın?

eee bende sanırım başka haber yok..sizlerde atladıgım varsa özür dilerim..burcu bulantın varmı cnm..bak ben yeni duydum bunu gebelere ve kemoterapi gören hastalar için bulantı yaşıyorlar ya o yüzden pınarın madran suyunu öneriyorlar..ama bunun damacana sı yok biz pınar su kullanıyoruz ama madran degildi sorduk onu alalım diye sadece litrelikleri varmış biz baktık marketten 5 ve 10 litrelikleri falan var..aklınızda bulunsun bulantı yaşayanlar su olarak pınarın madran suyunu içsin..onun içinde bir mineral bulantıyı kesiyormuş araştırmışlar..bunuda bir doktor söylemiş ..valla benim olursa o suyu almayı düşünüyorum bakalaım gerçekten kesecekmi..

akşam girebilirseniz evden bakırız bi beraber
kendimi yormak istemiyorum ama bazen iş hayatında pek mümkün olmuyor canım maalesef

Günaydın mavidenizzzzzzzz doktor herşeyin normal olduğunu söylemiş bak ne güzel biz sana demiştikde doktor olmadığımız için inanmadın sen bize :dilcikar:
Bu arada idrar tahlilinde bakteri varmış aman diyim biliyorsun ben çok çektim kuzum bol sıvı tüket içebildiğin kadar su iç ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış bu çok çok önemli haberin olsun tatlım....
İkizleride alma bir süre kucağına zorla kaşınıyotsun hee klava:

canına minnet ama yerinde duramıyosun kurtlu kaydirigubbakcemile3 yok kuzum krizden değil doğum için ayrılıyor bize bi bebiş geliyor yani

ohhhhhhhhhh misler gibi bir duş aldım geldim kzılar
bugün iyiyim bişeyim yok
aam akşam uzun sürmese de ara ara ağrılarım oldu yine bilmem ki
mavi denizim bugün de devam ederse dr.umla görüşücem
zeynep hanım içerde çok hareketli 3 gündür
acaba diyorum ters dönüyor da hani doğum pozisyonu alırmış ya bebişler
dönmeye çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diye
bu sabah aklıma o geldi

mavicim doğrumu bu ben içmem gerektiği halde hiç su içemiyorum doğru dürüst hala bulantıdan bi deneyeyim bari
beyaz hoş geldin cnm sen nasılsın

ben biraz yatıp dinlenicem sonra da şöyle üzerinden göstermelik bir temizlik yapıcam:jeyyar:
üstü temiz olsun da altı ne olursa olacak artıkkaydirigubbakcemile3
sonra yine gelirim
öptüm hepinizi
iyi çalışmalarŞeniz

iyiiym entelliyecim hb
ama sen iyi değilsin galiba
benim dr.um bulantılar için taze sıkılmış limon ile yapılmış limonata
tuzlu ayran
çubuk kraker önermişti
denediz mi belki işe yarar,
limonatabana iyi gelmişti
birde çantamda hep tuzlu çubuklardan taşıyordum
ararad ağzıma tınca iyi geliyordu doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…