Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım nasılsın doktorun çok güzel şeyler söylemiş çok sevindim eee artık rahatlamışsındır hamileliğin keyfini çıkarmaya bak bol su içmeyi ihmal etme tamammı
yok canım krizden değil arkadaşım hamile doğum için ayrılıyor bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok çalışıyoruz

cerenim yok be balım size inanmamak degil ben sadece degerden tedirgindim hatırladınmı?yoksa inanmamak degil..zaten degerler normal yazıyordu hep üstünde..bakteri için suyu bol tüket dedi..eve t hatırlıyorum sende çok çekmiştin ..dikkat ederim entelliye o zman madran su al evede yanındada o bulunsun o zman hem suyu da rahat içer bol tüketirsin..kumsalcım demek bebiş geldigi için arkadaşınız ayrılıyor ne güzel..sahi karabiber dogurdumu..bence gelmiştir bıcırık.... beyaz fazla yormadan kendini göstermelik aferin benimde bugün yada yarın mutlaka göstermelik yapmam gerekecek..

sıhhatler olsun canım dönüyo olabilir canım ama yine ağrın olursa bu sefer ara doktorunu
kolay gelsin canım ama kendini fazla yorma dinlenerek yap işlenirini hatta hepsini bi sığdırma görüşüzŞeniz

evet canım bebiş için bende hem seviniyorum hem üzülüyorum ikisi bi arada yani
bence karabiberim meleğini kucağına almıştır hasret gideriyolardır
sen göstermelik bile olsa yinede dikkat et

herkese merhabalar nasılsınız hanımlar . keyifler yerindedir inşallah .beyazım ağrın geçtimi bitanem korkutma bizi.. mavicim aferin sana hem yor kendini bide üstüne çoçuk kaldır olacak işmi o mücevher senin içine ne zorluklarla geldi .şimdi sana düşende kendine çok ama çok dikkat etmek.bak sinirimi bozma şunun şurasında 3 ay sabret diyoz yerleşsin meleğimiz annesi onu rahatsız etme..kumsalım sen nasılsın hayatım işte yoğunmuşsun olsun sen yinede stres yapma güzel haber verme sırası sende biliyosun tatlım unutma ben seni ve maviyi görmüştüm rüyamda sizede söylemiştim bak mavininki çıktı .sıra sende şekerim stresten uzak durmaya çalış...

kızlar cerencim nerde onada merhaba diyecektim olsun yinede gelince okur tattlım günün güzel geçsin bak ne güzel meleğin sana sıkı hareketler yapıyo ben daha okadar sıkı hissetmiyorum inşallah bende tam hissederim kız o hani aldığın yeni beyazlı pembeli eski model şapkası olan varya ona bayıldım bende öyle şapkalı arıyorum bulamadım cicim güle güle giysin kızçen

kızlar bana sinyal verdi midem acıktım kahvaltı edicem daha sonra yine uğrarrım herkese hayırlı günler .bu arada irem fıstığım senide öpüyorum.filiz ablam nasıl acaba çok yoruluyomiki okulda .olsun yinede işe başlaması çok güzel.

merhaba canım nasılsın çok şükür bende iyiyim herşey yolunda evet buaralar işler biraz yoğun inşallah canım inşallah çok sağol

afiyet bal şeker olsun canım sonra görüşürz

ah canım ya
annemle konuştum doğum ağrısı olsa bel ağrısı da olurmuş öyle dedi şimdi biraz daha rahatım
afiyet olsun güzelimcokacimcoook
sanırım bende acıktım sabah erken kahvaltı yapmıştım
bişeyler atıştırayımcokacimcoook

ierorcum tamam tamam kızma dikkat ederim ne bileyim bazen bende unutuyorum o an almış bulunuyorum kızları zaten fazlada kucakta durmuyorlar...hadi sanada afiyet olsun...

cnm ya yazdım zaten yukarılarda iyiyiz şükür....ceren hnm nerdesiniz bakiiimm kayboldunuz ortalıktan..filiz abloacımmı buralarda..teneffüstemisiniz ablamm..

canlarıııııııııııııııım merhabaaaaaa... saat 13.25'e kadar dersim yok, bugün laptopumu getirdim kızlar... ohhh ne güzel oldu valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ah beyaz ah mavi... ben sizi ne yapayım ha? beyazcım neden doktorunu aramıyorsun? ya öğren rahatlat içini, bizi de rahatlat lütfen... en azından bu sancılar normal mi değil mi öğren güzelim, lütfen ya klava: maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de az değilsin ama... çok çok ama çok kızdım.... kızım ne kadar uğraştın şu bebeğe kavuşmak için, lütfen dikkatli ol birtanem, ne olur dikkat et... Allah korusun bebeğimizi ... bu arada değerlerin normal olduğuna ve içinin rahatlamasına sevindim canım, bizleri herşeyden haberdar et tamam mı tatlım?

ierrorcum dün çok yoruldum ama normaldir, yine de zevkliydi, iyi oldu benim için :hooray:

cerencim nasılsın hayatım?

kızlar ara ara uğrayacağım, şimdi ders notlarımı hazırlamam gerekiyor, hepinizi çok seviyorum... ismini söylemediğim veya hatırını soramadığım arkadaşlar darılmasın bana çok acele yazıyorum çünkü... tekrar uğrarım :)

hosgeldin abla.

aman gcan sende hemen kızıp alınıyorsun..bak cnm sana daha önce söyledim yanlış anlama beni biz zaten direk dalarız konualra slm ben geldim ya nasılsınzı diye kısa cümleler kullanmana gerek yok yanlış anlama lütfen ben o zman fazla samimi bulmuyorum bak senin hakkında kötü düşünmüyorum kesinlikle lüğtfen yanlış anlama ..hani sen nasılsın diyeince ben sana dogal olarak iyiyim sen nasılsın diye yazacak ve konuştugumuz bununla sınırlı kalıyor anlatabildimmi sonrada zaten gidiyorsun ne biz sen, dogru dürüst tanıyabiliyoruz ne sen bizi hoş yazılarımızda görmüşsündür az çok fikir sahibi olmuşsundur ama biz bile seni bilmiyoruz...lütfen tekrar söylüyorum yanlış anlama beni..amacım kırmak yada üzmek degil :1hug:sadece ben sana bunu bilmeni istedigim için yazdım..rahat olayım sana karşı ki sende rahat ol..dal direk konuya ..hemen de gelip kaçma oklava gelir yoksa ona göreklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…