- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.281
slm kızlar ierrorcum tamam güzelim dikkat etmeye çalışıyorum bende cerende sagolsun hergün hatırlatıyor zaten dikkat et iş yapma kendini yorma agrı kaldırma falan diye..dünde eşim kızdı ikizleri kucagıma alıyorum diye 12 kiloyu falan geçtiler tam bilmiyorum ama ..hatta daha fazla olmuşlardır..
entelliye kuzum senden ne haber?
nurcum annecigine çok geçmiş olsun..sende aşı vurulmuşsun cnm benim kıyamam ya çok acıdımı?
beyaz bu sancıların için lütfen doktorunla bir görüş ne olur ne olmaz ...
filiz ablacım ilk günün iyi geçmiş maşallah...sonuçlar içinde doktorumla konuştum..herşey normal dedi sadece idrarınızda biraz bakteri çıkmış bol su için dedi..
kumsalcım arkadaşın kriz yüzünden mi ayrılıyor..cnm fazla üzme kendini ne yapalım hayırlısı olsun?sen nasılsın?
eee bende sanırım başka haber yok..sizlerde atladıgım varsa özür dilerim..burcu bulantın varmı cnm..bak ben yeni duydum bunu gebelere ve kemoterapi gören hastalar için bulantı yaşıyorlar ya o yüzden pınarın madran suyunu öneriyorlar..ama bunun damacana sı yok biz pınar su kullanıyoruz ama madran degildi sorduk onu alalım diye sadece litrelikleri varmış biz baktık marketten 5 ve 10 litrelikleri falan var..aklınızda bulunsun bulantı yaşayanlar su olarak pınarın madran suyunu içsin..onun içinde bir mineral bulantıyı kesiyormuş araştırmışlar..bunuda bir doktor söylemiş ..valla benim olursa o suyu almayı düşünüyorum bakalaım gerçekten kesecekmi..
beyaz özendim kız dün gece bende duş alalyım dedim uyuyakalmışım bu gece inşallah
ohhhhhhhhhh misler gibi bir duş aldım geldim kzılar
bugün iyiyim bişeyim yok
aam akşam uzun sürmese de ara ara ağrılarım oldu yine bilmem ki
mavi denizim bugün de devam ederse dr.umla görüşücem
zeynep hanım içerde çok hareketli 3 gündür
acaba diyorum ters dönüyor da hani doğum pozisyonu alırmış ya bebişler
dönmeye çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diye
bu sabah aklıma o geldi
cerenim yok be balım size inanmamak degil ben sadece degerden tedirgindim hatırladınmı?yoksa inanmamak degil..zaten degerler normal yazıyordu hep üstünde..bakteri için suyu bol tüket dedi..eve t hatırlıyorum sende çok çekmiştin ..dikkat ederim entelliye o zman madran su al evede yanındada o bulunsun o zman hem suyu da rahat içer bol tüketirsin..kumsalcım demek bebiş geldigi için arkadaşınız ayrılıyor ne güzel..sahi karabiber dogurdumu..bence gelmiştir bıcırık.... beyaz fazla yormadan kendini göstermelik aferin benimde bugün yada yarın mutlaka göstermelik yapmam gerekecek..
merhaba canım nasılsın çok şükür bende iyiyim herşey yolunda evet buaralar işler biraz yoğun inşallah canım inşallah çok sağolherkese merhabalar nasılsınız hanımlar . keyifler yerindedir inşallah .beyazım ağrın geçtimi bitanem korkutma bizi.. mavicim aferin sana hem yor kendini bide üstüne çoçuk kaldır olacak işmi o mücevher senin içine ne zorluklarla geldi .şimdi sana düşende kendine çok ama çok dikkat etmek.bak sinirimi bozma şunun şurasında 3 ay sabret diyoz yerleşsin meleğimiz annesi onu rahatsız etme..kumsalım sen nasılsın hayatım işte yoğunmuşsun olsun sen yinede stres yapma güzel haber verme sırası sende biliyosun tatlım unutma ben seni ve maviyi görmüştüm rüyamda sizede söylemiştim bak mavininki çıktı .sıra sende şekerim stresten uzak durmaya çalış...
kızlar bana sinyal verdi midem acıktım kahvaltı edicem daha sonra yine uğrarrım herkese hayırlı günler .bu arada irem fıstığım senide öpüyorum.filiz ablam nasıl acaba çok yoruluyomiki okulda .olsun yinede işe başlaması çok güzel.
herkese merhabalar nasılsınız hanımlar . keyifler yerindedir inşallah .beyazım ağrın geçtimi bitanem korkutma bizi.. mavicim aferin sana hem yor kendini bide üstüne çoçuk kaldır olacak işmi o mücevher senin içine ne zorluklarla geldi .şimdi sana düşende kendine çok ama çok dikkat etmek.bak sinirimi bozma şunun şurasında 3 ay sabret diyoz yerleşsin meleğimiz annesi onu rahatsız etme..kumsalım sen nasılsın hayatım işte yoğunmuşsun olsun sen yinede stres yapma güzel haber verme sırası sende biliyosun tatlım unutma ben seni ve maviyi görmüştüm rüyamda sizede söylemiştim bak mavininki çıktı .sıra sende şekerim stresten uzak durmaya çalış...
gcan sagol nasılsın ?
cnm ya yazdım zaten yukarılarda iyiyiz şükür....ceren hnm nerdesiniz bakiiimm kayboldunuz ortalıktan..filiz abloacımmı buralarda..teneffüstemisiniz ablamm..
canlarıııııııııııııııım merhabaaaaaa... saat 13.25'e kadar dersim yok, bugün laptopumu getirdim kızlar... ohhh ne güzel oldu valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ah beyaz ah mavi... ben sizi ne yapayım ha? beyazcım neden doktorunu aramıyorsun? ya öğren rahatlat içini, bizi de rahatlat lütfen... en azından bu sancılar normal mi değil mi öğren güzelim, lütfen yaklava: maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de az değilsin ama... çok çok ama çok kızdım.... kızım ne kadar uğraştın şu bebeğe kavuşmak için, lütfen dikkatli ol birtanem, ne olur dikkat et... Allah korusun bebeğimizi ... bu arada değerlerin normal olduğuna ve içinin rahatlamasına sevindim canım, bizleri herşeyden haberdar et tamam mı tatlım?
ierrorcum dün çok yoruldum ama normaldir, yine de zevkliydi, iyi oldu benim için :hooray:
cerencim nasılsın hayatım?
kızlar ara ara uğrayacağım, şimdi ders notlarımı hazırlamam gerekiyor, hepinizi çok seviyorum... ismini söylemediğim veya hatırını soramadığım arkadaşlar darılmasın bana çok acele yazıyorum çünkü... tekrar uğrarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?