- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.301
canlarıııııııııııııııım merhabaaaaaa... saat 13.25'e kadar dersim yok, bugün laptopumu getirdim kızlar... ohhh ne güzel oldu valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ah beyaz ah mavi... ben sizi ne yapayım ha? beyazcım neden doktorunu aramıyorsun? ya öğren rahatlat içini, bizi de rahatlat lütfen... en azından bu sancılar normal mi değil mi öğren güzelim, lütfen yaklava: maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de az değilsin ama... çok çok ama çok kızdım.... kızım ne kadar uğraştın şu bebeğe kavuşmak için, lütfen dikkatli ol birtanem, ne olur dikkat et... Allah korusun bebeğimizi ... bu arada değerlerin normal olduğuna ve içinin rahatlamasına sevindim canım, bizleri herşeyden haberdar et tamam mı tatlım?
ierrorcum dün çok yoruldum ama normaldir, yine de zevkliydi, iyi oldu benim için :hooray:
cerencim nasılsın hayatım?
kızlar ara ara uğrayacağım, şimdi ders notlarımı hazırlamam gerekiyor, hepinizi çok seviyorum... ismini söylemediğim veya hatırını soramadığım arkadaşlar darılmasın bana çok acele yazıyorum çünkü... tekrar uğrarım :)
ierorcum tamam tamam kızma dikkat ederim ne bileyim bazen bende unutuyorum o an almış bulunuyorum kızları zaten fazlada kucakta durmuyorlar...hadi sanada afiyet olsun...
canına minnet ama yerinde duramıyosun kurtlu kaydirigubbakcemile3 yok kuzum krizden değil doğum için ayrılıyor bize bi bebiş geliyor yani
ohhhhhhhhhh misler gibi bir duş aldım geldim kzılar
bugün iyiyim bişeyim yok
aam akşam uzun sürmese de ara ara ağrılarım oldu yine bilmem ki
mavi denizim bugün de devam ederse dr.umla görüşücem
zeynep hanım içerde çok hareketli 3 gündür
acaba diyorum ters dönüyor da hani doğum pozisyonu alırmış ya bebişler
dönmeye çalışıyor da ondan mı böyle oluyor diye
bu sabah aklıma o geldi
ben biraz yatıp dinlenicem sonra da şöyle üzerinden göstermelik bir temizlik yapıcam:jeyyar:
üstü temiz olsun da altı ne olursa olacak artıkkaydirigubbakcemile3
sonra yine gelirim
öptüm hepinizi
iyi çalışmalarŞeniz
cerenim yok be balım size inanmamak degil ben sadece degerden tedirgindim hatırladınmı?yoksa inanmamak degil..zaten degerler normal yazıyordu hep üstünde..bakteri için suyu bol tüket dedi..eve t hatırlıyorum sende çok çekmiştin ..dikkat ederim entelliye o zman madran su al evede yanındada o bulunsun o zman hem suyu da rahat içer bol tüketirsin..kumsalcım demek bebiş geldigi için arkadaşınız ayrılıyor ne güzel..sahi karabiber dogurdumu..bence gelmiştir bıcırık.... beyaz fazla yormadan kendini göstermelik aferin benimde bugün yada yarın mutlaka göstermelik yapmam gerekecek..
kızlar cerencim nerde onada merhaba diyecektim olsun yinede gelince okur tattlım günün güzel geçsin bak ne güzel meleğin sana sıkı hareketler yapıyo ben daha okadar sıkı hissetmiyorum inşallah bende tam hissederim kız o hani aldığın yeni beyazlı pembeli eski model şapkası olan varya ona bayıldım bende öyle şapkalı arıyorum bulamadım cicim güle güle giysin kızçen
cnm ya yazdım zaten yukarılarda iyiyiz şükür....ceren hnm nerdesiniz bakiiimm kayboldunuz ortalıktan..filiz abloacımmı buralarda..teneffüstemisiniz ablamm..
canlarıııııııııııııııım merhabaaaaaa... saat 13.25'e kadar dersim yok, bugün laptopumu getirdim kızlar... ohhh ne güzel oldu valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ah beyaz ah mavi... ben sizi ne yapayım ha? beyazcım neden doktorunu aramıyorsun? ya öğren rahatlat içini, bizi de rahatlat lütfen... en azından bu sancılar normal mi değil mi öğren güzelim, lütfen yaklava: maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de az değilsin ama... çok çok ama çok kızdım.... kızım ne kadar uğraştın şu bebeğe kavuşmak için, lütfen dikkatli ol birtanem, ne olur dikkat et... Allah korusun bebeğimizi ... bu arada değerlerin normal olduğuna ve içinin rahatlamasına sevindim canım, bizleri herşeyden haberdar et tamam mı tatlım?
ierrorcum dün çok yoruldum ama normaldir, yine de zevkliydi, iyi oldu benim için :hooray:
cerencim nasılsın hayatım?
kızlar ara ara uğrayacağım, şimdi ders notlarımı hazırlamam gerekiyor, hepinizi çok seviyorum... ismini söylemediğim veya hatırını soramadığım arkadaşlar darılmasın bana çok acele yazıyorum çünkü... tekrar uğrarım :)
aman gcan sende hemen kızıp alınıyorsun..bak cnm sana daha önce söyledim yanlış anlama beni biz zaten direk dalarız konualra slm ben geldim ya nasılsınzı diye kısa cümleler kullanmana gerek yok yanlış anlama lütfen ben o zman fazla samimi bulmuyorum bak senin hakkında kötü düşünmüyorum kesinlikle lüğtfen yanlış anlama ..hani sen nasılsın diyeince ben sana dogal olarak iyiyim sen nasılsın diye yazacak ve konuştugumuz bununla sınırlı kalıyor anlatabildimmi sonrada zaten gidiyorsun ne biz sen, dogru dürüst tanıyabiliyoruz ne sen bizi hoş yazılarımızda görmüşsündür az çok fikir sahibi olmuşsundur ama biz bile seni bilmiyoruz...lütfen tekrar söylüyorum yanlış anlama beni..amacım kırmak yada üzmek degil :1hug:sadece ben sana bunu bilmeni istedigim için yazdım..rahat olayım sana karşı ki sende rahat ol..dal direk konuya ..hemen de gelip kaçma oklava gelir yoksa ona göreklava:
iremmmmm hoşgeldin hihoyyyt
tamamda güzelim sen her yazdima bir bahane buluyorsun ve beni hemen bozuyorsun kisa cümle yazilmaz diye bir kanunmu var.neyse senin dedin gibi olsun ben kimseyi kirmam ve kirmakda istemem.ha dersen sen bize uymuyorsun sen hep kisa cümleler kulaniyorsun bende girmi veririm artik.gercekden tatlim üzülüyorum herseferinde böyle dince.darginlik olmasin ben olani yazdim.
tamamda güzelim sen her yazdima bir bahane buluyorsun ve beni hemen bozuyorsun kisa cümle yazilmaz diye bir kanunmu var.neyse senin dedin gibi olsun ben kimseyi kirmam ve kirmakda istemem.ha dersen sen bize uymuyorsun sen hep kisa cümleler kulaniyorsun bende girmi veririm artik.gercekden tatlim üzülüyorum herseferinde böyle dince.darginlik olmasin ben olani yazdim.
kız gcan saçmalama ne demek girmem ya olduğun yerde kal şimdi ben alıcam elime oklavayı heklava:
Kuzum mavi deniz lak lak konuşmayı sevdiği için senden de o performansı bekliyor yanlış anlama sen takıl kafana göreee
Maviii kız delimisin sen huuu naptın öle ya üzme kızı kısada yazar uzunda alışır zamanla lönk diye hangi sohbete girsin zamanla bize benzicek oda yapma kaydirigubbakcemile3
bencede yani daha yeni bir arkadaşımız o zamanla alışıp ısınacaktırr a kız mavi naber diyemez herkess :roflol: herkes benimle ceren kadar yüzsüz mü:roflol::roflol:
dokundurmadan yapamıyorum şu cerene yaa:roflol::roflol:
Gcan olduğun yerde kal yasakkelime
:roflol: :roflol: :roflol: ay ay ay alınırmış benim güzelim kıyamam ben ona :1hug: kaydirigubbakcemile3... evet ya rahatım valla, çok şükür inşallah hep böyle devam eder :jeyyar:ismini hatırlayamadığın kişilerden biri ben olabilir miyim:dilcikar:
Oh programın rahatmış çok şükür ablacım birden harıl harıl ortama girmemene çok sevindimmsositososito
hmmm... hah şöyle... miniğimize dikkat edeceksin bak... ne çok sıcak ne çok soğuk bir şey içme... ılık şeyler iç yumuşasın boğazın canım...rüzgar ablacım tamam bugün azarı yeterince yedim zaten..dikkat ederim söz...sende ne güzel rahatsız bugün anlaşılan..kızlar ya bogazım agrıyor bugün hafiften bademcigim şiş gibi yutkunurken acıyor bagazım..
evet hayatım, neyse ben şu ders notlarımı halledeyim aranıza gelirim, biraz zaman lazım... ama sık sık uğramaya çalışacağım :)evet sanırım biraz kurtluyum ama akıllandım gerçekten bak iş felan yapmıyorum yaparsamda dinlenerek kaydirigubbakcemile3
Canımm hadi hayırlısı hani şu erkek bebek bekleyen arkadaşın dimi hani sen ona bir sepet yapıyordun hediye o dimi? Ne zaman doğumu? allahım bir avazda kurtarsın inşallah... :Saruboceq:
canımcım saatler olsun tatlım hihoyyyt
evet zeynep hanım dönme mücadelesi veriyor olabilir tatlım bazen ceren bana öyle sağlam tekmeler atıyor ki kasık ağrısı hissediyorum buna benzer şeyler olabilir seninkide ama bu günde olursa direk ara doktoru tatlım ihmal etme lütfen...
Tamam canım dinlen sen kendine dikkat et temizlik olayınıda abartma öyle üstten üstten kaydirigubbakcemile3
Neyse artık değerlreinde normal çıktığına göre sıra geldi kendine dikkat etme zamanına canım bak bunca kişiyi kızdırdın valla fena dayak yersin heklava: kaydirigubbakcemile3
Geldim bitanem burdayım işe dalmışım zaman geçmiş kaydirigubbakcemile3 topiktede kimse olmayınca açık bırakmadım sayfayı. Nasılsın balım iyimisin? Evet ceren hanım güçlendi kuvvetlendi cicim maşallah anasını dövüyo şimdiden darısı başına kaydirigubbakcemile3 bende beğendim o şapkalı takımı aldım zatii artık kıyafet almasam iyi olucak valla çocuk giyemeden büyücek he ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3 Sende başla alış verişe ufak ufak sonradan ağır gelir tatlım haberin ola. Bu arada isime karar verdinizmi canım? Cemremi olucak?
Burdayım mavi hanımmm hihoyyyt hihoyyyt
ablacım hoş geldin nasılsın? Akşam konuşamadık seninle fazla duramadım topikte kusura kalma okulda keyifler yerindedir inşallah canım ya arada gel emi boş bırakma bizi hihoyyyt
Bende iyiyim işte ne olsun bildiğin gibi çalışmaya devam
ay ay ay kıyamam sanaaaaa... kız biz burada herşeyi söyleriz sen takma, mavişim kötü bir şey söylemedi, sadece bize katıl demek istedi canımcım, sen içinden geldiği gibi yaz :)tamamda güzelim sen her yazdima bir bahane buluyorsun ve beni hemen bozuyorsun kisa cümle yazilmaz diye bir kanunmu var.neyse senin dedin gibi olsun ben kimseyi kirmam ve kirmakda istemem.ha dersen sen bize uymuyorsun sen hep kisa cümleler kulaniyorsun bende girmi veririm artik.gercekden tatlim üzülüyorum herseferinde böyle dince.darginlik olmasin ben olani yazdim.
tamam kızlar ben birşey demdim...tüm sölerimi geri aldım ..sizlerden allah razı olsun ben üstüne çok gittim arkadşın üzdüm..hakkını helal et üzdüysem senide gcan kusura bakma...
iremcim bende bana zaten ne haber mavi deniz desin diye kızmadım hatta kızmadımda ama öyle gibi aldı arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?