Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ismini hatırlayamadığın kişilerden biri ben olabilir miyim:dilcikar:

Oh programın rahatmış çok şükür ablacım birden harıl harıl ortama girmemene çok sevindimmsositososito

rüzgar ablacım tamam bugün azarı yeterince yedim zaten..dikkat ederim söz...sende ne güzel rahatsız bugün anlaşılan..kızlar ya bogazım agrıyor bugün hafiften bademcigim şiş gibi yutkunurken acıyor bagazım..

ierorcum tamam tamam kızma dikkat ederim ne bileyim bazen bende unutuyorum o an almış bulunuyorum kızları zaten fazlada kucakta durmuyorlar...hadi sanada afiyet olsun...

mavicimmm beni sakın yanlış anlama kırılma ama sen bu bebeği ne kadar çok istedin şimdi en riskli aylarda olduğunu bildiğin halde ikizleri kucağına falan alman koştur koştur iş yapman normal mi canım?ben hamiş olsam kendime 10 kat daha özen gösteririrm senin benden daha önce bebek istediğini göz önünde bulundurursak senin 100 kat göstermen llazımm:ecrin_bebek:

rüzgar ablacım tamam bugün azarı yeterince yedim zaten..dikkat ederim söz...sende ne güzel rahatsız bugün anlaşılan..kızlar ya bogazım agrıyor bugün hafiften bademcigim şiş gibi yutkunurken acıyor bagazım..

canına minnet ama yerinde duramıyosun kurtlu kaydirigubbakcemile3 yok kuzum krizden değil doğum için ayrılıyor bize bi bebiş geliyor yani

evet sanırım biraz kurtluyum ama akıllandım gerçekten bak iş felan yapmıyorum yaparsamda dinlenerek kaydirigubbakcemile3
Canımm hadi hayırlısı hani şu erkek bebek bekleyen arkadaşın dimi hani sen ona bir sepet yapıyordun hediye o dimi? Ne zaman doğumu? allahım bir avazda kurtarsın inşallah... :Saruboceq:

canımcım saatler olsun tatlım hihoyyyt
evet zeynep hanım dönme mücadelesi veriyor olabilir tatlım bazen ceren bana öyle sağlam tekmeler atıyor ki kasık ağrısı hissediyorum buna benzer şeyler olabilir seninkide ama bu günde olursa direk ara doktoru tatlım ihmal etme lütfen...

Tamam canım dinlen sen kendine dikkat et temizlik olayınıda abartma öyle üstten üstten kaydirigubbakcemile3

Neyse artık değerlreinde normal çıktığına göre sıra geldi kendine dikkat etme zamanına canım bak bunca kişiyi kızdırdın valla fena dayak yersin he klava: kaydirigubbakcemile3

Geldim bitanem burdayım işe dalmışım zaman geçmiş kaydirigubbakcemile3 topiktede kimse olmayınca açık bırakmadım sayfayı. Nasılsın balım iyimisin? Evet ceren hanım güçlendi kuvvetlendi cicim maşallah anasını dövüyo şimdiden darısı başına kaydirigubbakcemile3 bende beğendim o şapkalı takımı aldım zatii artık kıyafet almasam iyi olucak valla çocuk giyemeden büyücek he ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3 Sende başla alış verişe ufak ufak sonradan ağır gelir tatlım haberin ola. Bu arada isime karar verdinizmi canım? Cemremi olucak?

cnm ya yazdım zaten yukarılarda iyiyiz şükür....ceren hnm nerdesiniz bakiiimm kayboldunuz ortalıktan..filiz abloacımmı buralarda..teneffüstemisiniz ablamm..

Burdayım mavi hanımmm hihoyyyt hihoyyyt

ablacım hoş geldin nasılsın? Akşam konuşamadık seninle fazla duramadım topikte kusura kalma okulda keyifler yerindedir inşallah canım ya arada gel emi boş bırakma bizi hihoyyyt
Bende iyiyim işte ne olsun bildiğin gibi çalışmaya devam

tamamda güzelim sen her yazdima bir bahane buluyorsun ve beni hemen bozuyorsun kisa cümle yazilmaz diye bir kanunmu var.neyse senin dedin gibi olsun ben kimseyi kirmam ve kirmakda istemem.ha dersen sen bize uymuyorsun sen hep kisa cümleler kulaniyorsun bende girmi veririm artik.gercekden tatlim üzülüyorum herseferinde böyle dince.darginlik olmasin ben olani yazdim.

Gcann sakınn gitmee balımm çok üzülürüz bakksenağlama

Seni çok seviyoruz biz Şeniz

kız gcan saçmalama ne demek girmem ya olduğun yerde kal şimdi ben alıcam elime oklavayı he klava:
Kuzum mavi deniz lak lak konuşmayı sevdiği için senden de o performansı bekliyor yanlış anlama sen takıl kafana göreee
Maviii kız delimisin sen huuu naptın öle ya üzme kızı kısada yazar uzunda alışır zamanla lönk diye hangi sohbete girsin zamanla bize benzicek oda yapma kaydirigubbakcemile3

bencede yani daha yeni bir arkadaşımız o zamanla alışıp ısınacaktırr a kız mavi naber diyemez herkess :roflol: herkes benimle ceren kadar yüzsüz mü:roflol::roflol:

dokundurmadan yapamıyorum şu cerene yaa:roflol::roflol:

Gcan olduğun yerde kal yasakkelime

ireeem ben sana bir gün bir dokunucam varyaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne oluyor ya yazın kaç dk sonra bi daha yazılmış kendiliginden neyse sitede kafayı yemiş herhalde... gcan işte ben böyle anlaşılacagını düşündügüm için söylemek istemedim..ama yine istedigin gibi almışsın..ben daha önce dokundurma yapmıştım sana ama kesinlikle seni bozmak gibi niyetim olmaz ki buradaki arkadaşlarda bilirler..beni kimseyle kinde tutamam ki dk başı bozayım ..kısa yazılmaz falan da demedim sadece arada sohbeti oluşturmıyorz dedim..en azından ben oluşturamıyorum senin hakkında dogru dürüst birşey bilmiyoruz..haksızmıyım şimdi..kısa kelimeler olunca kısa kesiliyor aramızda sohbet..eger ben senden birazdaha sohbet samimeyet istedigim için böyle alınıyorsan o zman ben hiçbirşey demeyeyim sana konuşmayalım..mantıklımı sence..arada birazdaha sohbet samimiyet olsun diye demiştim ama yanlış anlamışsın..neyse sen bilirsin..amacım öyle degil kocaman bir sayfa mı yazmalıydım yanlış anlama beni diye...sen takıl kafana göre ben bişe demem güzelim sana bundan sonra...

Son düzenleme:
tamam kızlar ben birşey demdim...tüm sölerimi geri aldım ..sizlerden allah razı olsun ben üstüne çok gittim arkadşın üzdüm..hakkını helal et üzdüysem senide gcan kusura bakma...

iremcim bende bana zaten ne haber mavi deniz desin diye kızmadım hatta kızmadımda ama öyle gibi aldı arkadaş..

ismini hatırlayamadığın kişilerden biri ben olabilir miyim:dilcikar:

Oh programın rahatmış çok şükür ablacım birden harıl harıl ortama girmemene çok sevindimmsositososito
:roflol: :roflol: :roflol: ay ay ay alınırmış benim güzelim kıyamam ben ona :1hug: kaydirigubbakcemile3... evet ya rahatım valla, çok şükür inşallah hep böyle devam eder :jeyyar:
hmmm... hah şöyle... miniğimize dikkat edeceksin bak... ne çok sıcak ne çok soğuk bir şey içme... ılık şeyler iç yumuşasın boğazın canım...
evet hayatım, neyse ben şu ders notlarımı halledeyim aranıza gelirim, biraz zaman lazım... ama sık sık uğramaya çalışacağım :)
ay ay ay kıyamam sanaaaaa... kız biz burada herşeyi söyleriz sen takma, mavişim kötü bir şey söylemedi, sadece bize katıl demek istedi canımcım, sen içinden geldiği gibi yaz :)

benden yana hakkim helel olsun.kirginlik olmasin arkadasim.beni hakkimda neler bilmek istiyorsun söyle yazayim.gerci ben anlatmisdim kendimden ama.ne isiyorsan anlati ok canim anlasdikmia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…