Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok bende çok üzüldüm böyle yanlış anlamana kesinlikle düşündügünüz gibi degildi ne bileyim sen görüyorsun sayfaları ben anlatamıyorum biz lay lomuz işte dalıyoruz konuşara bilmiyorum belki sürekli burda oldugumuzdan ama ben senden de öyle bekledigim için söyledim rahat rahat alınacagını bilseydim söylemezdim ama elimde degil senin yazılarına boşverip geçmek sonuçta dogru dürüst sohbet oratamı olmuyor diye dedim..neyse özellikle ögrenmek istedigim birşey yok sadece biraz daha açık ol biizmle paylaşımını arttırki seni bizlerde tanıyalım..zaten birşey olunca bizler soruyoruz..

filiz abla afiyet olsun...kızlar sanırım hepinzi yemektesiniz hepinzie afiyet bal şeker olsun..yav bende yarım saate kadar gidecem yemege inş güzel birşeyler vardır..

sende üzülme bende üzülmiym kapansin bu konu ok canim .:1hug:

ok gcan bu sefer gerçekten kötü bir şekilde söylemedigimi anladıgın için sevinirim..yanlış anlamadın dimi?bak bu sefer anlamam ben laf falan alırım elime oklavayıı...neşe kız nerelerdesin?karamanlıda gelmiş?oo kızlar dönün bu tarafa bakalım..

Son düzenleme:

anlamadim anlamadim sen rahat ol canim.

biz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama

biz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama

oh oh maşallah yesin onu teyzesi canım yaaaa demek senin testte temiz çıktı süpppeerrrr hihoyyyt
deli kız alıcaksın tabikide kilo şuna bak şuna 3 haftada üç kilo almışl birde zırlıyor ilaydanın kilosuna baktımı doktor?
Bu arada annene geçmiş olsun canım yoksun diye yazmadım...

Kızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Mavişim lekelerin ne kadar devam etti? Sormayı unutmuşum, hamişlik nasıl gidiyor? Kızlar ben adetim ve doktora bir süre daha gitmeyeceğim öncelikle doktora yeterliliğe giricem inşallah. Dualar edin. Kızlar ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırmanın faydasını gören var mı?

Nurcum çok sevindim ne tahliliydi ki? Ben de bu sabah kan verdim. Tekrardan diyetisyenime başlıyorum bazı tahliller isetdi ona göre başlayacağız diyete inşallahbu sürede iyi kilo vermek istiyorum. Tavsiyelere açığım. Öğleden sonra tahlil sonuçlarım belli olacak bakalım şeker bir kız mıyım yağlı bir kız mıyım çıkacak ortaya:)) Ceren kız çitlenbik nasıl ? Rüzgar güzelim nerde???

ilaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 6. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (12 ekim ??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim benim hastalik yeniden azdi (iltihapli romatizma var) kortiona takrar baslayacagim gerisi iyi cerncim kumsalcim mavicigim iremcim filizcim ve ismini saymadigim bütün anne adaylari iyisinizdir insalah kiz ceren bu nur oklavami istiyor sen mi alirsin ben mi alayim kiz tabiki alacaksin ki minik ilaydam buyuyecek ben cocuklarimin ikisindede 23 kilo aldim ve masallah bir 4 kilo biri 3.850 kilo dogdu sonra verirsin kendinize iy bakin ben cadi prensesimi alayim okuldan

Canım hoş geldin nasılsın? Bir süre ara vermen iyi gelir belki kafandan uzaklaştırırsın kuzum inşallah tahlillerde iyi çıkar balım. Bu arada sen azimlisindir istedinmi verirsin kiloyu ben inanıyorum tatlım. Sen vermeye başla sonra bizede örnek ol malum doğumdan sonra bizde aynı dertlerden muzdarip olucaz çünkü :)
Bu arada çitlenbik iyi teyzesi maşallah biraz yorulmuştu sesi çıkmıyordu ama dinlendi heraldeki hareketlendi yine maşallah hihoyyyt

ilaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt

oy oy oy yesin onu teyzesi maşallah de kız maşallah
dilini ısır bir tarafını kaşı aman yerim ben onu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…