- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.341
ayyy yerim ben onu maşallahbiz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama
afiyet olsun canımcıııııııım cokacimcoookbende yemeğimi yedim vede geldim yiyenlere vede yiyecek olanlarada afiyet olsun.....
selam canım, iyidir çok şükür, koşturmaca işte.. bu arada bacakları havaya dikmenin faydasını ben gördüm anacımKızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Mavişim lekelerin ne kadar devam etti? Sormayı unutmuşum, hamişlik nasıl gidiyor? Kızlar ben adetim ve doktora bir süre daha gitmeyeceğim öncelikle doktora yeterliliğe giricem inşallah. Dualar edin. Kızlar ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırmanın faydasını gören var mı?
burdayııııııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bence sen çooooook şeker çıkacaksın a.s.Nurcum çok sevindim ne tahliliydi ki? Ben de bu sabah kan verdim. Tekrardan diyetisyenime başlıyorum bazı tahliller isetdi ona göre başlayacağız diyete inşallahbu sürede iyi kilo vermek istiyorum. Tavsiyelere açığım. Öğleden sonra tahlil sonuçlarım belli olacak bakalım şeker bir kız mıyım yağlı bir kız mıyım çıkacak ortaya:)) Ceren kız çitlenbik nasıl ? Rüzgar güzelim nerde???
afiyet olsun tatlim yarasin bebisimize..keske bende yiye bilsem yemek.yiyemiyorum ya yemek denildinde tuhlerim kalkiyor.
ayyy yerim ben onu maşallahkız deli misin sen? hamilesin hatırlatayım, tabii ki kilo alacaksın... ben hamile değilim ama alıyorum maşallah kiloları... geliyor oklava haaa klava:
afiyet olsun canımcıııııııım cokacimcoook
selam canım, iyidir çok şükür, koşturmaca işte.. bu arada bacakları havaya dikmenin faydasını ben gördüm anacım
burdayııııııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bence sen çooooook şeker çıkacaksın a.s.
yazık sanaaaaa... ama yakında geçecek hayatım merak etme... bunu en kötü şekilde Ceren yaşamıştı şimdi rahat çok şükür :)
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim benim hastalik yeniden azdi (iltihapli romatizma var) kortiona takrar baslayacagim gerisi iyi cerncim kumsalcim mavicigim iremcim filizcim ve ismini saymadigim bütün anne adaylari iyisinizdir insalah kiz ceren bu nur oklavami istiyor sen mi alirsin ben mi alayim kiz tabiki alacaksin ki minik ilaydam buyuyecek ben cocuklarimin ikisindede 23 kilo aldim ve masallah bir 4 kilo biri 3.850 kilo dogdu sonra verirsin kendinize iy bakin ben cadi prensesimi alayim okuldan
afiyet olsun tatlim yarasin bebisimize..keske bende yiye bilsem yemek.yiyemiyorum ya yemek denildinde tuhlerim kalkiyor.
ayyy yerim ben onu maşallahkız deli misin sen? hamilesin hatırlatayım, tabii ki kilo alacaksın... ben hamile değilim ama alıyorum maşallah kiloları... geliyor oklava haaa klava:
afiyet olsun canımcıııııııım cokacimcoook
selam canım, iyidir çok şükür, koşturmaca işte.. bu arada bacakları havaya dikmenin faydasını ben gördüm anacım
burdayııııııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bence sen çooooook şeker çıkacaksın a.s.
yazık sanaaaaa... ama yakında geçecek hayatım merak etme... bunu en kötü şekilde Ceren yaşamıştı şimdi rahat çok şükür :)
insallah ya .simdi canim bir yemek istedi hemen teyzemi aradim aksama oraya gidicem ve yicccceeeeeemmmmmmmmmmmmmm.
ablacım nerdesin sen ya gelmiyorsun ne zamandır.... Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine ablam lütfen bak bizim sana ihtiyacımız var biliyorsun....
Bu arada evet nur tam sopalık hem hamile olup hemde sıfır beden olmak istiyor sanırım ne olacaksa mankenlik ajansınamı yazılıcan anacım kaydirigubbakcemile3
Bende takmıyorum kiloyu yani takmamaya çalışıyorum derdim kilo değilde fıtık yoksa estetik kimin umurunda cerenim iyi olsun yeter. abla kız nurun bebişte kilolu olur heralde inşallah bakalım bizim ceren nasıl olucak ayy çok merak ediyorum yaaa hihoyyyt
canımmmm klıyamam sana kusuyormusun peki? bende bulantı ve kusma çok çektim çok kötüdür iyi bilirim tuzlu bir şeyler yemeye çalış iyi geliyor bu arada ne kadarlık oldun tatlım sen? Ayrıcada sana bir takvim yapalım ya takip etmesi kolay olur.
canim cok sükür bulanti yok ama yemek yiyemiyorum sorun o.acaba bebek demi beslenemiyor cok merak ediyorum .kendimi zorluyorum ama olmuyo yaa.ben suan tam 9 hafda 3 günlü hamileyimmmmmmmmmmmm cok sükür rabime
ireeem ben sana bir gün bir dokunucam varyaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım öyle düşünme bebek her halukarda besinin alıyordur ben yediğimi çıkarıyordum afedersin su bile durmuyordu içimde ama maşallah ceren hanım alacağı besini aldı yinede hihoyyyt
bu arada takvim yapalımmı kuzum istiyormusun
canim cok sükür bulanti yok ama yemek yiyemiyorum sorun o.acaba bebek demi beslenemiyor cok merak ediyorum .kendimi zorluyorum ama olmuyo yaa.ben suan tam 9 hafda 3 günlü hamileyimmmmmmmmmmmm cok sükür rabime
İREEEEEEEEEEMMMM hoş geldin naberrrrrrrrrrrrrr
iyiyim ablacigim annemle konustuk biz sabh sende iyiymisin sevindim kendine dikkat üsütme orada
da
canımmm.Sen en sıkıntılı dönemi bitirip artık keyifli zamanlarına doğru gidiyorsunnhihoyyyt sabret birazcık daha en fazla 1 ay daha sürer:teselli:
Teşekkür ederim ablacım sanada afiyet olsun şekerimmmm özledim kız senii sevmedim ben bu okul işini
canımm kıyamam sana canın bir şey istediğinde hemen tedarik et ve yemeye çalış çünkü bulantı döneminde insanın canı çok nadir bir şeyler istiyor hazır iştah gelmişken ye balım....
iyilik kanka senden naberr??
Tekmeler nasıl bugünkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?