Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

biz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama
ayyy yerim ben onu maşallah kız deli misin sen? hamilesin hatırlatayım, tabii ki kilo alacaksın... ben hamile değilim ama alıyorum maşallah kiloları... geliyor oklava haaa klava:
bende yemeğimi yedim vede geldim yiyenlere vede yiyecek olanlarada afiyet olsun.....
afiyet olsun canımcıııııııım cokacimcoook
selam canım, iyidir çok şükür, koşturmaca işte.. bu arada bacakları havaya dikmenin faydasını ben gördüm anacım
burdayııııııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bence sen çooooook şeker çıkacaksın a.s.
afiyet olsun tatlim yarasin bebisimize..keske bende yiye bilsem yemek.yiyemiyorum ya yemek denildinde tuhlerim kalkiyor.

yazık sanaaaaa... ama yakında geçecek hayatım merak etme... bunu en kötü şekilde Ceren yaşamıştı şimdi rahat çok şükür :)

insallah ya .simdi canim bir yemek istedi hemen teyzemi aradim aksama oraya gidicem ve yicccceeeeeemmmmmmmmmmmmmm.

ablacım nerdesin sen ya gelmiyorsun ne zamandır.... Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine ablam lütfen bak bizim sana ihtiyacımız var biliyorsun....
Bu arada evet nur tam sopalık hem hamile olup hemde sıfır beden olmak istiyor sanırım ne olacaksa mankenlik ajansınamı yazılıcan anacım kaydirigubbakcemile3
Bende takmıyorum kiloyu yani takmamaya çalışıyorum derdim kilo değilde fıtık yoksa estetik kimin umurunda cerenim iyi olsun yeter. abla kız nurun bebişte kilolu olur heralde inşallah bakalım bizim ceren nasıl olucak ayy çok merak ediyorum yaaa hihoyyyt

afiyet olsun tatlim yarasin bebisimize..keske bende yiye bilsem yemek.yiyemiyorum ya yemek denildinde tuhlerim kalkiyor.

canımmmm klıyamam sana kusuyormusun peki? bende bulantı ve kusma çok çektim çok kötüdür iyi bilirim tuzlu bir şeyler yemeye çalış iyi geliyor bu arada ne kadarlık oldun tatlım sen? Ayrıcada sana bir takvim yapalım ya takip etmesi kolay olur.

Teşekkür ederim ablacım sanada afiyet olsun şekerimmmm özledim kız senii sevmedim ben bu okul işini

insallah ya .simdi canim bir yemek istedi hemen teyzemi aradim aksama oraya gidicem ve yicccceeeeeemmmmmmmmmmmmmm.

canımm kıyamam sana canın bir şey istediğinde hemen tedarik et ve yemeye çalış çünkü bulantı döneminde insanın canı çok nadir bir şeyler istiyor hazır iştah gelmişken ye balım....

canim cok sükür bulanti yok ama yemek yiyemiyorum sorun o.acaba bebek demi beslenemiyor cok merak ediyorum .kendimi zorluyorum ama olmuyo yaa.ben suan tam 9 hafda 3 günlü hamileyimmmmmmmmmmmm cok sükür rabime

canim cok sükür bulanti yok ama yemek yiyemiyorum sorun o.acaba bebek demi beslenemiyor cok merak ediyorum .kendimi zorluyorum ama olmuyo yaa.ben suan tam 9 hafda 3 günlü hamileyimmmmmmmmmmmm cok sükür rabime

yok canım öyle düşünme bebek her halukarda besinin alıyordur ben yediğimi çıkarıyordum afedersin su bile durmuyordu içimde ama maşallah ceren hanım alacağı besini aldı yinede hihoyyyt
bu arada takvim yapalımmı kuzum istiyormusun

Bende geldimmmhihoyyytRüzgarcımmm?Akşam rüzgar gibi geldin geçtin vallakaydirigubbakcemile3

Neşe nasılsın?

Nurrrr bak benden de oraya bir oklava geliyor hııııklava:Anacım deli misin sen çıkart hamileliğin tadını bir daha kaç kere yaşanır bu özel duygu 3 kg ne ki sanırsın 30 kg almış:dilcikar:

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq: :ecrin_bebek:

sen bilirsin tatlim ben pek anlamiyorum o islerden birtek acarim bilgisayari ve kaparim bide yazarim istekaydirigubbakcemile3

canımmm.Sen en sıkıntılı dönemi bitirip artık keyifli zamanlarına doğru gidiyorsunnhihoyyyt sabret birazcık daha en fazla 1 ay daha sürer:teselli:

NEŞECıM BAK ıŞıNE YARAR BELKı

Başımıza ne gelirse dilimizi ya da dişimizi tutamadığımız için geliyor olabilir mi? Çoğumuz için sorunun cevabı evet. Ama o eveti hayıra çevirmenin de yolları var. ışte o zor ama sonucu güzel yollar...

Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.

Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.

Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.

Albümin iştahı kapatır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz da tuzla tatlandırın.

Kendinize yeşil salata, uskumru balığı, kivi ve portakaldan oluşan bir ziyafet hazırlayın. Balığın içeriğindeki iyot, tiroit bezinin işlevlerini hızlandırdığından açlık hissi giderilir.

Öğünler arası acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. lHafta da iki gün yumurta yiyin. Çünkü yumurta da bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.

Yeme isteğiyle başa çıkmanın yolları

Diyet yaparken amaç, metabolizmanıza uygun ölçüde kalorili yiyeceklerle beslenmektir. Yeme isteği de tam bu devrede ortaya çıkar. Gözünüzün önünden tatlılar, pizzalar, bol soslu makarnalar geçebilir. Pratik yöntemlerle yeme isteğinizin önüne geçebilirsiniz.

Bir şeyler atıştırmak istediğinizde hemen kalkıp dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Ağzınızdaki bu taze tat yeme isteğini azaltacaktır.

Açlık hissi kaybolana kadar kendinize yeni uğraşlar bulun. Yürüyüşe çıkın, arkadaşlarınızı arayın, duşa alın ama asla mutfağa gidip buzdolabından yiyecek çıkarmayın.

Midenize aslında tok olduğu sinyalini göndermek için limonlu su için. Bu hem yeme isteğinizi azaltır hem de vücudunuzu toksinlerden arındırır.

Yeme isteğiniz gerçekten başa çıkılamaz bir noktaya geldiyse ince bir dilim kepekli ekmek yiyin. Uzun süreli tokluk hissi yaratacaktır.

ıhtiyacınız olan yemek değil dinlenmek olabilir. Zihninizi rahatlatmak için bir süre uzanıp, dinlenin.

canımmm.Sen en sıkıntılı dönemi bitirip artık keyifli zamanlarına doğru gidiyorsunnhihoyyyt sabret birazcık daha en fazla 1 ay daha sürer:teselli:

insallah canim ya bi yemek yiyemiyorum bide bir uyuyorum varya aksam 22:00 yatiyom ertesi gün 12 kadar karda gene uyuyom.:1closedeyes:

bende sevmedim hiçsenağlama akşam dizi gündüz okul e bizzzzzsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…