Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

insallah canim ya bi yemek yiyemiyorum bide bir uyuyorum varya aksam 22:00 yatiyom ertesi gün 12 kadar karda gene uyuyom.:1closedeyes:

Olsun ne güzel ya bir de uyuyamasan daha bitkin olursun yavaş yavaş sevdiğin yiyeceklerden yada meyvelerden ye mideni tok tutsun yada sevdiğin bir çorba varsa içine ekmek doğra içini tutsun yoksa bebeği kusacaksın:roflol::roflol:

insallah canim ya bi yemek yiyemiyorum bide bir uyuyorum varya aksam 22:00 yatiyom ertesi gün 12 kadar karda gene uyuyom.:1closedeyes:

Canımm uykun varken ve fırsat elindeyken uyu bol bol bugünlerini çok ararsın uykuda çok önemli bebeğinin gelişimi için o yğzden uyu bol bol boşverrrr...
Bu arada özeline bir bakarmısın tatlım sana bir şey yazdım...

bende sevmedim hiçsenağlama akşam dizi gündüz okul e bizzzzzsenağlama

evet ya ne olucak bu böyle Çok üzgünüm çoook klava:
okulda kapanacak dizilerde bitecek o zamanda cundalardan beri gelmez bu hatun kaydirigubbakcemile3

ne işi be lak lak yapıyorsun sanki bilmiyoruzlülülülülülülülülülülülü

diyene bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız siz burdasınız diye yazıyorum bir kapatıp işe dalarsam akşam olur vallaü
sonra bağrınırsın cereeeeeeeeeeennnnnnnnn diye :dilcikar: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kiz bi alemisin ya beni güldürdünya allahda seni güldürsün

birazmı kurtlu ceren aferin sana miniğimiz aklını başına getirmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile3evet canım o erkek bebek bekliyo hediye sepet yaptımıştım
bu ayın sonunda kavuşucak bebişine allahın izniyle bebk biraz iyi olduğu için erken olucak
34 haftalık 2.900 kilosu maşallah tosun paşa :nazar

kızlar yemeğe gidip dönücemmcokacimcoook
afiyet olsun iremcim
yemeğe gidiyorum kızlar :)
afiyet olsun ablacım
filiz abla afiyet olsun...kızlar sanırım hepinzi yemektesiniz hepinzie afiyet bal şeker olsun..yav bende yarım saate kadar gidecem yemege inş güzel birşeyler vardır..
afiyet olsun canımmmmm
biz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama
canım çok sevindim sonuşların güzel çıkmış kiloya gelince sakın det etme bebişin ve sen sağlıklı olun yeterki

bende yemeğimi yedim vede geldim yiyenlere vede yiyecek olanlarada afiyet olsun.....
afiyet olsun kuşum
nesecim nasılsın doktora gitmicekmişsin hakkında hayırlısı canım allah gönlüne göre versin diyatisyene başlamışsın belki iyi gelir kafan dağılır canım o sorunu cevabını bende merak ediyorum
ilaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt
maşllah küçük kızımıza

çok geçmiş olsun karamanlı allah şifa versin ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte bu aralarda bira yoğunluk var koşturmaca gidiyor maşşallah çocukların çok güzel doğmuş nur duydunmuuuuuuuu görüşürüz kendine dikkat et
kızlar ben çıkıyorum annemi kayınvalideme götürecez

görüşürüz canım kendine dikkat et yorma kendini

teşekkür ederim kumsalcım
bu arada sen ne yaptın hediye sepeti yani neler koydun içine kız resmini çekip koysana vermeden önce merak ettim

evet yaa ne olacak bizim sonumuz küçük emrah gibi kaldık mahsun buralarda kimsesizsenağlama

diyene bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız siz burdasınız diye yazıyorum bir kapatıp işe dalarsam akşam olur vallaü
sonra bağrınırsın cereeeeeeeeeeennnnnnnnn diye :dilcikar: :roflol:

ay kıyamam hormonları tavanada çıkarmışşş alınganlıkta yaparmışşşş:roflol: gel sana kocaman sarılayımmmŞeniz

evet yaa ne olacak bizim sonumuz küçük emrah gibi kaldık mahsun buralarda kimsesizsenağlama

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: böyle dimi
:roflol: :roflol: :roflol:

bana neden özelden yazmıyorsun hiççç roflol: bende istiyorum bananelülülülülülü

anacım ben sana yazdığım özelleri kimseye yazmadım hiç kıskançlık yapma :roflol:

teşekkür ederim kumsalcım
bu arada sen ne yaptın hediye sepeti yani neler koydun içine kız resmini çekip koysana vermeden önce merak ettim

bişi değil şekerim mavi bi sepet içinde tulum,zıbın,battaniye,pijama takımı ,altlı üstlü takım var 2 tane,önlük.,bitakım bizim ödüğümüz şapka patik doğana kadar daha ne koyarım bilmiyorum tamamlayınca koyarım resmini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…