- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.361
insallah canim ya bi yemek yiyemiyorum bide bir uyuyorum varya aksam 22:00 yatiyom ertesi gün 12 kadar karda gene uyuyom.:1closedeyes:
iyi be gülğm nosssun hep aynı iş iş iş
canım tekmeler ara ara var çok sık değil ceren hala yorgun heralde mirmirmirmir
insallah canim ya bi yemek yiyemiyorum bide bir uyuyorum varya aksam 22:00 yatiyom ertesi gün 12 kadar karda gene uyuyom.:1closedeyes:
bende sevmedim hiçsenağlama akşam dizi gündüz okul e bizzzzzsenağlama
ne işi be lak lak yapıyorsun sanki bilmiyoruzlülülülülülülülülülülülü
Olsun ne güzel ya bir de uyuyamasan daha bitkin olursun yavaş yavaş sevdiğin yiyeceklerden yada meyvelerden ye mideni tok tutsun yada sevdiğin bir çorba varsa içine ekmek doğra içini tutsun yoksa bebeği kusacaksın:roflol::roflol:
evet sanırım biraz kurtluyum ama akıllandım gerçekten bak iş felan yapmıyorum yaparsamda dinlenerek kaydirigubbakcemile3
Canımm hadi hayırlısı hani şu erkek bebek bekleyen arkadaşın dimi hani sen ona bir sepet yapıyordun hediye o dimi? Ne zaman doğumu? allahım bir avazda kurtarsın inşallah... :Saruboceq:
:
canımcım saatler olsun tatlım hihoyyyt
evet zeynep hanım dönme mücadelesi veriyor olabilir tatlım bazen ceren bana öyle sağlam tekmeler atıyor ki kasık ağrısı hissediyorum buna benzer şeyler olabilir seninkide ama bu günde olursa direk ara doktoru tatlım ihmal etme lütfen...
Tamam canım dinlen sen kendine dikkat et temizlik olayınıda abartma öyle üstten üstten kaydirigubbakcemile3
Neyse artık değerlreinde normal çıktığına göre sıra geldi kendine dikkat etme zamanına canım bak bunca kişiyi kızdırdın valla fena dayak yersin heklava: kaydirigubbakcemile3
Geldim bitanem burdayım işe dalmışım zaman geçmiş kaydirigubbakcemile3 topiktede kimse olmayınca açık bırakmadım sayfayı. Nasılsın balım iyimisin? Evet ceren hanım güçlendi kuvvetlendi cicim maşallah anasını dövüyo şimdiden darısı başına kaydirigubbakcemile3 bende beğendim o şapkalı takımı aldım zatii artık kıyafet almasam iyi olucak valla çocuk giyemeden büyücek he ondan korkuyorum kaydirigubbakcemile3 Sende başla alış verişe ufak ufak sonradan ağır gelir tatlım haberin ola. Bu arada isime karar verdinizmi canım? Cemremi olucak?
Burdayım mavi hanımmm hihoyyyt hihoyyyt
ablacım hoş geldin nasılsın? Akşam konuşamadık seninle fazla duramadım topikte kusura kalma okulda keyifler yerindedir inşallah canım ya arada gel emi boş bırakma bizi hihoyyyt
Bende iyiyim işte ne olsun bildiğin gibi çalışmaya devam
afiyet olsun iremcimkızlar yemeğe gidip dönücemmcokacimcoook
afiyet olsun ablacımyemeğe gidiyorum kızlar :)
afiyet olsun canımmmmmfiliz abla afiyet olsun...kızlar sanırım hepinzi yemektesiniz hepinzie afiyet bal şeker olsun..yav bende yarım saate kadar gidecem yemege inş güzel birşeyler vardır..
canım çok sevindim sonuşların güzel çıkmış kiloya gelince sakın det etme bebişin ve sen sağlıklı olun yeterkibiz doktordan geldik şimdi iladam hepinizi öpüyor şekerim iyi çıktı allaha şükür ama kanım düşük çıktı bide moralim bozuldu 3 haftada 3 kilo almışımsenağlamasenağlama
afiyet olsun kuşumbende yemeğimi yedim vede geldim yiyenlere vede yiyecek olanlarada afiyet olsun.....
nesecim nasılsın doktora gitmicekmişsin hakkında hayırlısı canım allah gönlüne göre versin diyatisyene başlamışsın belki iyi gelir kafan dağılır canım o sorunu cevabını bende merak ediyorumKızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Mavişim lekelerin ne kadar devam etti? Sormayı unutmuşum, hamişlik nasıl gidiyor? Kızlar ben adetim ve doktora bir süre daha gitmeyeceğim öncelikle doktora yeterliliğe giricem inşallah. Dualar edin. Kızlar ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırmanın faydasını gören var mı?
maşllah küçük kızımızailaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt
çok geçmiş olsun karamanlı allah şifa versin ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte bu aralarda bira yoğunluk var koşturmaca gidiyor maşşallah çocukların çok güzel doğmuş nur duydunmuuuuuuuu görüşürüz kendine dikkat etmerhaba kizlar nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim benim hastalik yeniden azdi (iltihapli romatizma var) kortiona takrar baslayacagim gerisi iyi cerncim kumsalcim mavicigim iremcim filizcim ve ismini saymadigim bütün anne adaylari iyisinizdir insalah kiz ceren bu nur oklavami istiyor sen mi alirsin ben mi alayim kiz tabiki alacaksin ki minik ilaydam buyuyecek ben cocuklarimin ikisindede 23 kilo aldim ve masallah bir 4 kilo biri 3.850 kilo dogdu sonra verirsin kendinize iy bakin ben cadi prensesimi alayim okuldan
kızlar ben çıkıyorum annemi kayınvalideme götürecez
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kiz bi alemisin ya beni güldürdünya allahda seni güldürsün
amin:Saruboceq: bizde daha ne laflar var takıl bize hayatını yaşa:roflol:[/QUOT vallaha kiz sen cok yasa.
Canımm uykun varken ve fırsat elindeyken uyu bol bol bugünlerini çok ararsın uykuda çok önemli bebeğinin gelişimi için o yğzden uyu bol bol boşverrrr...
Bu arada özeline bir bakarmısın tatlım sana bir şey yazdım...
evet ya ne olucak bu böyle Çok üzgünüm çoookklava:
okulda kapanacak dizilerde bitecek o zamanda cundalardan beri gelmez bu hatun kaydirigubbakcemile3
gcannnn kız özeline bir bak
huuuu ekran başında uyuyakaldı sanırsam garibim mirmirmirmir
amin:Saruboceq: bizde daha ne laflar var takıl bize hayatını yaşa:roflol:[/QUOT vallaha kiz sen cok yasa.
hapşırmadım ki niye çok yaşa dedin:roflol::roflol: sen bize daha sık katıl ne bulantın kalır ne baş dönmen cereni nuru ieroru ve diğer arkadaşları bu şekilde günümüze kadar getirdik:sm_cool:
diyene bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız siz burdasınız diye yazıyorum bir kapatıp işe dalarsam akşam olur vallaü
sonra bağrınırsın cereeeeeeeeeeennnnnnnnn diye :dilcikar: :roflol:
evet yaa ne olacak bizim sonumuz küçük emrah gibi kaldık mahsun buralarda kimsesizsenağlama
bana neden özelden yazmıyorsun hiççç roflol: bende istiyorum bananelülülülülülü
hapşırmadım ki niye çok yaşa dedin:roflol::roflol: sen bize daha sık katıl ne bulantın kalır ne baş dönmen cereni nuru ieroru ve diğer arkadaşları bu şekilde günümüze kadar getirdik:sm_cool:
desene sen şuna yoldan çıkardık diye :roflol:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: böyle dimi
:roflol: :roflol: :roflol:
aynen öyleee:roflol:yerimseniben
anacım ben sana yazdığım özelleri kimseye yazmadım hiç kıskançlık yapma :roflol:
yaparım bennn kıskanırım seni benn kıskanırım kendimdeenn:roflol:
desene sen şuna yoldan çıkardık diye :roflol:
kim kimi yoldan çıkarttı aceppyerimseniben
kiz sus gülmekden karnima agri gidi.
kiz sus gülmekden karnima agri gidi.
bebekte gülüyordur da ondan şöyle yapıyordur aynen:roflol:
:roflol::roflol: biz seninle çok konuşma fırsatı bulamadık şimdiye kadar benim bu topikte lakabımm cadıı iremmm:roflol:
teşekkür ederim kumsalcım
bu arada sen ne yaptın hediye sepeti yani neler koydun içine kız resmini çekip koysana vermeden önce merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?