Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canım benim hoşgeldin
nasılsın neşecim?
ayakları duvara dayamak değil de,sırt üstü yaıp belimin altına yastık koymuştum ben,bazen yarım saat bazen bir saat yattım öyle,faydasını görenler çok,ama tam 7 ay olmadı benim böyle.daha sonra hiçbişey yapmamışken oldu
ama dene istersen belki faydalı olur cnm ya.

ilaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt
ayyyy maşallah ilaydayahihoyyythihoyyyt
iyi artmış kilosu valla nur
Annene de geçmiş olsun cnma.s.
kız 3 kilo aldın diye ne korkuyon
toplamda kaç kilo oldu sen onu deyiver hele
ben tam 10 kilo almışım valla
doğuma kadarda ne kadar alırım bilmemkafamçokkarıştı
7-8 kilo desek toplamda 18 kilo almış olurum
oy o ne ya:mymeka: dikkat etmem lazım ama nerdeeeeeeeee

Canım 3 kişi kalmışız:)) baksana sadece rüzgardeniz cevap verdi ben de işe yarar birşey mi merak ettim.

Canım gerçekten çok işe yarayacak bilgiler bunlar. Çok teşekkür ediyorum. Böyle bilgileri bana gönderi çok ihtiyacım var...

İyiyim prensesim teşekkür ediyorum. Az kaldık dimi? Yeni birşeyler bulunca paylaşın benimle de aklımdan çıkmıyorsunuz hiç. Kuzum sen hamiş misin? Neden listenin üstünde senin ismin yok?

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Çitlembiğe selam söyle benden, ara mı daha yoğun bir dönem mi ben de bilmiyorum inanın ki...

Bu ayakları dikmenin faydasını görenler kimler merak ettim gerçekten işe yarıyorsa yapabienler yapsın arkadaşlar. Nerden ne çıkaracağımı ben de şaşırdım artık...

Ben burdayım da sen nerdesin? Sana sorular sordum göremedin herhalde cevap vermedin( onları bırak sen lekelerin bitti mi? Merak ettim. Hamişlik nasıl gidiyor?

Canım saolasın. Umut dünyası işte. Dediğin doğru geleceği varsa gelir zaten. Hayırlısı olsun. Zeyneb öp bizim için göbişten...

maşallah anacım sizlere...karamanlı geçmiş olsun..nur kız mankenlik ajansına mı yazılıcan bak cereni dinle öyle dediydi ilahi ceren laflara bak cadi irem cadı ceren.. cnm ya aman maşallah ilaydaya daha çok yesin senden tosuncuk olsun inşallah..ceren banane banane bende istiyorum niye yaa beni begenmiyormusunuz..ceren benim pabucum dama mı atıldı ireme bilem çok atmışsın itiraf ettin..irem yokken ben vardım :mymeka:ahada durun moda girdim :roflol:birazcık kıskançlık yapayım sitem edeyim hatta hızımı alamadım aglayacam şimdi yaaasenağlama

Son düzenleme:
nese kız bitti lekelenme 3 günüdür yok şükür...hadi balım sende diyetisyenen gitmişsin ne güzel ..inş testlerin kötü çıkmazda tez zmanda kilo verip bebişine kavuşursun..

ohooo sen bebeğin ihtiyaçlarını hazır etmişsin zaten balım daha ne alıpta koyacaksın kaydirigubbakcemile3

ay kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum size yavaş yaaaaaa

dur kız ancak hareket geldi topiğe kaydirigubbakcemile3

yaaa sen bizim gibi cadılara kurbannn ol emiiiii :dilcikar: :dilcikar:
kız ben sanada yazdım defalarca özelden ne alınganlık yapıyon aaaaa sen daha hamileliğin başında böyle değişirsen vay halimize kız senin yüzünden sana laf yetiştiricez diyye göbeğimiz çatlar burda erkenden doğuruveririz heee kaydirigubbakcemile3

cadı sın işte cadı yaparım alınganlık her zaman degil ama ara ara yaparım alınganlık..sende iyice alınganlık yuapıyormuşum gibi adımı çıakrdın heee..kız sen alınganlık yaptıgında biz bişe diyozmu ama bak ben demiyorum bişe baakaları diyor karışmam bak...ama ortalıgı birbirine karıştıryorum sankim..:jeyyar:

Son düzenleme:

maviii ara sıramı yapıyorsun alınganlık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güldürme beni kız senle doğru dürüst muhabbet edemiyoruz biz alınganlığın yüzünden bu biiiiiiiiirrrrrrrrrrr
ikincisi kız sen nerde gördün benim alınganlık yaptığımı he :mymeka:
ben sadece şımarıklık yaparım bunuda herkes bilir delirtme beni hanım hanıııımm gelirsem oraya ağzını yırtarım :roflol:

nese kız bitti lekelenme 3 günüdür yok şükür...hadi balım sende diyetisyenen gitmişsin ne güzel ..inş testlerin kötü çıkmazda tez zmanda kilo verip bebişine kavuşursun..

Maşallah canım, aman kendine dikkat et, yorma fazla. Diyetisyen bahane aslında kiloyla pek ilgisi yok ama kendim için vermek istiyorum bu kiloları inşallah. Şeker, kollesterol bir de analamadığım şeyler yazdı bilmiyorum ne ie yarıyor. 4'ten sonra gidicez o vakitten sonra da dr bulabilir miyiz biliyorum. Hayırlısı bakalım.

gelde yırt bakalaım gel hadi gel yakala beni anacım yakala...hee küstüm size giderim bak diyen kim alınıpta diyon anacım ..aşkol ceren benle alınganlık yüzündenmi muhabbet edemiyorsun ..hanımmm benle öyle hnmllııı konuşma bende gelirsem cartt diye agzını yırtarım bak...(bak hanımlı başlayan cümle başka bir şeyi anımsattı aman sakın heee kız sende deme ayy ne sinir olmuştum o zman hatırla bacım bilirsin sen aman ierror geldi aklıma o günden cnm ya ...)

ben göremiyorum gcan takvimini bazı takvimler çıkıyor bazıları çıkmıyor sinir oluyorum cadı cerenin takvimi çıkıyor ama özel ya o hatun bir tek o yapıyor okuyup üfleyimte koyuyor hadi ceren itiraf et...

kiz senin elline saglik cok begendim ve sevindim allah razi olsun.

canım benim allah cümlemizden razı olsun bitanem beğendiysen ne mutlu bana sıkılınca söyle yine değiştiririz tatlım...
eee bu arada kendinden bahsetsene birazcıcık gerçi ben biliyorum ama bilmeyenler için onların adına soruyorum kaydirigubbakcemile3 anlayan anladı artıkın kaydirigubbakcemile3
1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasınız?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?
11- ......................
12- ................
diye giderde gider bu liste kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ilk beş soruyu cevapla yeter diğerlerini zamanla öğreniriz nasılsa 9 ay burdasın pardon 9 değil 7 , 2 ay geçti bile ama doğurduktan sonrada gel tamammı?
Sen soruları cevapla ben hemen puanını vericem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…