- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.381
bebekte gülüyordur da ondan şöyle yapıyordur aynen:roflol:
:roflol::roflol: biz seninle çok konuşma fırsatı bulamadık şimdiye kadar benim bu topikte lakabımm cadıı iremmm:roflol:
estafurlah canim.gercekden fazla firsat bulamadik ama gercekden cok sakacisin.allah ömrünü uzun etsin.
canım benim hoşgeldinKızlar ne var ne yok? Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Mavişim lekelerin ne kadar devam etti? Sormayı unutmuşum, hamişlik nasıl gidiyor? Kızlar ben adetim ve doktora bir süre daha gitmeyeceğim öncelikle doktora yeterliliğe giricem inşallah. Dualar edin. Kızlar ilişkiden sonra bacakları duvara kaldırmanın faydasını gören var mı?
ayyyy maşallah ilaydayahihoyyythihoyyytilaydam 640 gram olmuş teyzesi hihoyyyt
birazmı kurtlu ceren aferin sana miniğimiz aklını başına getirmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile3evet canım o erkek bebek bekliyo hediye sepet yaptımıştım
bu ayın sonunda kavuşucak bebişine allahın izniyle bebk biraz iyi olduğu için erken olucak
34 haftalık 2.900 kilosu maşallah tosun paşa :nazar
afiyet olsun iremcim
afiyet olsun ablacım
afiyet olsun canımmmmm
canım çok sevindim sonuşların güzel çıkmış kiloya gelince sakın det etme bebişin ve sen sağlıklı olun yeterki
afiyet olsun kuşum
nesecim nasılsın doktora gitmicekmişsin hakkında hayırlısı canım allah gönlüne göre versin diyatisyene başlamışsın belki iyi gelir kafan dağılır canım o sorunu cevabını bende merak ediyorum
maşllah küçük kızımıza
çok geçmiş olsun karamanlı allah şifa versin ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte bu aralarda bira yoğunluk var koşturmaca gidiyor maşşallah çocukların çok güzel doğmuş nur duydunmuuuuuuuu görüşürüz kendine dikkat et
görüşürüz canım kendine dikkat et yorma kendini
NEŞECİM BAK İŞİNE YARAR BELKİ
Başımıza ne gelirse dilimizi ya da dişimizi tutamadığımız için geliyor olabilir mi? Çoğumuz için sorunun cevabı evet. Ama o eveti hayıra çevirmenin de yolları var. İşte o zor ama sonucu güzel yollar...
Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
Tatlı olarak 250 gr. mor eriği biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
Albümin iştahı kapatır. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz da tuzla tatlandırın.
Kendinize yeşil salata, uskumru balığı, kivi ve portakaldan oluşan bir ziyafet hazırlayın. Balığın içeriğindeki iyot, tiroit bezinin işlevlerini hızlandırdığından açlık hissi giderilir.
Öğünler arası acıktığınızda kuru erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. lHafta da iki gün yumurta yiyin. Çünkü yumurta da bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
Yeme isteğiyle başa çıkmanın yolları
Diyet yaparken amaç, metabolizmanıza uygun ölçüde kalorili yiyeceklerle beslenmektir. Yeme isteği de tam bu devrede ortaya çıkar. Gözünüzün önünden tatlılar, pizzalar, bol soslu makarnalar geçebilir. Pratik yöntemlerle yeme isteğinizin önüne geçebilirsiniz.
Bir şeyler atıştırmak istediğinizde hemen kalkıp dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Ağzınızdaki bu taze tat yeme isteğini azaltacaktır.
Açlık hissi kaybolana kadar kendinize yeni uğraşlar bulun. Yürüyüşe çıkın, arkadaşlarınızı arayın, duşa alın ama asla mutfağa gidip buzdolabından yiyecek çıkarmayın.
Midenize aslında tok olduğu sinyalini göndermek için limonlu su için. Bu hem yeme isteğinizi azaltır hem de vücudunuzu toksinlerden arındırır.
Yeme isteğiniz gerçekten başa çıkılamaz bir noktaya geldiyse ince bir dilim kepekli ekmek yiyin. Uzun süreli tokluk hissi yaratacaktır.
İhtiyacınız olan yemek değil dinlenmek olabilir. Zihninizi rahatlatmak için bir süre uzanıp, dinlenin.
Bende geldimmmhihoyyytRüzgarcımmm?Akşam rüzgar gibi geldin geçtin vallakaydirigubbakcemile3
Neşe nasılsın?
Nurrrr bak benden de oraya bir oklava geliyor hııııklava:Anacım deli misin sen çıkart hamileliğin tadını bir daha kaç kere yaşanır bu özel duygu 3 kg ne ki sanırsın 30 kg almış:dilcikar:
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:
1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkınklava:
Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:
1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq: :ecrin_bebek:
Canım hoş geldin nasılsın? Bir süre ara vermen iyi gelir belki kafandan uzaklaştırırsın kuzum inşallah tahlillerde iyi çıkar balım. Bu arada sen azimlisindir istedinmi verirsin kiloyu ben inanıyorum tatlım. Sen vermeye başla sonra bizede örnek ol malum doğumdan sonra bizde aynı dertlerden muzdarip olucaz çünkü :)
Bu arada çitlenbik iyi teyzesi maşallah biraz yorulmuştu sesi çıkmıyordu ama dinlendi heraldeki hareketlendi yine maşallah hihoyyyt
oy oy oy yesin onu teyzesi maşallah de kız maşallah
dilini ısır bir tarafını kaşı aman yerim ben onu....
ayyy yerim ben onu maşallahkız deli misin sen? hamilesin hatırlatayım, tabii ki kilo alacaksın... ben hamile değilim ama alıyorum maşallah kiloları... geliyor oklava haaa klava:
afiyet olsun canımcıııııııım cokacimcoook
selam canım, iyidir çok şükür, koşturmaca işte.. bu arada bacakları havaya dikmenin faydasını ben gördüm anacım
burdayııııııııııııııııııııııııım :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bence sen çooooook şeker çıkacaksın a.s.
yazık sanaaaaa... ama yakında geçecek hayatım merak etme... bunu en kötü şekilde Ceren yaşamıştı şimdi rahat çok şükür :)
ok gcan bu sefer gerçekten kötü bir şekilde söylemedigimi anladıgın için sevinirim..yanlış anlamadın dimi?baka bu sefer anlamam ben laz falan alırım elime oklavayıı...neşe kız nerelerdesin?karmanlıda gelmiş?oo kızlar dönün bu tarafa bakalım..
canım benim hoşgeldin
nasılsın neşecim?
ayakları duvara dayamak değil de,sırt üstü yaıp belimin altına yastık koymuştum ben,bazen yarım saat bazen bir saat yattım öyle,faydasını görenler çok,ama tam 7 ay olmadı benim böyle.daha sonra hiçbişey yapmamışken oldu
ama dene istersen belki faydalı olur cnm ya.
ayyyy maşallah ilaydayahihoyyythihoyyyt
iyi artmış kilosu valla nur
Annene de geçmiş olsun cnma.s.
kız 3 kilo aldın diye ne korkuyon
toplamda kaç kilo oldu sen onu deyiver hele
ben tam 10 kilo almışım valla
doğuma kadarda ne kadar alırım bilmemkafamçokkarıştı
7-8 kilo desek toplamda 18 kilo almış olurum
oy o ne ya:mymeka: dikkat etmem lazım ama nerdeeeeeeeee
bişi değil şekerim mavi bi sepet içinde tulum,zıbın,battaniye,pijama takımı ,altlı üstlü takım var 2 tane,önlük.,bitakım bizim ödüğümüz şapka patik doğana kadar daha ne koyarım bilmiyorum tamamlayınca koyarım resmini inşallah
ay kızlar çok hızlısınız yetişemiyorum size yavaş yaaaaaa
maşallah anacım sizlere...karamanlı geçmiş olsun..nur kız mankenlik ajansına mı yazılıcan bak cereni dinle öyle dediydi ilahi ceren laflara bak cadi irem cadı ceren.. cnm ya aman maşallah ilaydaya daha çok yesin senden tosuncuk olsun inşallah..ceren banane banane bende istiyorum niye yaa beni begenmiyormusunuz..ceren benim pabucum dama mı atıldı ireme bilem çok atmışsın itiraf ettin..irem yokken ben vardım :mymeka:ahada durun moda girdim :roflol:birazcık kıskançlık yapayım sitem edeyim hatta hızımı alamadım aglayacam şimdi yaaasenağlama
cadı sın işte cadı yaparım alınganlık her zaman degil ama ara ara yaparım alınganlık..sende iyice alınganlık yuapıyormuşum gibi adımı çıakrdın heee..kız sen alınganlık yaptıgında biz bişe diyozmu ama bak ben demiyorum bişe baakaları diyor karışmam bak...ama ortalıgı birbirine karıştıryorum sankim..:jeyyar:
nese kız bitti lekelenme 3 günüdür yok şükür...hadi balım sende diyetisyenen gitmişsin ne güzel ..inş testlerin kötü çıkmazda tez zmanda kilo verip bebişine kavuşursun..
kız gcan ne güzel olmuş takvimin ellerine sağlık hihoyyyt hihoyyyt
kiz senin elline saglik cok begendim ve sevindim allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?