- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.401
kız neşe senin okul ne alemde anacım bir ara çok yoğundun bittimi yoğunluk?
ben göremiyorum gcan takvimini bazı takvimler çıkıyor bazıları çıkmıyor sinir oluyorum cadı cerenin takvimi çıkıyor ama özel ya o hatun bir tek o yapıyor okuyup üfleyimte koyuyor hadi ceren itiraf et...
gelde yırt bakalaım gel hadi gel yakala beni anacım yakala...hee küstüm size giderim bak diyen kim alınıpta diyon anacım ..aşkol ceren benle alınganlık yüzündenmi muhabbet edemiyorsun ..hanımmm benle öyle hnmllııı konuşma bende gelirsem cartt diye agzını yırtarım bak...(bak hanımlı başlayan cümle başka bir şeyi anımsattı aman sakın heee kız sende deme ayy ne sinir olmuştum o zman hatırla bacım bilirsin sen aman ierror geldi aklıma o günden cnm ya ...)
ben göremiyorum gcan takvimini bazı takvimler çıkıyor bazıları çıkmıyor sinir oluyorum cadı cerenin takvimi çıkıyor ama özel ya o hatun bir tek o yapıyor okuyup üfleyimte koyuyor hadi ceren itiraf et...
anaaaa kimse kalmamış topikte yalnız kalmışım
bende gidiyom işte:1closedeyes:
Canım bitti şimdi daha yoğun bir 4-5 aya giriyorum. Dua edin yüzümün akıyla çıkayım.
Canım senin takvim de görünmüyor, bebişli yapsana bir tane, ay ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım..
cereeeeen kız dokundurma bana heeee ....valla saka maka ben gcanın sadece ilk geldigi zamanı hatırlıyorum sanırım ikizdi degilmi sonra digeri kendiliginden düştü .tedviyle olmuştu sanırım bir bunu biliyorum gerisinide söylediyse valla görmedim yoksa durduk yerde neden tekrarlatayımm..
valla ben yapmasını unuttum ya bir zmanlar kilo için bir cetvel yapmıştım sonra sitede bazı degişiklikler oldugunda otomatik kaldırılmıştı ..sonrada yapmadım zatii..aradada uzun bir zaman girmemiştim..ben geçen senelerdede buralardaydım ama zayıflama topiklerinde cirit atıyordum o zman cerotla.. şimdi nereden nasıl yapılıyor onu bilem unuttum..zaten görmüyorum takvim filen ..
he gıı anlaşırdık didişirdik:mymeka: ama sonra can ciger kuzu sarması olurdukkaydirigubbakcemile5 öylemi deniliyordu.. anladın demek sende yazarken neyse..yok gıı koşarmıyım hani sen koşup yakalayamazsınnaniknanik ya beni ondan şetmiştim gel diye..tamam ne kızıyon oturuyom zaten yerimdebugünde kotumu giydim sıkıyor zaten dügmeyi çözüp öyle oturuyorum..allahtan bluzum uzun bugün...yaww anam çok şişim inmez dimi bu şişlik...hani kilo degil bildigin şiş regl olamadım ya ondan dır sanırsam.:roflol::roflol:.he bu beyaz bizi adamdan saymadı gitti.:mymeka:
kzı cerot zaten fazla girmiyor kk ya o klmen falan kullanıyor ya ondan klomen li olan topige giriyor kk ya girdiginde..gün içerisindede ancak bir kere yazıyor sonra gidiyor zaten..halla bebiş için ugraşıyor aşılama yaptırdı olmadı..zaten listede yokki delüüü..
Saoalsın Cerenim ben de hepimiz için dua ediyorum. Maviş kız sen ne kadarlıksın şimdi?
beni tanimak istiyen arkadaslarrrrr..
ADIM: GÖNÜL
2 SENEDIR COCUK ISTEYIMIZ VARDI
4 YILLDIR EVLIYIM
ILK HAMILELIM VE TÜP BEBEK TEDAVISIYLE HAMILE KALDIM ESIMIN SRERM SAYISI YETERSIZDI
ILK DENEMEDE HAMILE KALDIM VE IKIZDI DIGERI DÜSDÜ
06.08.1983 dogumluyum (almanya) 25 YASINDAYIM
3 KARDESIZ EN BÜYÜKLERI BENIM IKI ERKEK KARDESIM VAR 21 ILE 19 YASLARINDALAR
MESLEK KUAFÖRLÜK YAPTIM.
ALMAN VATANDASIYIM
ALMANYA BERLINDE KALIYORUZ
BEN MALATYALIYIM ESIMDE ANTALYA
BASKA SORU VARSA CEVAP VERBILIRIM SEVE SEVE.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?