Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız neşe senin okul ne alemde anacım bir ara çok yoğundun bittimi yoğunluk?

Canım bitti şimdi daha yoğun bir 4-5 aya giriyorum. Dua edin yüzümün akıyla çıkayım.

Canım senin takvim de görünmüyor, bebişli yapsana bir tane, ay ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım..

cereeeeen kız dokundurma bana heeee ....valla saka maka ben gcanın sadece ilk geldigi zamanı hatırlıyorum sanırım ikizdi degilmi sonra digeri kendiliginden düştü .tedviyle olmuştu sanırım bir bunu biliyorum gerisinide söylediyse valla görmedim yoksa durduk yerde neden tekrarlatayımm..

kız allah iyiliğini versin emi ben sana hanııımmm yazarken aklıma gelmişti o zaten anladın sen onu yerimseniben valla yakalayamam güzelim kaçma boşuna ben hamliyeim :CüvCüv: üstelik sende hamilesin hoplayıp zıplama beee otur şuraya valla dövecem hee :mymeka: ah sen benim yakınımda bir yerde olucan varya seni ben ne yapardım :mymeka: :roflol: ama iyi anlaşırdık kıııııı demiii :içelim: :roflol:

heee canım okuyup üflüyom büyü yapıyom ben onun için bir tek benimki görünüyor :roflol:

anaaaa kimse kalmamış topikte yalnız kalmışım

sen bizi insandan saymıyonmu?
biz kimse değilmiyiz :çok üzgünüm: :mymeka:

bende gidiyom işte:1closedeyes:

nereye beeee gel şuraya kaydirigubbakcemile

valla ben yapmasını unuttum ya bir zmanlar kilo için bir cetvel yapmıştım sonra sitede bazı degişiklikler oldugunda otomatik kaldırılmıştı ..sonrada yapmadım zatii..aradada uzun bir zaman girmemiştim..ben geçen senelerdede buralardaydım ama zayıflama topiklerinde cirit atıyordum o zman cerotla.. şimdi nereden nasıl yapılıyor onu bilem unuttum..zaten görmüyorum takvim filen ..

canım inşallah dualarımız her daim sizlerle sadece bebek için değil herşey için anacım hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

kız bak isim bile vermeden nasılda anladın hemen senden bahsettiğimi kaydirigubbakcemile3 işte bu yüzden sen beni bende seni anlıyoruz zaten seni benden başkada anlayan yok kıymetimi bil şekerim :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bu arada o sorularıda senin için tekrarladım canım bilgiler tazelensin diye anladın yerimseniben

kızzz ciritçi kaydirigubbakcemile3 cerot senin kankandı dimi sen getirmiştin onu biizm topiğe :uhm: eee nerde şimdi niye gelmiyor :uhm: yoksa bizi beğenmiyormu?
Bak söyle ona gelsin arada iki kelime yazsın yoksa biliyorsun gelmeyenleri listeden acımasızca ve hunharca siliyorum kötükedihüso :roflol:

he gıı anlaşırdık didişirdik:mymeka: ama sonra can ciger kuzu sarması olurdukkaydirigubbakcemile5 öylemi deniliyordu.. anladın demek sende yazarken neyse..yok gıı koşarmıyım hani sen koşup yakalayamazsınnaniknanik ya beni ondan şetmiştim gel diye..tamam ne kızıyon oturuyom zaten yerimde bugünde kotumu giydim sıkıyor zaten dügmeyi çözüp öyle oturuyorum..allahtan bluzum uzun bugün...yaww anam çok şişim inmez dimi bu şişlik...hani kilo degil bildigin şiş regl olamadım ya ondan dır sanırsam.:roflol::roflol:.he bu beyaz bizi adamdan saymadı gitti.:mymeka:

kzı cerot zaten fazla girmiyor kk ya o klmen falan kullanıyor ya ondan klomen li olan topige giriyor kk ya girdiginde..gün içerisindede ancak bir kere yazıyor sonra gidiyor zaten..halla bebiş için ugraşıyor aşılama yaptırdı olmadı..zaten listede yokki delüüü..

kızzz kotmu giyiyon giyme sakın bu dönemde tehlikeli sert bir kumaş olduğu için sıkar seni rahat edemezsin bebekte rahat gelişemez içerde sıkışır kalır kumaş giy bir süre sonradan zaten hamile kıyafetlerine geçersin.
bu arada o şişlik bir süre devam edicek anım bu zamanlarda gaz oluyor ne yesen ne içsen gaz yapıyor ve gazdan dolayı oluşan bir göbiş çıkıyor sonra gaz yok oluyor ve o göbiş bebiş için büyüyor kaydirigubbakcemile3 çok aydınlatıcı bir açıklama oldu demi kaydirigubbakcemile3

aaa ben niye listede var hatırlıyorum onu yaa alllaaa alllaaa bu ceren aklımı başımdan aldı benim yaww delikafadulden heee hatorladım cerot benim arkadaş listemde var ordaki listeyi hatırladım ben kaydirigubbakcemile3

Saoalsın Cerenim ben de hepimiz için dua ediyorum. Maviş kız sen ne kadarlıksın şimdi?

allah razı olsun balım dualarımız kabul olsun inşallah....

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın klava:

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar:Saruboceq: :ecrin_bebek:

beni tanimak istiyen arkadaslarrrrr..
ADIM: GÖNÜL
2 SENEDIR COCUK ISTEYIMIZ VARDI
4 YILLDIR EVLIYIM
ILK HAMILELIM VE TÜP BEBEK TEDAVISIYLE HAMILE KALDIM ESIMIN SRERM SAYISI YETERSIZDI
ILK DENEMEDE HAMILE KALDIM VE IKIZDI DIGERI DÜSDÜ
06.08.1983 dogumluyum (almanya) 25 YASINDAYIM
3 KARDESIZ EN BÜYÜKLERI BENIM IKI ERKEK KARDESIM VAR 21 ILE 19 YASLARINDALAR
MESLEK KUAFÖRLÜK YAPTIM.
ALMAN VATANDASIYIM
ALMANYA BERLINDE KALIYORUZ
BEN MALATYALIYIM ESIMDE ANTALYA

BASKA SORU VARSA CEVAP VERBILIRIM SEVE SEVE.......

evet cnm şimdi listede neşe kumsal ve filiz abla var...kız giymiyordum valla bugünde giydim ççıktım..bende altı üstüme uyduramıyorum ondan bçyle..helede şimdi şişim ya çok gebe oldugumu anlarlar diye bol giyiyorum zaten kıyafetlerimin çogu bol da..neyse ben kumaş pantalon giyeyim anam bana olan şuan bir tane kumaş pantalonum var...sanırım yakınlarda diktirecem ben biizm buralarda bazı terziler normal kumasş pantalon dikiyorlar üstünede lastik koyup dikiyorlarmış hani hamile kıyaftelerinde olur ya ondan...gaz nasıl yok olacak anam bende şuan gazda yok ki..

yaaaaaaaaaaaaa bende az önce kimse görünmüyordu
o kadar da f5 yaptım
ne vuruyonuzzzzzz yaaaaasenağlamasenağlama
1+1 =2 kişisiniz birer de bebişleriniz var
4 kişisiniz yuhhhÇok üzgünüm çoook
hiç acımıyonuz valla filiz ablama şikayet edicem sizi:dilcikar:

kzı sen kuaförlükmü yaptın bende lisede kuaförlükte okudum sonrada staj işti derken bir süre çalıştım sonra bıraktım gariii..almanyadasın demek ceren iyi oldu valla ben bilmiyordum gcanı benimde dayılarım var almanya berlinde..off hasretlik..ailen oradamı cnm.?

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsunnn:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…