- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.421
kzı sen kuaförlükmü yaptın bende lisede kuaförlükte okudum sonrada staj işti derken bir süre çalıştım sonra bıraktım gariii..almanyadasın demek ceren iyi oldu valla ben bilmiyordum gcanı benimde dayılarım var almanya berlinde..off hasretlik..ailen oradamı cnm.?
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsunnn:roflol::roflol:
ha evet demeyi unutmusum.geldinmi kiz sen gene gelde beni güldürrrrrrrrr:roflol:lülülülülülü
beni tanimak istiyen arkadaslarrrrr..
ADIM: GÖNÜL
2 SENEDIR COCUK ISTEYIMIZ VARDI
4 YILLDIR EVLIYIM
ILK HAMILELIM VE TÜP BEBEK TEDAVISIYLE HAMILE KALDIM ESIMIN SRERM SAYISI YETERSIZDI
ILK DENEMEDE HAMILE KALDIM VE IKIZDI DIGERI DÜSDÜ
06.08.1983 dogumluyum (almanya) 25 YASINDAYIM
3 KARDESIZ EN BÜYÜKLERI BENIM IKI ERKEK KARDESIM VAR 21 ILE 19 YASLARINDALAR
MESLEK KUAFÖRLÜK YAPTIM.
ALMAN VATANDASIYIM
ALMANYA BERLINDE KALIYORUZ
BEN MALATYALIYIM ESIMDE ANTALYA
BASKA SORU VARSA CEVAP VERBILIRIM SEVE SEVE.......
evet cnm şimdi listede neşe kumsal ve filiz abla var...kız giymiyordum valla bugünde giydim ççıktım..bende altı üstüme uyduramıyorum ondan bçyle..helede şimdi şişim ya çok gebe oldugumu anlarlar diye bol giyiyorum zaten kıyafetlerimin çogu bol da..neyse ben kumaş pantalon giyeyim anam bana olan şuan bir tane kumaş pantalonum var...sanırım yakınlarda diktirecem ben biizm buralarda bazı terziler normal kumasş pantalon dikiyorlar üstünede lastik koyup dikiyorlarmış hani hamile kıyaftelerinde olur ya ondan...gaz nasıl yok olacak anam bende şuan gazda yok ki..
yaaaaaaaaaaaaa bende az önce kimse görünmüyordu
o kadar da f5 yaptım
ne vuruyonuzzzzzz yaaaaasenağlamasenağlama
1+1 =2 kişisiniz birer de bebişleriniz var
4 kişisiniz yuhhhÇok üzgünüm çoook
hiç acımıyonuz valla filiz ablama şikayet edicem sizi:dilcikar:
kzı sen kuaförlükmü yaptın bende lisede kuaförlükte okudum sonrada staj işti derken bir süre çalıştım sonra bıraktım gariii..almanyadasın demek ceren iyi oldu valla ben bilmiyordum gcanı benimde dayılarım var almanya berlinde..off hasretlik..ailen oradamı cnm.?
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsunnn:roflol::roflol:
stand up mı yapıyorum ben yaa alla alla:dilcikar:
Canım ben gündüz pek musait olmuyorum genelde akşam giriyourm bu akşamda giricem müsait olursan beklerimm o zaman gör gülmeyiiia.s.
he yalan söyleme cerenle banamı dedin gıı vurmadık kii sana ya ..sadece kızdık ama şimdi vururum bak..
evt canim kuaförlük yapdim ama hic kuaförde calismadim.kendi dükkanimiz var orda calisiyordum.simdi evdeyim.allahdan tüm aylem berlinde..öylemi negüzel.ben pek sevmiyorum almanyayi esimde öyle bir kac sene sonra kesin dönüs yapmayi düsünüyorum türkiyeye
gündüz güldüm yetmiyo bide aksam gülcem hiccccccc almim :dilcikar:
saka aksam yemege gitcem evde olmicam bende genelikle gire bilirsem sabah ve öglenleri giyorum.
size diyom tabisenağlama
yazdıklarınıza bakın
hep bundan var:mymeka:
bu sana mavideniz:mymeka:
buda cerene:mymeka:
ödeştik şimdi
kız gönül soyadın canmı?
zuzum sen teee alamanyalaramı gelin oldun anam kıyamam ben sana oy oy gel bir sarılayım sana :teselli: Canım benim önemli olan ilk beş soru idi ama sen hepsini cevaplamışsın buda demek oluyorki beni kaale alıyorsun :sm_cool: Teşekkür ederim güzelim. burda beni pek ciddiye almazlarda hep şakacı olduğum için birazda cadı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ama severler beni bilirim :roflol:
bende onları severim
ayrıca sen benen bir yaş büyüksün neden 25 yazıyon 26 olmuşsun yaaaa düzelt onu genç gösterme kendini neysen o kaydirigubbakcemile3
kız sen anlamazsın öyle bildiğin pırt pırt ettiren gaz değil bu hamileliğin ilk döneminde oluşan gaz bebekten dolayı yoksa her adımda her hamile pırtlardı kaydirigubbakcemile3 doktoruna sor bak o seni aydınlatır yavrum üstelik projektör gibi kaydirigubbakcemile3
hade leyynn lülülülülülü :roflol:
kıızz ne o alamanya ya gitme ayaklarımı yapıyon gönüle? davetiye çıkarsın diyemi uğraşıyon hee hadi hadi itiraf et a.s :roflol:
dimi ama :roflol:
kız sen akşama teyzene gidiyon demi hani arayıp yemek siparişi vermiştin?
neydi kız o sipariş merak ettim börek felanmı?
hööössttt kime vuruyon sen utan utan iki canlı halinle iki canlı kadına vurmaya utanmıyonmu gelirsem oraya bu iki canımla varyaaaaklava:
kızlar bizde baya kalabalığız aslında hee hamileler 2 kişi sayıldığına göre bizim topik baya kalabalık iyi sığıyoruz buraya kaydirigubbakcemile3
inşallah canım hayırlısı ile dönersiniz insanın kendi yaşadığı yer gibisi yok dimi :teselli:
gönül canbakis kiz daha 8 ayda gircem 26 ya sende yaslandirdin beni haaaaaaaaaa
ya bende sizin hakkinizda birseyler ögrene bilirmiyimm:uhm:
kiz caniniz isticek icli köfde.gidicem ama bizim evde camcilar var camlari yapiyorlar onlar gitsede gidebilsem
yok ya bura neki insan cok sikiliyo ya offfff.allahdan 5.ay gibi türkiyeye tatile gidicez esimle:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?