Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evt canim kuaförlük yapdim ama hic kuaförde calismadim.kendi dükkanimiz var orda calisiyordum.simdi evdeyim.allahdan tüm aylem berlinde..öylemi negüzel.ben pek sevmiyorum almanyayi esimde öyle bir kac sene sonra kesin dönüs yapmayi düsünüyorum türkiyeye

kız gönül soyadın canmı?

zuzum sen teee alamanyalaramı gelin oldun anam kıyamam ben sana oy oy gel bir sarılayım sana :teselli: Canım benim önemli olan ilk beş soru idi ama sen hepsini cevaplamışsın buda demek oluyorki beni kaale alıyorsun :sm_cool: Teşekkür ederim güzelim. burda beni pek ciddiye almazlarda hep şakacı olduğum için birazda cadı -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ama severler beni bilirim :roflol:
bende onları severim
ayrıca sen benen bir yaş büyüksün neden 25 yazıyon 26 olmuşsun yaaaa düzelt onu genç gösterme kendini neysen o kaydirigubbakcemile3

kız sen anlamazsın öyle bildiğin pırt pırt ettiren gaz değil bu hamileliğin ilk döneminde oluşan gaz bebekten dolayı yoksa her adımda her hamile pırtlardı kaydirigubbakcemile3 doktoruna sor bak o seni aydınlatır yavrum üstelik projektör gibi kaydirigubbakcemile3

hade leyynn lülülülülülü :roflol:

kıızz ne o alamanya ya gitme ayaklarımı yapıyon gönüle? davetiye çıkarsın diyemi uğraşıyon hee hadi hadi itiraf et a.s :roflol:

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsunnn:roflol::roflol:

dimi ama :roflol:

kızlar süpersiniz valla amma yazmışsınız oku oku bitmedi bi türlü unuttum zati okuduklarımıda kaydirigubbakcemile3 herkesin neşesi yerinde bebeklerde iyi maşallah

stand up mı yapıyorum ben yaa alla alla:dilcikar:

Canım ben gündüz pek musait olmuyorum genelde akşam giriyourm bu akşamda giricem müsait olursan beklerimm o zaman gör gülmeyiiia.s.

gündüz güldüm yetmiyo bide aksam gülcem hiccccccc almim :dilcikar:
saka aksam yemege gitcem evde olmicam bende genelikle gire bilirsem sabah ve öglenleri giyorum.

he yalan söyleme cerenle banamı dedin gıı vurmadık kii sana ya ..sadece kızdık ama şimdi vururum bak..

hööössttt kime vuruyon sen utan utan iki canlı halinle iki canlı kadına vurmaya utanmıyonmu gelirsem oraya bu iki canımla varyaaaa klava:
kızlar bizde baya kalabalığız aslında hee hamileler 2 kişi sayıldığına göre bizim topik baya kalabalık iyi sığıyoruz buraya kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hayırlısı ile dönersiniz insanın kendi yaşadığı yer gibisi yok dimi :teselli:

size diyom tabisenağlama
yazdıklarınıza bakın
hep bundan var:mymeka:
bu sana mavideniz:mymeka:
buda cerene:mymeka:
ödeştik şimdi

gündüz güldüm yetmiyo bide aksam gülcem hiccccccc almim :dilcikar:
saka aksam yemege gitcem evde olmicam bende genelikle gire bilirsem sabah ve öglenleri giyorum.

kız sen akşama teyzene gidiyon demi hani arayıp yemek siparişi vermiştin?
neydi kız o sipariş merak ettim börek felanmı?

[
size diyom tabisenağlama
yazdıklarınıza bakın
hep bundan var:mymeka:
bu sana mavideniz:mymeka:
buda cerene:mymeka:
ödeştik şimdi

ahhhh ne vuruyon beeeeeeee
için rahatladımı he
ne oldu
başın göğe erdimi
ne gidiyon sende bizi bırakıp he
madem bizi online görmedin yazdıklarımızıdamı görmedin heeee
f5 yaptın görünmedi madem sayfayı kapatıp tekrar açsaydın ya al sana al :mymeka:
bilmiyormusun sen biz kimseyi yalnız bırakmayız işimiz varsada yazarız heeee

gönül canbakis kiz daha 8 ayda gircem 26 ya sende yaslandirdin beni haaaaaaaaaa
ya bende sizin hakkinizda birseyler ögrene bilirmiyimm:uhm:

yok ya bura neki insan cok sikiliyo ya offfff.allahdan 5.ay gibi türkiyeye tatile gidicez esimle:teytey:

gönül canbakis kiz daha 8 ayda gircem 26 ya sende yaslandirdin beni haaaaaaaaaa
ya bende sizin hakkinizda birseyler ögrene bilirmiyimm:uhm:

kız ben öylesine sordum soyadını gbt ne bakmıcaz gülüm bu akdar açık ve net bilgiler vermek zorunda değilsin kimileri adını bile söylemez burda biliynmi o kadar gizliler yani gerçi ben bu durumuda anlamış değilim zaten hala sanki tv de reklam edicez onları türkiye tanıcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canımmm tabikide öğrenebilirsin buyur sor sende ama zor olmasın çalıştığım yerden olsun kaydirigubbakcemile3 sen sor işine gelen cevaplar gelmeyen es geçer :roflol:

kiz caniniz isticek icli köfde.gidicem ama bizim evde camcilar var camlari yapiyorlar onlar gitsede gidebilsem

kızzz ne yaıp böyle yiyecekler açık açık yazılırmı burda yawww onca hamile var nee ayıpppp delikafadulden
bu arada afiyet olsun kuzum yarasın :CüvCüv:

kzı ceren hee gönüle ayak yapıyom ben bana davetiye çıkarsında gidip görem dedim...ilahi nerden aklına geldi..beyaz rahatladınmı anacım vurdun tamam ben o simileyi unutmuşum rahatladın dimi şimdi... ne kızıyon ceren sende vuruyosun ben bişe diyomuyum...tama ya vurmuyorum bende bebişlere yazık..

beyaz16+, Bulcuk+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, petek09

hepiniz online görünüyorsunuz neden yazmıyorsunuz yazmayacaksanız kapatın şu sayfaları okuyorda işine gelmiyor yazmak gibi bir izlenim bırakıyorsunuz hanımnlar kaydirigubbakcemile3

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. İerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................13. haftamızdayız (17 eylül)
16.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…