Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

amannnnnnnnnnnn boooooosverrrrrr....
senin yasin kac
kac yildir evlisin
....
iste bana sordun sorular aynisini istiyoruuuuuuummmmmm

kız cadı yazdım ben ama baktım muhabbet çok hızlı devam ediyor sayfayı aşşadan açana kadar konu değişiyor yetişemedim bende takip edem bari dedim kaydirigubbakcemile3

ooo petek hanım hoş geldiniz
siz sadece isminizi haftanızı listede düzeltmek içinmi uğruyorsunuz topiğe efendim yazmadan selam vermeden direk lişsteyi alıntı yapmışsınız hayırdır ne ayaksın sen?

gel gör neyini görcen giiiiiii cok sikici beeeeeee

Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız:

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Rüzgar Deniz..........................(25 Mart)
3 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

Bebişlerinin yolunu gözleyen anne adaylarımız:

1. Karabiberim............................40. haftamızdayız (K) (24 şubat-10mart)
2. Yasemink...............................34. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
3. Beyaz16.................................31. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
4. Menzilgülü..............................28. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
5.Ceren.....................................26 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
6. Lotuss75.................................27. haftamızdayız (K) (13 haziran)
7. Nur_84...................................22. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
8. ıerror......................................21 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
9.Kibele..................................21. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
10.Entelliye ...............................19.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
11.Lotus79................................15. haftamızdayız(E - ?) [ikizlerimiz] (28 Temmuz)
12.Htc80......................................12. haftamızdayız (17 Eylül)
13.Katar38038..............................9. haftamızdayız (28 eylül)
14.Bulcuk...................................8.haft amızdayız (16 Ekim )
15.Petek09...................................12. haftamızdayız (eylül sonu)
16.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
17.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
18.Mavideniz............................... 4. Haftamızdayız (????)

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

kız cadı yazdım ben ama baktım muhabbet çok hızlı devam ediyor sayfayı aşşadan açana kadar konu değişiyor yetişemedim bende takip edem bari dedim kaydirigubbakcemile3

iyi peki hadi sana torpil yapıyorum açık kalabilir sırf gıcık patronunu bildiğim için sen yazmasanda olur ama arada yaz hepte okuma emiiii

cerencim yaaa sana bi sorum olucak sen 2 li test yaptırdınmı doktorum gerek görmedi 2 hafta sonra 3 lü test yapılıcak zaten dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım

cerencim yaaa sana bi sorum olucak sen 2 li test yaptırdınmı doktorum gerek görmedi 2 hafta sonra 3 lü test yapılıcak zaten dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım

boşuna şaşrıma cicim sen bişi yapmıcan bazı doktorlar direkt 3lü test yapıyo beklicen sabırla

amannnnnnnnnnnn boooooosverrrrrr....
senin yasin kac
kac yildir evlisin
....
iste bana sordun sorular aynisini istiyoruuuuuuummmmmm

tamam canımcım birazdan soruları cevaplarım bene anacım bekle birazcıcık emi bacım....

canım benim doktorumda gerek görmedi ikiliye direk üçlü test yaptırdı oda temiz çıktı çok şükür ikili test çokta önemli değilmiş aslında hamilelikte yolunda gidiyorsa herşey bazen üçlüye bile gerek görmüyorlarmış çok takılma bu test durumlarına ayrıca doktorun en iyisini doğru bildiğini yapar unutma doktoruna güveniyorsan tabii...

yazarım kızz merak ettmee
gözüm gönlüm açılsın iki muhabbet edemdekaydirigubbakcemile3

tamam gelde iki laf edek gurbannn hep iş hep iş nereye kadar dimi ama kaydirigubbakcemile3

burcu valla gel bişeler yaz merakta ediyorum ben seni..bebiş nasıl bulantın varmı çok..

bende 24 yalındayım 2 sene bitti 3 içine girdik evlilikte..bildigin gibi ilk gebeligim..ankarada yaşıyorum ..yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…