- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.441
kız ben öylesine sordum soyadını gbt ne bakmıcaz gülüm bu akdar açık ve net bilgiler vermek zorunda değilsin kimileri adını bile söylemez burda biliynmi o kadar gizliler yani gerçi ben bu durumuda anlamış değilim zaten hala sanki tv de reklam edicez onları türkiye tanıcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canımmm tabikide öğrenebilirsin buyur sor sende ama zor olmasın çalıştığım yerden olsun kaydirigubbakcemile3 sen sor işine gelen cevaplar gelmeyen es geçer :roflol:
kızzz ne yaıp böyle yiyecekler açık açık yazılırmı burda yawww onca hamile var nee ayıpppp delikafadulden
bu arada afiyet olsun kuzum yarasın :CüvCüv:
beyaz16+, Bulcuk+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, petek09
hepiniz online görünüyorsunuz neden yazmıyorsunuz yazmayacaksanız kapatın şu sayfaları okuyorda işine gelmiyor yazmak gibi bir izlenim bırakıyorsunuz hanımnlar kaydirigubbakcemile3
kzı ceren hee gönüle ayak yapıyom ben bana davetiye çıkarsında gidip görem dedim...ilahi nerden aklına geldi..beyaz rahatladınmı anacım vurdun tamam ben o simileyi unutmuşum rahatladın dimi şimdi... ne kızıyon ceren sende vuruyosun ben bişe diyomuyum...tama ya vurmuyorum bende bebişlere yazık..
kız cadı yazdım ben ama baktım muhabbet çok hızlı devam ediyor sayfayı aşşadan açana kadar konu değişiyor yetişemedim bende takip edem bari dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar mrb
iyi peki hadi sana torpil yapıyorum açık kalabilir sırf gıcık patronunu bildiğim için sen yazmasanda olur ama arada yaz hepte okuma emiiii
cerencim yaaa sana bi sorum olucak sen 2 li test yaptırdınmı doktorum gerek görmedi 2 hafta sonra 3 lü test yapılıcak zaten dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım
amannnnnnnnnnnn boooooosverrrrrr....
senin yasin kac
kac yildir evlisin
....
iste bana sordun sorular aynisini istiyoruuuuuuummmmmm
cerencim yaaa sana bi sorum olucak sen 2 li test yaptırdınmı doktorum gerek görmedi 2 hafta sonra 3 lü test yapılıcak zaten dedi bende ne yapıcağımı şaşırdım
yazarım kızz merak ettmee
gözüm gönlüm açılsın iki muhabbet edemdekaydirigubbakcemile3
hoşbuduk gcan hayırlısı olsun yeni gördüm bebiş haberini allah kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?