Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

valla mavicim bebiş iyi bende iştah gitti ama mide ağrıları başladı sıkıntılı geçiriyorum 3. ayımı bakalım daha nler görcezz

bende tanıtam kendimi bari heves ettim kaydirigubbakcemile3

28 yaşındayım bursalıyım 3 yıllık evliyim ilk gebeliğim yedi ay çalışma sonunda gebe kaldım kaydirigubbakcemile3
herkese bu süreç içerisinde başarılar dilerim bende saygılarr a.s

cerencim cok tesekkur ederim cnm allah sizede saglikli evlatlar versin isallah surekli takilmaya calisacagim cnm takildiginiz ne olursa emrinize amadeyim sekerim :))

GÖNÜL yani kod adı GCAN bu cevap sana özel anacım diğer arkadaşlar zatii tanıyor beni kaydirigubbakcemile3

1- Ne kadarlık evlisin?
Anacım ben 7 aylık evliyim klava:
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
Kendimi bildim bileli yıllarıdır çocuk istiyorum :ecrin_bebek:
3- İlk Hamileliğinmi?
Evet ilk hamileliğim allaha şükür :Saruboceq:
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
Normal yolla hamile kaldım bitanem çok şükür :CüvCüv: (6 aylık gebeyim bu arada)
5- Kaç Yaşındasınız?
25 yaşındayım gülüm (08.03.1984)
6- Kaç Kardeşsiniz?
İki kardeşiz bir ben birde erkek kardeşim var haylazın teki :mymeka:
7- Nerelisiniz?
Sakaryalıyım anam doğma büyüme ve halada burdayım hihoyyyt
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
İlkkkkk hihoyyyt
9- T.C. Kimlik No?
00031690031 kafamçokkarıştı :roflol:
10- Meslek? Okul?
Muhasebeciyimmmm kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

başka öğrenmek istediğin bir şey var ise sor anacım her soruya açığım

Bu arada
Adım: GÜLÇİN
Soyadım: ÇİÇEK YILDIZ
nasipse bir kızım olucak onun adı CEREN olcauk inşallah
ben hamileliğimi öğrendiğimde doktorumu şikayet etmek için bu siteyi buldum ve gezerken gezerken bu topiğe rast geldim bir baktım çatlak çok sızıntı var hadi dedim dalayım o sızıntıdan içerii ve işte burdayım zavallı topik sakinleri 5 aydır beni çekiyorlar kaydirigubbakcemile3

dün geldim baktım kimse yazmadı bende güncelleyip çıktım işimde vardı zaten

HADE ORDAN GELMİŞ BAKMIŞ KİMSE YOKMUŞ GİTMİŞ BAHANE ÜRETME BİZE KİMSE OLMASADA YAZ SEN BİLELİM GELDİĞİNİ ALLAH ALLAH

cerencim senin cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu

ben üçlü test yaptırmaya gittiğimde öğrendim cinsiyetini canım

he vala ceren iş iş çocuk elinde pc ve evraklarla çıkcak sonunda kaydirigubbakcemile3

sorma yaaa yazık bebelere anacım kaydirigubbakcemile3

cerencim cok tesekkur ederim cnm allah sizede saglikli evlatlar versin isallah surekli takilmaya calisacagim cnm takildiginiz ne olursa emrinize amadeyim sekerim :))

gel gel eğlencelidir bizim topikk ara verme sık sık uğra emi tatlım a.s.

kızlar benim çıkmam lazım anneme gidicem annemde yanımda hadi diyo durmadan

aman bak yine bahane gebiş halinle nereye gidiceksin bakim otur vinde yaa allah allah :mymeka:

:roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
tanisdima menmun oldu sekerim.yarisma baslasinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay şükür bitirebildim uzun zmandır ilk defa bu kadar hızlı ilerliyo sayfalar ve bu kadar kalabalık
maşallah

KIZZZ AMAN DE NAZAR DEĞMESİN BİRAZDAN DURULUR YİNE HEP BÖYLE OLUYOR ZATEN :1no2:

ceren sana diom cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu seni bekliyom bi zahmet söylesene

kız yazdım ya F5 yap anam oku

petek kız biz 17.haftada öğrendik
gerçi bana sormamışın ama ceren i bekleme annen ağaç olacak diye ben yanıtladım.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…