- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #17.461
Loracım hoşgeldin aramızaahihoyyyt
Yaptığın davranışı taktir ettim hakikatten örnek alınacak bir tavır
Bizlere yardımcı olmak amacıyla aramıza katıldığın için sana kucak dolusu teşekkürlerra.s.
burcu valla gel bişeler yaz merakta ediyorum ben seni..bebiş nasıl bulantın varmı çok..
bende 24 yalındayım 2 sene bitti 3 içine girdik evlilikte..bildigin gibi ilk gebeligim..ankarada yaşıyorum ..yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..
Herkese ennn kocamanından günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın neşeniz bol olsun hanımlar nasılsınız?
Dün apar topar kayboldum iyi akşamlar bile diyemedim kusuruma bakmayın birden patronlarımın baskınına uğradımda :) bir dahada açamadım zaten topiği eve gidince de göya eşofmanlarımı giyip yatıcaktım dimi nerdeeeee :):):)
Eve bir gittim önce yemek yedim aç karnımızı doyurduk malum eşim gececi bu hafta ben evde yalnızım, sonra dedim hadi bu saatte yatmayayım gece uyanırım daha erken ütü yapayım dedim ne birikmiş 2 saat sürdü valla
Madem yatacam dedim duş alayımda rahat rahat uyku çekerim haftasonu yoğun olduğu için duşa girme fırsatım olmamıştı, eee derken madem dedim duş alıcam bacaklarıma cırt cırt yapayım çıksın aradan derken derken onu yapayım şunu halledeyim derken saat 11.30 olmuştu ve ben anca oturmuştum :) Bir yatmışım ama nasıl rahatlamışım sabah güzel uyandım :):):) İşte böyle kızlar dün akşamda dinlenemedim
Filiz ablacımmm bu gün ilk iş günün hayırlı olsun diyelim umarım istediğin gibi gider herşey ve inşallah o azgın sınıf biraz akıllanmıştır. Baktın aynılar hemen bizi haber et biz topik olarak gelir onların canına okuruz dimi kızlar kaydirigubbakcemile3
İerror miniğini görmüşsün cnaım benim ya darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırlısı ile tatlım herşeyin yolunda gidiyor olması çok güzel bir haber Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Burcum, Arifem sizlerede günaydın canlarım nasılsınız?
İreeeeeeeemmmmmmmm naberrrr kuzummm???
Lora teşekkür ederim hayatım burda bizim sana soracağımız bir çok şey olabilir sen devam et takılmaya şekerim. Bu arada gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah oğlunuzu size bağışlasın Rabbim. Darısı bizlerinde başına hayırlısı ile inşallah.....
teşekkürler cnm ya
sen bizden tecrübelisin
eminim başımız çok sıkışacaktır.a.s.
dün geldim baktım kimse yazmadı bende güncelleyip çıktım işimde vardı zaten
cerencim senin cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu
he vala ceren iş iş çocuk elinde pc ve evraklarla çıkcak sonunda kaydirigubbakcemile3
cerencim cok tesekkur ederim cnm allah sizede saglikli evlatlar versin isallah surekli takilmaya calisacagim cnm takildiginiz ne olursa emrinize amadeyim sekerim :))
kızlar benim çıkmam lazım anneme gidicem annemde yanımda hadi diyo durmadan
GÖNÜL yani kod adı GCAN bu cevap sana özel anacım diğer arkadaşlar zatii tanıyor beni kaydirigubbakcemile3
1- Ne kadarlık evlisin?
Anacım ben 7 aylık evliyimklava:
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
Kendimi bildim bileli yıllarıdır çocuk istiyorum :ecrin_bebek:
3- İlk Hamileliğinmi?
Evet ilk hamileliğim allaha şükür :Saruboceq:
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
Normal yolla hamile kaldım bitanem çok şükür :CüvCüv: (6 aylık gebeyim bu arada)
5- Kaç Yaşındasınız?
25 yaşındayım gülüm (08.03.1984)
6- Kaç Kardeşsiniz?
İki kardeşiz bir ben birde erkek kardeşim var haylazın teki :mymeka:
7- Nerelisiniz?
Sakaryalıyım anam doğma büyüme ve halada burdayım hihoyyyt
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
İlkkkkk hihoyyyt
9- T.C. Kimlik No?
00031690031 kafamçokkarıştı :roflol:
10- Meslek? Okul?
Muhasebeciyimmmmkafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
başka öğrenmek istediğin bir şey var ise sor anacım her soruya açığım
Bu arada
Adım: GÜLÇİN
Soyadım: ÇİÇEK YILDIZ
nasipse bir kızım olucak onun adı CEREN olcauk inşallah
ben hamileliğimi öğrendiğimde doktorumu şikayet etmek için bu siteyi buldum ve gezerken gezerken bu topiğe rast geldim bir baktım çatlak çok sızıntı var hadi dedim dalayım o sızıntıdan içerii ve işte burdayım zavallı topik sakinleri 5 aydır beni çekiyorlar kaydirigubbakcemile3
ay şükür bitirebildim uzun zmandır ilk defa bu kadar hızlı ilerliyo sayfalar ve bu kadar kalabalık
maşallah
ceren sana diom cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu seni bekliyom bi zahmet söylesene
ceren sana diom cinsiyet kaçıncı haftada belli oldu seni bekliyom bi zahmet söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?